Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

12 reacties:

Update 1:
De politie vraagt aan diegene die iets gezien hebben van die overval op dat appartement of er meer vanaf weten te bellen naar 0900-8844 of 0800-7000.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto.

Beantwoorden

Update 2:
Een oudere man in het appartement werd bij de overval bedreigd met een mes. Hij raakte inderdaad niet gewond zo liet de politiewoordvoerder zojuist weten. De woning werd overhoop gehaald, het is nog onbekend of er iets werd buitgemaakt.

Beantwoorden

Arme man ..

Beantwoorden

Triest, sterkte voor de beste man.

Beantwoorden

Verschrikkelijk !

Beantwoorden

Update 3:
82-Jarige Helmonder in slaapkamer overvallen door 2 mannen met messen
De 82-jarige bewoner van het appartement lag op het tijdstip van de gewapende overval te slapen en werd wakker van 2 mannen in zijn slaapkamer. Zij bedreigden het slachtoffer met een mes en doorzochten vervolgens de woning. Uiteindelijk vertrokken ze weer met een nog onbekende buit.
Er is een summier signalement van de daders: de 2 mannen droegen grijze kleding en ze hadden beiden hun gezicht bedekt. Beide mannen hadden een mes bij zich.
Door de technische recherche van de politie is uitgebreid naar sporen gezocht in de woning en er wordt een buurtonderzoek gedaan. Voor het verdere onderzoek is de politie nog steeds op zoek naar mogelijke getuigen.
Harrie Fotografie maakte vanochtend ook de onderstaande foto.

Beantwoorden

Echt je zou ze kapotslaan. Arme man ???? heb zwaar met hem te doen.

Beantwoorden
Marjo van de Kimmenade

Helden!! ????????????

Beantwoorden

Bahbah

Beantwoorden

Idd bah bah, gewetenloze monsters die zoiets doen bah bah en waarvoor dat hun zn rotzooi weer kunnen gebruiken das 9 van de 10 x zo, Ga verdomme werken, en van oude mensen stelen of beroven doe je niet!!

Beantwoorden

@Khadija Boualin op vrijdag 20 oktober 2017 om 07:11:

Van jonge mensen wel dan?!

Ik ben van mening dat iedereen die ongenodigd andermans huis binnen gaat, c.q. toegang verschaft, dit voor eigen risico doet, kortom men mag ermee doen wat men wil, sterker nog; men zou nooit vervolgd moeten kunnen worden al blaast de ongenodigde zijn laatste adem uit.
Recht op zelfbescherming, wat er ook gebeurd!

Beantwoorden

Dit soort tuig hoort niet in onze beschaving, eenmaal opgepakt zwaar straffen maar zo min mogelijke kosten aan besteden want dat zijn ze niet waard.
Smerig laf tuig…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *