Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.660 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

In verband met de verwachtte hoge temperaturen aanstaande zaterdag wordt de markt om 13.00 uur beëindigd, in plaats van om 16.00 uur.
B&W nam dit besluit op verzoek van de Markt Advies Commissie. De hoge temperatuur heeft negatieve gevolgen voor de koeling en versheid van de producten. Bovendien is de verwachting dat ook het bezoekersaantal in de middag fors zal dalen. En ook voor de exploitanten is het ARBO-technisch gezien beter als ze niet zo lang aan deze hoge temperaturen worden blootgesteld.

3 reacties:

De vrijdagochtendtraining van de HAC-Recreanten gaat niet door I.v.m. de warmte.

Beantwoorden

Vanwege de hitte gaat het gratis fietsgraveren morgen niet door.
Deze graveeractie zou tussen 10.00 uur en 16.00 uur plaatsvinden op het Speelhuisplein. Een professioneel graveerteam voorziet je fiets dan gratis van een graveercode. Fietsen met graveercodes zijn voor fietsendieven minder interessant en voor politie beter te herleiden naar de rechtmatige eigenaar.
Deze fietsgraveeractie is nu een week later, dus op zaterdag 11 juli.

Beantwoorden

Goede zaak,veel te warm voor iedereen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *