Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.230 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

In Mierlo-Hout in de straat De Bergen werd om 13.05 uur een inbreker betrapt. Hij is gevlucht richting de straat Oeral. Dat meldt Burgernet zojuist
Het signalement van de man: plusminus 20 jaar oud en een getinte huidskleur. Hij draagt een pet, spencer, blauwe jack en een broek met felle streep. Weet jij meer of zie je hem, bel dan nu met de politie op 112.

In de reacties staan updates.

6 reacties:

Update 1:
Hij draagt een donkerblauw trainingspak met gele streep en een blauwe pet. Dat liet wijkagent Henri van Vonderen zojuist aanvullend weten.

Beantwoorden

20 jaar. Zal niet doorgeleert hebben waarschijnlijk. Anders zat hij wel op school.

Beantwoorden

Update 2:
De gezochte personen (meervoud dus) zijn nog niet aangetroffen, meldt Burgernet om 15.01 uur. De politie zoekt verder. Mocht je tips voor de politie hebben, bel dan nu naar 0900-8844.

Beantwoorden

is een trainingspak van Chelsea + pet ze moeten maar eens in de 1e haagstraat gaan kijken

Beantwoorden

Die heb ik rond 12 in de apostel wijk zien lopen.

Beantwoorden

Update 3:
Een getuige zag gisteren rond 13 uur een man voor de deur van de woning aan de Bergen. Zij riep naar hem en vroeg wat hij daar deed.Toen hij haar zag, vluchtte hij richting Oeral. Later bleek dat de deur van de woning opengebroken was. In de buurt is uitgekeken naar deze inbreker van ongeveer 1,80 meter lang, maar hij is niet meer aangetroffen.
Mocht jij nog informatie hebben over deze woninginbraak, neem dan contact op met de politie 0900-8844 of meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *