Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.278 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Yalçin Yeyden is de opvolger van vertrekkend CDA-raadslid Thijs van Wetten. Tijdens de raadsvergadering op dinsdag 2 juli wordt hij officieel geïnstalleerd. Dat liet zijn partij vanavond weten.
In de periode 2006 tot 2010 was Yeyden al raadslid voor die partij. Bij de gemeenteraadsverkiezingen vorig jaar stond hij op de vierde plaats van de CDA-kieslijst. Normaal gesproken een ‘veilige’ plek. Maar de 145 stemmen die hij kreeg bleken onvoldoende om in de raad te komen. Met respectievelijk 232 en 313 voorkeursstemmen pakten de nummers 6 (Sedat Dere) en 7 (Pieter Vervoort) de vijfde en vierde raadszetel.
Drs. Thijs van Wetten stopt na 9 jaar als gemeenteraadslid. Hij verhuist vanwege zijn werk naar Limburg en mag zodoende geen raadslid blijven.

In de reacties hieronder staat een update.

2 reacties:

Fijn dat er weer een allochtone nederlander een hogere ambtelijke functie bekleed. Zulke mensen zijn ideale brug in de samenleving de westerse wereld en een onbegrepen moslim cultuur.

Ik hoop echt dat hij niet later gaat kiezen voor de domme calimero allochtonen partij Denk.

Beantwoorden

Update:
In de gemeenteraadsvergadering gisteravond werd afscheid genomen van CDA-er Thijs van Wetten. Hij begon in 2006 als burgercommissisielid voor Helder Helmond, burgemeester Elly Blanksma: “Wijsheid komt met de jaren.”
Yalçin Yeyden werd vervolgens verwelkomt als zijn opvolger als gemeenteraadslid.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *