Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

3reacties

Vanwege een uitslaande woningbrand reden er vanaf 11.47 uur vanochtend hulpdiensten naar de Willem Prinzenstraat in de Binnenstad. 14 Minuten later meldde de woordvoering van de brandweer via Twitter dat de brand inmiddels onder controle was.
Er raakte niemand gewond. De Stichting Salvage zal ter plaatse gaan voor het bijstaan van de gedupeerde(n). De woning en aangrenzende woningen worden geventileerd alvorens ze worden vrijgegeven. Inmiddels zijn de eerste voertuigen van de brandweer terug naar de kazerne.

Bij de brand is veel schade ontstaan op met name de bovenste verdieping. Het is nog niet bekend wat de oorzaak was die het vuur veroorzaakte. Zowel de politie als de brandweer doen hier onderzoek naar.
De bewoner kon tijdig gewaarschuwd worden door buurtbewoners. Zij zagen vlammen uit het dakraam komen en waarschuwden hem. Daardoor kon hij tijdig met zijn 3 honden naar buiten.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

3 reacties:

Gelukkig..ook voor de hondjes op tijd eruit

Beantwoorden

Update:
In verband met het onderzoek van de politie en brandweer naar de oorzaak van de brand, mag er tijdelijk niemand de woning.
Harrie Fotografie maakte vanmiddag ook nog de onderstaande 4 foto’s en videobeelden voor de diverse media.

Beantwoorden

dat ziet er voortaan belabbert uit die willem prinzenstraat daar woont wat lekkers heel die tuinen en die gordijnen ene grote vuilnisbelt

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *