Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.680 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

9reacties

Onze Helmondse politici: Theo van Mullekom, Michael Rieter en daaronder Mohammed Chahim en Paul SmeuldersWe zijn verheugd te kunnen melden dat 4 Helmondse politici een eigen politieke column op de weblog gaan schrijven. In de gemeenteraad wordt veel gesproken over de vraag hoe de politiek dichter bij de burger gebracht kan worden. Met hun columns op de weblog voegen deze 4 politici de daad bij het woord. Bij toerbeurt gaan zij hun mening geven over een actueel onderwerp in de Helmondse politiek. Helmonders hebben dan de mogelijkheid op die mening te reageren.
Deze 4 politici zijn Mohammed Chahim (raadslid PvdA), Theo van Mullekom (fractievoorzitter Helmond Aktief), Michael Rieter (fractievoorzitter Helder Helmond) en Paul Smeulders (burgerraadslid GroenLinks). Een mooie mix van jong talent en 2 oudgedienden in de gemeenteraad. Hun columns verschijnen op de maandagen. Wij wensen hen allen succes. Paul gaat maandag 17 december als eerste van start.
Perry Vermeulen houdt natuurlijk elke 3 weken zijn column op de maandag. De andere maandagen zijn gereserveerd voor de politici. Vanaf maandag dus elke maandag een column op de weblog.

9 reacties:

Nou, kom maar op, ben reuze benieuwd.

Beantwoorden

Ben ook erg benieuwd.
En natuurlijk weer het ED gehaald met dit bericht.

Beantwoorden

Zal straks ED eens in huis halen 🙂
Mooie impuls voor de weblog!

Beantwoorden

Nou, ik ben heel erg benieuwd zeg!

Beantwoorden

Strak .
Lijkt me leuk om de columnisten aan de gang te zien.
Eindelijk 4 man die dicht bij de helmonder komen.

Respect dan men dit doet!

Beantwoorden

Voor diegene die het Dagboek van Jan Traverse in het Eindhovens Dagblad gisteren niet lazen, hier alsnog de mogelijkheid.

Beantwoorden

Leuk die nieuwe columns. Ik hoop dat de heren ook uitspraken (durven) doen en niet alleen politiek correcte stukjes schrijven.

Beantwoorden

Stond nog een mooie foto in diezelfde krant van gisteren. Verlichte Veestraatbrug. Wat wonen we toch in een schitterende stad.

Beantwoorden

Morgen rond de klok van 12.40 uur zit Paul Smeulders bij Stadsradio Helmond (in het programma Helmond info) om over de politieke columns op de weblog te praten. Zondag van 08.00 tot 10.00 uur wordt dat programma herhaald. Dit radioprogramma is ook te beluisteren via de kabelkrant.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *