Buiten is het 20 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

In zijn woning in Helmond is woensdag een 51-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen en bedreigen van zijn vader.
De politie kreeg dinsdagavond kort na 22.00 uur een melding van een mishandeling van een man in een appartementencomplex in het centrum van Helmond. Agenten die poolshoogte gingen nemen troffen ter plaatse een 80-jarige man aan. Hij zou kort daarvoor in zijn woning met een mes zijn bedreigd door zijn zoon, waarop het slachtoffer de woning uitvluchtte en aanbelde bij een flatbewoner. Tijdens zijn vlucht is de man gevallen waarop hij geschopt werd. De verdachte zoon zag kans om te vluchtten. Hij kon woensdagochtend rond 01.00 uur in zijn woning in Helmond aangehouden worden. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *