Buiten is het 7 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 109.652 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

71reacties

Rond 06.00 uur vanochtend werd er  ingebroken in een woning in de Eeuwsels in Helmond Noord. De inbrekers zijn 3 minderjarige jongens waarvan er 1 een bekende is van de bewoonster. Bij de inbraak werd onder meer geld gestolen en ook de autosleutels van een rode Fiat Punto met het kenteken 58-XF-ZP werden meegenomen. Het trio is er daarna met deze auto van de bewoonster vandoor gegaan, zo meldde 112Nieuwsonline vanavond.
Het trio werd vanochtend rond 09.00 uur voor het laatst gezien. Er zijn grote zorgen waar deze vermiste tieners zich bevinden. De politie is naar hen op zoek. Vanochtend om 11.48 uur deed de eigenaresse een oproep of iemand haar auto ergens zag rijden of staan. Vanmiddag om 15.23 uur deed ook de politie dat “in verband met een vermissing” en plaatsten we dat op Facebook. Vanavond om 19.34 uur meldde de politie dat de vermissing nog niet was opgelost.
Het signalement van de 3:

  • Jongen 1 is gekleed in een blauw Adidas-trainingspak, hij is 12 jaar oud, 1,54 meter lang en heeft een dun postuur; 
  • Jongen 2 is 15 jaar, hij heeft blonde krullen en een onverzorgd uiterlijk; 
  • Jongen 3 is 16 jaar, hij heeft een fors postuur en donker haar.

Heb je meer informatie, dan kun je de politie via 112 bellen.

In de reacties hieronder staan updates.

71 reacties:

Jezus. Wat erg.

Beantwoorden

Francois van Brussel zette vanavond op Facebook een foto van die drie kinderen. Hij is Trajectbegeleiding bij Stichting Ouders en Jeugdzorg.

Beantwoorden

Vreselijk, hopelijk zijn ze snel terecht. Sterkte voor de ouders. Ik heb het gedeeld op Facebook.

Beantwoorden

Stelen mag niet maar hoop niet dat ze ergens het water in zijn gereden en daarom spoorloos zijn.

Beantwoorden
Janou Aderbaz van Moorsel

hopelijk worden ze snel gevonden heb ook op twitter geplaatst ,en fb

Beantwoorden

Update 1:
“We hebben de 3 jongens nog niet kunnen traceren.” Dat liet een woordvoerder van de politie zojuist aan de weblog weten.

Beantwoorden

Wat moet dat heen? Zo maar een vraag want wat moet je hier nog op zeggen… 🙁

Beantwoorden

Update 2:
Alle 3 vermiste jongens zijn Helmonders, zo liet de politiewoordvoerder ons desgevraagd weten. Of er sprake van een woninginbraak is geweest, kon hij niet bevestigen. In hun systeem werd er geen inbraak gevonden die het trio daaraan koppelt.

Van diverse andere Helmonders kregen we informatie toegespeeld over deze vermissing en auto. Dat is natuurlijk fijn, want met zijn allen weten we mee. Maar tegen hen zeiden we, geef het aan de politie door en/of zet het als je wilt, in een reactie op de weblog. Dit zeggen we omdat het voor ons haast ondoenlijk is om die informatie te verifiëren en daarom dus ook niet kunnen publiceren in een nieuwe update.
Dus weet jij ook iets, bel de politie en wil je het ook aan de rest van Helmond laten weten: zet het dan in een reactie hieronder. Dat kan bij ons zonder inloggen of zoiets. Daar waar de weblog het dan vervolgens kan bevestigen, doen we dat natuurlijk. Wellicht helpt het om de tieners weer snel te vinden.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op zaterdag 20 augustus 2022 om 12:58:

Erg vreemd dat er bij de politie niets bekend is van een inbraak op dat adres. Zeker bij zo’n vermissing lijkt het mij dat de politie dat allemaal goed in kaart bracht. Misschien is er helemaal niet ingebroken. Dat de autosleutels in het contactslot zaten (vergeten of uit gemak) en dat die jongens dat zagen of wisten en zijn gaan joyriden en dat ze door alle commotie nu niet meer thuis durven te komen…. Van je ouders moet je het dan namelijk niet hebben. 🙂
Ik hoorde iets dergelijks een keer van een vrouw in een klein dorp die altijd haar autosleutels kwijt was. Dus liet ze die voortaan in het contactslot zitten. De auto werd weggehaald en werd nooit meer teruggevonden. De verzekering betaalde toen niet uit. Dat was een duur lesje voor haar.

Beantwoorden

Zo te zien is de auto weer terecht staat nu op een ambulance

Beantwoorden

Update 3:
De gezochte rode Fiat Punto is aangetroffen
De politie bevestigde zojuist dat de gezochte rode Fiat Punto door hen is aangetroffen en inmiddels is afgevoerd. Dit vroegen hen we naar aanleiding van de bovenstaande foto die Danny Mennen eerder vandaag maakte op de Deltaweg in Brouwhuis op de parkeerplaats aldaar. De 3 vermiste jongens zijn niet aangetroffen, zo liet de woordvoerder weten.
Of de fikse beschadiging aan de zijkant van de auto al voor gisteren aanwezig was, weten we niet.

Beantwoorden

1 jongen is op de deltaweg opgepakt de anderen zitten daar in de buurt

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op zaterdag 20 augustus 2022 om 16:14:

Mooi, hopelijk vinden ze die jongens nu snel.

Beantwoorden

@Maikel op zaterdag 20 augustus 2022 om 16:37:

Dat is nog eens mooi nieuws!!! Dan vinden ze die andere twee ook snel denk ik.

Beantwoorden

Die François van brussel is van een trajectbegeleiding stichting ouders en jeugdzorg en zet foto’s van minderjarige verdachten op Facebook?

Wat voor een onprofessionele koekenbakker ben je dan?

Beantwoorden

Nu maar hopen dat er niets met de jongens is gebeurd en dat de ouders hun verantwoordelijkheid nemen en de rakkers (zichzelf laten) aangeven wanneer zij thuiskomen. Wellicht sowieso een nachtje bij de politie laten logeren 😉

Beantwoorden

Die zitte ergens gewoon van het geld te chillen.
Wat ze hebben weggehaald

Oppakken en vastzetten👍

Beantwoorden

@Een professional

Zeg dat.

Beantwoorden

Ziet eruit als de parkeerplaats van een fastfoodketen aan de Deurneseweg. Dan zullen ze ze wel snel vangen.

Beantwoorden

Inmiddels is de jongen van 16 door de Politie Helmond overgedragen aan de ouders. Iedereen bedankt voor het uitkijken en melden. Nu de andere 2 jongens nog vinden.

Beantwoorden
Francois van Brussel

Ik vind het apart dat die francoise van brussel nu ineens trajectbegeleider is bij jeugdzorg terwijl deze beste man een tijd terug nog met een kruisboog aan het schieten was vanuit zijn raam in de wolfstraat.. zijn vrouw ook niet spoort en zijn kinderen daardoor waarschijnlijk zelf onder jeugdzorg vallen, zo zie je maar weer dat ze werkelijk iedereen aannemen bij jeugdzorg (als dit klopt)

Beantwoorden

1 van de kinderen die hier bij betrokken was, is toch zijn kind?

Beantwoorden

Gelukkig zit er nu schot in de zaak. Nu de twee andere deugnieten.
Had die Punto eigenlijk al zoveel schade? Want dat wat gaat een aardige duid kosten voor wie dat moet betalen. Hopelijk zijn die ouders geen kale kippen.

Beantwoorden

@konjo, en waarom vind je t nodig om dat te vermelden? Misschien is de man wel door een hele heftige periode gegaan en heeft die nu zijn leven weer op de rit en is daar werkzaam als ervaringsdeskundige. Zoals ik de berichten van hem en zijn vrouw heb gelezen, hebben zij zich ernstig zorgen gemaakt…hopelijk krijgen deze kinderen goede begeleiding zowel professioneel als thuis,zodat ze niet nog verder afglijden

Beantwoorden

Volgens mij is die auto niet gestolen, die auto is meegenomen door de jongste kind, dus dan is het joyriding……

Beantwoorden

@Wilko op zaterdag 20 augustus 2022 om 18:53:

die ouders zijn kale kippen

Beantwoorden

Opsluiten die handel, overgedragen aan de ouders?? Inbreken een auto stelen en er vandoor gaan. En dat mag allemaal gewoon?? Heel apart allemaal in wat voor wereld leven we toch vandaag de dag. Vermist…..laat me niet lachen.

Beantwoorden

Ik lees allerlei eufemisme, die blijkbaar ook door politie zo gebruikt worden. Geeft wel aan waar hun prioriteiten liggen.
Deze families kneiterhard aanpakken op hun uitkeringen en toeslagen.

Beantwoorden

@Een professional op zaterdag 20 augustus 2022 om 17:03:

tja als je hem kent verbaasd het mij niet dat hij zomaar foto’s plaats .. die denkt dat hij alles kan en mag .. zou er niet graag mijn kind door laten begeleiden ..

Beantwoorden

Update 4:
Van de 3 vermiste tieners is er nu eentje terecht
Gisteravond meldde Francois van Brussel dat de politie de 16-jarige jongen overdroeg aan zijn ouders. Dat goede nieuws werd vanochtend bevestigt door de politiewoordvoerder. De andere 2 vermiste tieners zijn nog steeds zoek, zo liet hij ons weten. Of de schade tijdens de rit van de jongens is veroorzaakt (zoals Wilko gisteravond vroeg) moest de woordvoerder het antwoord schuldig blijven.

In ons openingsbericht vrijdagavond om 21.55 uur schreven we dat 112Nieuwsonline meldde dat de 3 jongen hadden ingebroken in een woning in Helmond Noord. Zij zouden daarbij onder meer de autosleutels hebben gestolen en daarna met de Fiat Punto vertrokken zijn. Zoals we in update 2 al hadden gemeld, kon de politie die woninginbraak niet thuisbrengen en dus ook niet koppelen aan deze vermissing.
Dat nieuwsbericht bleek vanochtend vroeg door 112Nieuwsonline verwijderd te zijn. Gelukkig bestaat de onvolprezen Wayback Machine zodat we dat ingetrokken(?) bericht nog kunnen tonen. We vroeg de eigenaar meteen waarom dat bericht werd verwijderden en wachten nu op zijn antwoord.
De politiewoordvoerder in reactie op het voorgaande “Ik heb toch telkens gezegd dat ik deze niet kan koppelen aan de vermissing. Uiteraard is de auto wel zonder medeweten van de eigenaar ontvreemd.”

Beantwoorden

het wordt een steeds vreemder en vreemder verhaal.

Beantwoorden

Vermiste dieven. Volgens mij moet het accent op dieven liggen en niet op het feit dat ze vermist zijn. Is niet elke dief na zijn daad vermist? Oppakken dat schorem. Adidas training zegt ook al weer veel over deze personen.

Beantwoorden

Er is ook helemaal niet ingebroken want de auto is van de moeder van de jongste van de 3 dus het is joyriding
verder die van van brussel is de vader van de oudtste niks geen medewerker van jeugd en gezin denken mensen nou echt dat ze daar mensen aan nemen die op hun personeel schiet met een kruisboog. Jammer van brussel dat je zoveel aandacht op eist het gaat om je zoon niet om jou bah bah.

Beantwoorden
Tja wie zal het zeggen

De jongste jongen is een bekende bij de politie.
Dit is niet de eerste keer dat hij iets doet wat niet mag.
Er was geen inbraak, de auto was al beschadigd , de voorruit ook, voordat ze hem “steelden”

Beantwoorden

@Yves op zondag 21 augustus 2022 om 09:45:

Het zijn ook kinderen!
Kinderen doen soms rare dingen. Helaas zijn het nu inderdaad ook autodieven die zonder rijbewijs rondreden, maar in eerste instantie vindt ik het toch kinderen. Kinderen die iets heel erg doms en onverantwoord deden. Zij zullen hun straf thuis en bij de rechtbank echt niet ontlopen hoor. Ze zouden de doodstraf moeten krijgen, jaja, ik hoor het iedereen dadelijk al zeggen.

Beantwoorden

Of het nu “kinderen” zijn en blijven, dan toch vind ik het niet normaal en goed te praten/ Leren kinderen tegenwoordig niet meer dat stelen niet mag. zelfs van je eigen moeder? Nee dit vind ik geen excuus. Ergens zit iets goed mis.

Beantwoorden

Tja de appel valt niet ver van de boom, ik vind niet gek dat sommige dit doen aangezien ze in hun eigen gezin niks anders hebben gezien dan ellende, geweld etc. Dit is wat ze normaal achten omdat dat is wat ze hebben geleerd.. en inderdaad @tja wie zal het zeggen, zo een komt bij de soos nog niet aan de bak, bij dat hele gezin zin een steekje los.

Beantwoorden

Tegenwoordig kunnen ze met 16 jr blijkbaar al auto rijden 🤔 🧐 waarom zon haast allemaal … denk dat waarden en normen wel belangrijker zijn om te leren / ze heben ff een opfrissertje nodig.. laat ze lekker een cursus waarden en normen krijgen 😅 en zoveel uur taakstraf, hoe ouder hoe meer uren taakstraf en cursus 🤦🏽‍♀️ vooral in deze tijd..

Beantwoorden

@Kevser Ozkan op zondag 21 augustus 2022 om 12:34:

vroeger dufrden wij zulke streken niet uit te halen want dan kregen we een pak rammel ipv een cursus

Beantwoorden

Zo vader zo zoon 3 generaties, gelukkig lijk ik op mijn moeder.

Beantwoorden

Liesje 42 ben het helemaal met je eens , dit zal nooit veranderen daar . hoe ouder ze worden hoe meer gekke dingen er gaan gebeuren .. triest maar waar ..

Beantwoorden

@ V Brussel

Is francois van Brussel dan een broer van jou???
Nou dan heb jij volgens mij ook hun gene en moeten ze dus ook op jou gaan letten want je kunt roepen dat je op je moeder lijkt dan zal die ook wel niet sporen als ze kinderen heeft gemaakt met jou vader 😉

Beantwoorden
Het zal je vader maar wezen

Wat mij vooral verbaast is dat een moeder wel vraagt om uit te kijken naar haar auto ( welke inmiddels terecht is)maar nergens zie ik een oproep van haar over haar kind ( 12 jaar). De oproep voor de auto werd in de middag gedaan met het verhaal dat er was ingebroken en een van de daders een bekende van de bewoonster was…bekende??? Je kind!? Je eigen vlees en bloed! Daar zou je,je toch meer druk om moeten maken als om een oude gammelbak!

Beantwoorden

Het blijkt naar verluid dat de jongste geld had gepikt uit moeders portemonnee (terwijl ze sliep snachts) en die van 15 (initiatiefnemer uit een bende en hun rekruterende) de autosleutels, daarna naar de derde gereden van 16 (met verstandelijk beperking) onder het mom het mocht en was goed. Onbegrijpelijk. 1 thuis onder zware toezicht 1 op 1 ouders 24/7 nu en gemeente Helmond die weigert hulp of enige dagbesteding (te duur zeggen ze ivm geen inkoop en dus maatwerk waar een prijskaartje aan hangt), de jongste van 12 nu maar een groep voor begeleiding en de inmiddels bekende 15 jarige bendelid rijd alweer rond op een nieuwe gestolen scooter uit Helmond Oost.

Beantwoorden
Francois van Brussel

Voor de goede orde. De jongste had de auto en de 15 jarige reed de auto. De 16 jarige is een meeloper die hevig puberteit.

Beantwoorden
Godefridus van Brussel

@François v Brussel.

Dus alle 3 de kinderen zijn weer terecht? Soort van dan!

Beantwoorden

Update 5:
Ook de andere 2 vermiste jongens zijn nu terecht. Dat liet de woordvoerder van de politie zojuist aan de weblog weten.

Beantwoorden

Hi Ikke, weet je dan niet dat haar moeder en broer en zussen geen contact met haar wilden zelfs niet op moeders begrafenis. Veel geluk.

Beantwoorden

Gelukkig! Eind goed, al goed.
Hopelijk krijgen deze jongens een passende straf en worden zij en en hun ouders en verzorgers nu goed begeleid.

Beantwoorden

@francois v brussel jij doet weer wat je sltijd doet slle schuld bij andere leggen en je zoon sls slachtoofer gebruiken of zijn bepeeking te misbruiken wanneer het jou uitkomt. Zielig ventje ben jij om de daden van je eigen 26 jarige zoon op deze manier goed te praten.

Beantwoorden

Ik bedoel jou 16 jarige zoon die jullie niet aankunnen en jij gebruikt/misbruikt zijn beperking wanneer het jou uitkomt. Maarja dit doe jij bij alles. Ervarings deskundige laat me niet lachen je bent goed voorbeeld hoe ouders het niet moeten doen

Beantwoorden

@mispoes cursus schrijven en lezen nodig????
Zoals ik het lees geeft francois V Brussel
Niemand de schuld houd hij gewoon mensen op de hoogte hoe en wat
Maar als jij dat dan vind dat hij iedereen de schuld geeft ben je een beetje dom
Die zonder zonde is werpe de eerste steen
Als je deze uitdrukking niet snapt wat ik denk dat dat zo is Google deze uitdrukking maar eens

Beantwoorden
Ga je school afmaken

fijn dat ze allemaal weer terecht zijn …francois v brussel is het nu de Gemeente weer die niet doet wat jij wil ..alle hulp hulp trajecten die de afgelopen jaren zijn gestrard om je kinderen te helpen heb je om zeep geholpen met bedreigingen naar de hulpverleners . je wil niet dat je kinderen geholpen worden , je eigen EGO staat voorop .ga niet de zielige uithangen . je deugd niet voor je kinderen .. ga het hierbij laten maak me allen maar bozer ..

Beantwoorden

Het begint wel aardig gênant te worden wat hier allemaal neergeschreven mag worden @weblog

Beantwoorden

@Roland op maandag 22 augustus 2022 om 14:21:

Valt wel mee hoor 😉 Echt Hellemonds.

Beantwoorden

@Konjo op zaterdag 20 augustus 2022 om 18:18:

Hi Konjo, jij beschuldigt iemand dat hij schiet op politie en dergelijke maar hebt hiervoor geen bewijzen. Het beste bewijs is dat hij geen veroordeling heeft voor het schieten op politie wat ook niet is gebeurd. Een valse beschuldiging dus en als je bericht niet voor 24.00 uur vandaag 22-8-2022 van deze blog is verwijderd dan doe ik aangifte wegens smaad en laster.

Beantwoorden

Fijn dat hun terecht zijn .

Beantwoorden

@francois v brussel je brengt de berichten over je eigen zoon wel heel raar schaam je je viir je eigen product. Je kan wel alle schuld bijnde 15 jarige leggen maar als jij je kinderen beter had opgevoed waren ze misschien ook beter terecht gekomen.

Beantwoorden
Tja wat zal ik zeggen

Een aantal reacties gaan niet over het incident zelf meer maar vallen ouders van de 3 kinderen aan. De kinderen hebben geen standaard ontwikkeling doorgaat en kunnen dus ook geen normale opvoeding krijgen
Als ouders vragen om hulp en ondersteuning dan worden zij onvoldoende geholpen wegens ontbreken van maatspecifieke oplossingen
Dat dit leidt tot wederom ontsporingen betreuren de ouders maar hulpverleners en gemeenten moeten de veiligheid van alle inwoners garanderen en in de praktijk kunnen zij dit niet. Hierdoor is het vertrouwen geschaakt. Verder hoop ik dat u uw kinderen wel kunt opvoeden. Veel geluk.

Beantwoorden

@Guus Geluk als papa zijn kruisboogje had laten liggen en niet op hulpverleners had geschoten had hij hulp gekregen. Mama mag nu alles rechtbreien terwijl papa een verslag uitbrengt of die het over een vreemde heeft.

Beantwoorden
Tja wat zal ik zeggen

Papa heeft niet geschoten en is hier voor ook niet veroordeeld. U kunt zich beter op de feiten of data baseren dan op uw hersenspinsel.

Beantwoorden

Dhr van Bussel heeft als vrijwilliger bij ouders en jeugdzorg gewerkt, voor een aantal maanden. Is hier al anderhalf jaar niet meer werkzaam. Vindt het jammer dat het goede werk wat deze stichting doet nu in zo’n kwaad daglicht komt te staan.

Beantwoorden

Nou nou, wat een roddel en achterklap wordt er verkondigd door een aantal mensen. Echter de ballen op face to face of met echte naam eronder te schrijven hebben ze niet. Kortom losers achter hun keyboard/telefoon. Verder distantieer ik me van dergelijke personen en betwist ik elke aantijging jegens mij of mijn gezin en eventuele organisaties waar ik mee of voor werk (danwel gewerkt heb).

Ik richt me op de kinderen en probeer enkel onder de aandacht te brengen wat er verder gebeurd of is gebeurd met als doel dat er maatwerk komt voor de kinderen die slachtoffer(s) worden bij gebrek aan adequate hulp vanuit de gemeente en door verkeerde invloeden van opererende bendes die blijkbaar dergelijke jeugd rekruteren.

Beantwoorden
François van Brussel

@guus geluk op maandag 22 augustus 2022 om 14:46:
Je hebt gelijk ik zal mijn eerdere bericht via deze weg even rectificeren, de beste man heeft niet geschoten met zijn kruisboog maar de politie voorbijgangers bedreigd hiermee vanuit zijn raam, daarvan zijn bewijzen genoeg Google maar even.

En je kunt nou eenmaal niet alle schuld in de schoenen schuiven van de andere 2 jongens, en ook niet enkel en alleen met je vinger naar de gemeente en hulpverlenende instanties wijzen alsof het hun schuld is, ouders zijn volgens mij op de eerste plaats toch echt zelf verantwoordelijk voor hun minderjarige kinderen.
Nou aangezien je een ieder waarop je reageert veel geluk wenst, zal ik nu hetzelfde doen.
Veel geluk!

Beantwoorden

Konjo, waarschijnlijk ben je net als “ikke” een zus die vanaf 2001 niet meer in beeld is en wrok koestert. Als je ballen hebt dan zeg je je eigen naam als je iemand beschuldigt maar het was en blijft een valse beschuldiging. Dat zegt iets over de betrouwbaarheid van je meldingen. Het heeft ook niets te maken met de vader die slechts het beste met zijn zoon voor heeft. In plaats van positieve en opbouwende reacties geef je aan wat je positie is en welke bedoeling dat heeft.

Over de andere 2 jongens is de zaak helder. De auto was van de moeder van de jongste, de 15 jarige jongen reed de auto en heeft daarmee de 16 jarige opgehaald. Dus de laatste heeft niets gestolen maar reed mee. De 16 jarige is dan ook door de politie heengezonden en zit thuis. Kortom waar jij je verhaal op baseert is een raadsel en is ook naar kwaadsprekerij.

Veel geluk met je verstandelijke vermogens !

Beantwoorden

@Guus Geluk veroordeeld of niet maar ga niet ontkennen dat hij in 2017 als een dolle met een kruisboog stond rond te zwaaien ennop hulpverleners richte de he buurt was ee getuigen van

Beantwoorden
Tjanwat zal ik zeggen

Tja wat zal ik zeggen. In deze zaak is geen bedreiging van hulpverleners geweest en ook niemand verwond. Wat iemand in zijn eigen huis doet moet hij zelf weten zo lang de wet daarbij niet wordt overschreden. Kun jij zeggen wie de hele buurt is ? Ik liep daarbuiten rond en voelde mij niet bedreigd en ik was op nog geen 10 meter van het huis en heb de zaak als bemiddelaar begeleid.
Ik heb het dus niet van horen zeggen maar uit eigen wetenschap en ervaring wat jij niet kunt zeggen. Jij verkondigt alleen roddel en achterklap.
Zeg je naam eens dan kom ik het bij je uitpraten !

Beantwoorden

Wat is het email adres van de Weblog van Helmond ?
Ik wil graag contact met de beheerder over de roddel en achterklap of laster en smaad die kennelijk wordt toegelaten.

Met vriendelijke groet,

Beantwoorden

@Guus Geluk op donderdag 25 augustus 2022 om 12:54:

Was dat deze situatie https://www.deweblogvanhelmond.nl/nieuw-helmonds-nieuws/verwarde-man-aangehouden-inzet-onderhandelaar? Wat een Geluk dan dat jij toen de onderhandelaar was, dat heb je mooi opgelost als ik dat allemaal lees. Beangstigende situatie zeg. En die kruisboog-vent heb je mooi achter de tralies gekregen. Een duimpje van mij.

Beantwoorden

Beste Jan de Vries, ik denk dat dit niet je eigen naam is. Bovendien bevestig je hierbij dat hij geen enkele hulpverlener heeft bedreigd en dat dit weer een valse beschuldiging is die ook wel smaad en laster wordt genoemd.
Ik ga dit bij de politie aankaarten omdat smaad en laster en anoniem of mogelijk met een andere naam ook onder het strafrecht valt en via je phone nummer of ip-adres makkelijk te achterhalen valt wie je bent. Misschien kun je ook je woon-adres vermelden.

Verder heeft het niets maar dan ook helemaal niets met de 3 jongens te maken en zoek je gewoon ruzie.

Beantwoorden

Beste Guus Geluk en guus geluk. Beetje apart dat jullie klagen dat andere mensen hun echte naam niet gebruiken. En smaad en laster? Op het filmpje is toch duidelijk te zien dat er een kruisboog word gericht op de politie. Dus ik wens jullie veel succes in een eventuele rechtzaak.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *