Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.282 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

16 reacties:

wiet plantjes

Beantwoorden

Update 1:
Op zolder blijkt een wasdroger in brand te zijn gevlogen waarbij de kleding die daarim zat vlam had gevat. De bewoners werden gealarmeerd door de rookmelder zodat zij de woning tijdig konden verlaten en de hulpdiensten inschakelen. Er raakte niemand gewond.
Pim Verkoelen maakte ook de onderstaande 3 foto’s.

Beantwoorden

Ja weer 1 da ding hoort nie in huis levens gevaarlijk dan maar je schuur in brand net als bij ons

Beantwoorden

De laatste tijd hoor je wel vaak dat de drogers in brand vliegen. Jeetje zeg, je zou het maar mee moeten maken, sterkte!

Beantwoorden

Hmz. Zat dat allemaal in één droger? Best wel veel ook, toch? Ik hoorde laatst van een brandweerman dat drogers ook meestal niet goed onderhouden worden. Blijkbaar zijn het enorme stofnesten…… En ja, het pluizenfilter moet je zo af en toe eens schoonmaken. Wat niet wil zeggen dat dat hier al dan niet gebeurd is natuurlijk.

Volgens mij bleef de schade beperkt. Gelukkig!

Beantwoorden

@Vico op woensdag 18 oktober 2017 om 08:13:

Volgens de handleiding van Bosch moet je het pluizenfilter (meestal in de deur) na ELKE droog beurt schoonmaken, het hoofdfilter/verwarmings element ELKE maand. Ik denk dat dit bij de meeste merken wel is.

Beantwoorden

De mijne werd ook gloeiend heet .heb hem weggedaan en droog nu op een rek scheelde me 300 euro in de stroomkosten.

Beantwoorden

vind je het gek..kijk eens wat een berg kleren .dat ding zat veel te vol..
vind je het raar dat de fik er in gaat.word veel te warm ..krijgt geen lucht

Beantwoorden

Gisterenavond toch weer brand daar!!

Beantwoorden
Miranda van den Einden

Update 2:
Man en vrouw aangehouden voor dubbele brandstichting
De politie hield gisteravond een man en een vrouw aan bij hun woning aan de Karekietstraat. Het tweetal wordt verdacht van brandstichting in hun eigen huis.
In de woning brak op dinsdagavond rond 21.15 uur een brand uit op de zolder, zie de foto’s hierboven. Gisteravond was het opnieuw raak (zoals Miranda van den Einden van0chtend meldde): rond 20.00 uur kwam een melding binnen van een brand op de benedenverdieping van de woning. Beide branden werden snel door de brandweer geblust. Daardoor bleef de schade voornamelijk beperkt tot de woning zelf.
Na verder technisch onderzoek door de politie werden beide bewoners van de woning, een man en een vrouw, aangehouden op verdenking van brandstichting. Zij zitten in verzekering voor verder onderzoek.

Beantwoorden

Viel wel op zoveel was dat erin zat !!!!!

Beantwoorden

Zijn die bewoners nou zo dom om een fikkie te stoken om verzekeringsgeld te innen of zijn ze gewoon niet goed bij hun hoofd, ik bedoel geestelijk gehandicapt? Je zult er maar langs wonen. 🙁

Beantwoorden

Mag ik ff vange!????????????

Beantwoorden
Anneke van der Vorst

kan me niet voorstellen dat al die was die daar ligt in die droger heeft gezeten. Logisch dat kan de droger toch helemaal niet aan.

Beantwoorden
jeanne van de kerkhof

Of er nu teveel in zat of niet een betere vraag zou zijn of de 3 wasdroger branden van de laatste tijd dezelfde type of van dezelfde fabrikant afkomen…

Beantwoorden

@Patrick op maandag 23 oktober 2017 om 07:46:

Lees even terug, hier is duidelijk opzet in het spel.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *