Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.838 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Uit een personenauto die geparkeerd stond op de hoek van de Molenstraat en de Spitsmuisstraat zijn maandagochtend zware medicijnen gestolen.
De medicijnen, waaronder morfine en dormicon, zaten in een rode stoffen beautycase met daarop blauwe en gele bloemen. Volgens de politie leveren de medicijnen geen gevaar op voor de volksgezondheid, maar kunnen ze wel gevaarlijk zijn voor kinderen. Daarom vraagt de politie bij het aantreffen van de beautycase direct te bellen naar 0900-8844.

1 reactie:

De gestolen beautycase met zware medicijnen is sinds gisteren weer terecht naar aanleiding van “de tweet”. Dat meldde wijkagent Marco van Bree op Twitter.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *