Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

4reacties

Donderdag werd Dieuwertje omgetoverd tot een prinsesje. Die dag werd 1 groot feest voor het zieke meisje van 4 jaar.
Ineens werd ze ‘s ochtends opgehaald met een roze limousine van school. Haar klasgenoten mochten kort ervoor door het voertuig lopen en zagen hoe mooi en groot die was. Ze kregen flesjes bellenblaas om bellen te blazen bij het uitzwaaien.
Per limo reed Diewertje met haar pappa, mama, zusje Doutze en oma naar Happy Little om in die speciaalzaak een prachtige prinsessenjurk uit te kiezen. Daarna werd de kleine meid opgemaakt en een echte prinses.
Er werd koers gezet naar Kasteel Croy waar het gezelschap wordt ontvangen door prinses Sterre. Zij had natuurlijk voor een heerlijke (koninklijke) welkomsttaart gezorgd die afkomstig was van bakkerij Keysers. Terwijl die opgepeuzeld werd, werd er gezellig met elkaar gepraat. Hierna kreeg de 4-jarige enkele prinsessenlesjes, zoals leren hoe je als een echte prinses moet lopen, zwaaien en dansen. 
Na een inspannende fotosessie was het lunchtijd. Een heerlijk maal dat de vrijwilligers van Kasteel Croy hadden geregeld. Na die lunch bleek er een roze prinsessenkoets op het kasteelplein te wachten voor een tochtje naar ijssalon ilCirco in het naburige Stiphout. Een rustig ritje en na de ijsjes brachten de koetsier en paarden de Helmonders weer terug naar Croy. Aangekomen in Aarle-Rixtel werd overgestapt in de roze limousine. Er werd afscheid genomen van een ieder waaronder prinses Sterre. Zij zwaaiden het gezelschap uit dat moe maar voldaan naar Helmond reed.
Een prachtige magische dag voor Dieuwertje, Doutze, hun ouders en oma. Eentje om nooit meer te vergeten.

De stichting Make-A-Wish organiseerde deze dag. Die vrijwilligersorganisatie maakt wensen mogelijk voor ernstig zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar.
“Zij verdienen een dikke PLUIM” aldus Henk van Dijk die de foto’s maakte.

4 reacties:

Hartverwarmend. prachtig en wat fijn voor Diewertje!

Beantwoorden

Echt super mensen om dieuwertje zo,n mooie dag te bezorgen
Dieuwertje en ouders heel veel sterkte hoop dat het goed mag gaan 🍀🍀🍀

Beantwoorden

Geweldig , dat er dit wordt georganiseerd 👍

Beantwoorden

Geweldig ze heeft genoten dankzij veel vrijwilligers en giften prachtig werk van Make a wish

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *