Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Gisteravond laat vond er een (poging tot) overval plaats op een woning aan de Norbertijnenstraat in de Annawijk. 2 Mannen belden tussen 23.30 en 00.00 uur aan bij de woning. Toen de deur werd geopend drong het duo binnen en eiste geld van de bewoner. Korte tijd daarna gingen de daders er zonder buit vandoor. De gealarmeerde politie zette de wijk af en hield diverse voertuigen staande, zo liet een omstander weten.
De politie doet verder onderzoek naar dit incident en houdt een buurtonderzoek om te kijken of mensen uit de omgeving iets hebben meegekregen. Ook gaan zij met de bewoner in gesprek om te kijken of er bijvoorbeeld sprake is van conflicten die hiermee te maken zouden kunnen hebben. 
Het signalement van de voortvluchtige daders: getinte huidskleur, leeftijd tussen de 20 en 25 jaar en zij droegen witte shirts met een zwarte opdruk. Heb je meer informatie over hetgeen er gisteravond gebeurde, dan hoort de politie dat graag van je via 0900 – 8844.

3 reacties:

Gatsie wat akelig!!

Beantwoorden

Getinte huidskleur. Had ik eigenlijk niet verwacht.

Beantwoorden

Daarom gisterenavond politie met blauwlicht bij het station .

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *