Buiten is het 15 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.985 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een woning aan de Markiessstraat in ’t Haagje is overvallen. Daar waren op dat moment 2 personen aanwezig. Er zouden geen gewonden zijn gevallen.
Deze overval werd vanochtend om 06.13 uur gemeld en vond plusminus een half uur daarvoor plaats. 3 Daders bedreigden de aanwezigen met messen en zouden onder meer elektronische apparatuur hebben meegenomen. Zij zijn gevlucht in een zilvergrijs busje richting de 3e Haagstraat.
Mocht je iets gezien hebben of meer weten, dan vraagt de politie hen te bellen op 0900-8844.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto.

In de reacties hieronder staan updates.

2 reacties:

Update 1:
Harrie Fotografie maakte ook deze 3 foto’s:

Beantwoorden

Update 2:
Aanvullende informatie via het politiebericht zojuist:
Rond 5.15 uur werd er vanochtend aangebeld. Toen de bewoner de deur opendeed, kwam 3 mannen met een licht getinte huidskleur het huis binnen. Ze bedreigden de bewoner en diens vriendin en gingen er uiteindelijk vandoor met 2 tv’s. Er raakte niemand gewond. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.
De politie zoekt getuigen van de overval of mensen die weten wie en/of waar de daders zijn. Ook mensen die rond 5.15 uur een bestelbusje hebben zien rijden in de Markiesstraat of de 3e Haagstraat worden verzocht contact op te nemen met de politie. Zij kunnen bellen naar de recherche in Helmond via 0900-8844. Anoniem melden kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

En Harrie Fotografie maakte ook nog de onderstaande 4 foto’s:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *