Buiten is het 25 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.875 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Helmond, het Helmonds Volkslied, WilHelmondsDruk druk druk…
De finale is inmiddels achter de rug, maar het werk voor team WilHelmonds zit er nog niet op. Bij de afronding van zo’n groot project komt er veel kijken. De prijzenpot moet worden uitgekeerd, rekeningen betaald, er is veel contact met de winnaars en de media, het bedanken van de sponsors en alle extra vrijwilligers, er wordt druk geëvalueerd, en ga zo maar door. Met een niet aflatend enthousiasme werken de organisatieleden aan een goede afronding van dit fantastische evenement.
Inmiddels heeft ‘t Akkoordje, de grote winnaar, afgelopen zaterdag al opgetreden op de GroenLinks-picknick in de kasteeltuin.

Stadsradio Helmond
Alle WilHelmonds-geïnteresseerden raden wij aan om morgen, dinsdag 23 juni, van 20.00 tot 22.00 uur te luisteren naar het radioprogramma Cultuurbarbaren van Wim Maasakkers op Stadsradio Helmond (via de ether op FM 107.2 MHz, via de kabel op FM 94.4 MHz én via internet). Aan tafel bij Wim zullen dan plaatsnemen: Twan Spierings (voorzitter ‘t Akkoordje), de beide gebroeders Tel, Geert Blenckers (namens WilHelmonds) en Femke Verhees (namens Stichting Impact). Er zal gesproken worden over het verloop van de wedstrijd en over de, inmiddels veelbesproken, uitslag. Natuurlijk zullen de liederen van  nummers 1 en 2 van het WilHelmonds voorbij komen én er wordt nieuws bekend gemaakt! Is je interesse gewekt? Luister dan naar Cultuurbarbaren of kijk vanaf woensdag weer op deze website.

De uitslag
Het WilHelmonds moet een lied zijn voor héél Helmond, dus breed gedragen door een zo groot mogelijk deel van de Helmondse bevolking. Vergelijkingen met de verkiezingen en programma’s als Idols werden zelfs al gemaakt!
Zowel de honderden mensen in het Brabant House op 12 juni, als de duizenden mensen die thuis via internet hebben gestemd, hebben duidelijk van zich laten horen. Hieronder de exacte stempercentages van de internetstemronde (zoals reeds bekend was), én van de jury én het publiek tijdens de finale.
Achter elke finalist staan tussen de haakjes de respectievelijke percentages en daar achter hun definitieve score:
       Helmonds Hoop: (12,0 + 21,9 + 24,8 =) 58,7
       ‘t Akkoordje: (44,7 + 16,4 + 46,4 =) 107,5
       Monald Aben: (7,0 + 28,4 + 6,4 =) 41,8
       Gebroeders Tel: (36,3 + 33,3 + 22,4 =) 92,0

2 reacties:

Ben zeer benieuwd wat dat nieuws zal zijn.
En natuurlijk hoe de verschillende personen op de verkiezing terug kijken.

Beantwoorden

ik was helemaal niet benieuwd want je weet toch dat ‘t akkoordje al op 20 september andere jaarlijkse afspraken heeft bij de zorgboog en dus dat de gebr.Tel gaan optreden bij impact en wens ze daarbij veel sukses toe.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *