Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 109.554 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

6reacties

Zaterdag 26 november om 16.00 uur sluit de Albert Heijn in Dierdonk tijdelijk haar deuren. Deze supermarkt wordt namelijk compleet verbouwd. “We krijgen een moderne Albert Heijn waar alles nieuw is, van vloer tot aan plafond”, zegt supermarktmanager Marc Strijbosch trots. Dinsdag 6 december gaan ze om 11.00 uur weer open.
Die opening wordt volgens de supermarktmanager een feestje. De eerste 5000 klanten krijgen een leuke attentie, er zijn proeverijen en de levensgrote hamster komt natuurlijk..
De verbouwing van Albert Heijn Dierdonkpark blijft binnen de bestaande muren. Door een andere inrichting is er plaats voor een groter assortiment, vooral het versaanbod neemt flink toe. Ook kun je er dan je boodschappen doen met een zelfscan. De winkel van grootste Nederlandse supermarktketen blijft onder andere PostNL, een geldautomaat en een ophaalpunt van bol.com bieden.
Deze Appie is sinds vorig jaar van de Van Doormalen Retail Groep. Op de foto rechtsboven zie je hun medewerkers in Dierdonk.

6 reacties:

Zelfscan leuk zeg op naar de digitale wereld

Beantwoorden

Nog even en we zijn robotten, alles in plastic. Zelfs de mensen…..Praten doen we alleen maar nog op de smartphone en contant betalen kan straks niet meer. Zoals met alles, ‘we’ staan erbij en kijken er na.

Beantwoorden

Zover ik begrepen heb blijft er daar maar 1 gewone kassa over… ze zoeken het maar uit met hun zelfscan, de verantwoordelijkheid als er wat fout aangeslagen wordt ligt bij de klant ipv bij de caissière, ik krijg geen korting voor werk wat ik uiteindelijk zelf doe ( producten aanslaan) en het kost arbeidsplaatsen, tijd bespaar je er niet mee als je alles zo in je wagen gooit, op de kassa en afrekenen ben je net zo lang in de winkel in vergelijk met dat je het zelf scant en iets sneller met afrekenen..

Beantwoorden

Niet zo mopperen! Zo lang Colinda en andere kanjers die zelf-scan-ellende parreren, is er niks aan de hand. Hopelijk veel meer verse vis, groente en genoeg speciaalbier en wijnen. Succes met de verbouwing!

Beantwoorden

De AH altijd te duur in elk opzicht. suc6 als je daar nog komt.

Beantwoorden

@Bert s op zondag 20 november 2022 om 13:01:

2 halen en 1 betalen is een `Nederlandse vinding` Voordeel is voor elke
consument van belang. Voorafgaand aan de ´actie´ wordt de prijs van het artikel aangepast. Kijk maar eens naar de Black Friday acties. Bij de aanbiedingen lijkt het alsof je geld toe krijgt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *