Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.323 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Harrie Fotografie maakte vandaag onderstaande 4 foto’s van de sloop van de gebouwen van Vion aan de Graandijk op het industrieterrein. Het leegkomende perceel van circa 4,5 hectare is ook weer te koop, zo liet de woordvoerder van het bedrijf weten.
Vorig jaar augustus maakte Vion bekend haar slachterij in Helmond te sluiten omdat het haar varkensvleesactiviteiten verder wil concentreren. Een dikke 2 maanden later werd de slachterij daadwerkelijk gesloten. In totaal werkten er 300 medewerkers waarvan 130 eigen medewerkers.
VION N.V. is een internationaal opererend bedrijf dat in 2012 een omzet van 9,7 miljard euro had en een netto verlies van 830 miljoen. Begin 2013 telde dit bedrijf zo’n 21.000 medewerkers. VION is eigendom van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) met circa 16.500 leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *