Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.969 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

De recherche zoekt getuigen van een openlijke geweldpleging gisteren tussen 16.00 en 16.30 uur. Het voorval vond plaats in het centrum, op de Ameidestraat ter hoogte van de Primera en Versplaza Weijts. Een man van middelbare leeftijd werd door meerdere personen mishandeld. De man liep hierbij zwaar lichamelijk letsel op.
Heb je iets gezien of het gefilmd? Bel dan de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M. 0800-7000 en vermeld het registratienummer 2015251213.

In de reacties zoals altijd de updates.

4 reacties:

Zoiets kan bijna niet ongezien daar gebeuren. Is toch een behoorlijk drukke straat. Dat niemand ingrijpt is te betreuren maar tegenwoordig wel te begrijpen, maar er zullen toch vast wel getuigen zijn lijkt me.

Beantwoorden

Geen camera’s daar?

Beantwoorden

Graag wil ik de laffe veroorzakers/helden verzoeken eens langs te komen op donderavond, zo rond 19.30 uur in de buurt van sportcomplex De Braak.. Wij willen heel graag overvallen worden, beroofd en vooral afgeslagen. Kleine moeite en geen onkosten voor de gemeenschap.

Beantwoorden

2 Verdachten opgepakt, de derde is nog voortvluchtig
De politie hield dinsdagavond en donderdagochtend 2 verdachten aan voor de bovengenoemde zware mishandeling. Deze 2 mannen zijn 25 en 22 jaar en wonen in Helmond.
De politie maakt nu bekend dat de zwaar mishandelde man een 55-jarige Helmonder is. De man brak daarbij zijn enkel en kuitbeen en moest naar het ziekenhuis. Het slachtoffer was hevig ontdaan na het grove geweld door de 3 jongens. Hij zou al langere tijd last hebben van bedreigingen en pesterijen van een groepje mannen.
De politie is nu nog op zoek naar de derde verdachte. Daarom vragen ze aan getuigen die iets van de mishandeling hebben gezien, zich te melden. Het gebeurde allemaal tegenover de viswinkel aan de Ameidestraat, een drukke plek in het centrum.
Weet je meer, meld jouw informatie op politie.nl/melden of bel de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan via 0800-7000.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *