Buiten is het 27 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.259 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Op de A50 ter hoogte van Schaijk (bij Oss) raakte vrijdag rond 12.00 uur een auto van de snelweg en belandde in een weiland aan de overkant van de sloot. In de auto zaten een 17-jarig meisje uit Helmond en een 22-jarige bestuurder uit Arnhem.
Zij konden zelf uit het zwaar beschadigde voertuig klimmen en zijn ter plekke verzorgd door het ambulancepersoneel. De man is daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat hij last had van hartkloppingen. Behalve ambulance en politie was ook de brandweer gealarmeerd.
Bij dit eenzijdige ongeluk is de auto zwaar en onherstelbaar beschadigd. De eerste indruk van de politie was dat dit verkeersongeval is ontstaan omdat de automobilist te hard reed. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *