Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.287 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Het WilHelmonds begint al écht te leven. Er wordt druk over gepraat en geschreven, we krijgen uiteenlopende vragen en reacties, en de eerste muzikanten dienen zich al aan omdat zij hun nummer in willen sturen. Voor iedereen die op wat voor manier dan ook interesse heeft in het WilHelmonds (of gewoon zin heeft in een geweldig leuke avond) hebben wij een spectaculaire lancering georganiseerd.

Op vrijdagavond 16 januari vindt de aftrap van het project plaats in de Velvet Lounge aan de Steenweg. Vanaf dan begint het WilHelmonds pas officieel! Want vanaf 21:00 uur staat de avond in het teken van het WilHelmonds. Verschillende Helmondse live acts (waaronder de Nederlandtalige reggaeband Momenteel en Annique & Monkey Bee die hun Jazzy funky ballads zullen spelen) zullen de avond tot een waar muzikaal feest maken. De avond wordt gepresenteerd door cabaretier Marlon Kicken. Tussendoor wordt er voor alle geïnteresseerden informatie gegeven over de wedstrijd, en tot slot wordt de inschrijving op een ludieke manier geopend. De avond is natuurlijk gratis toegankelijk.

Speciale aandacht voor de nu volgende band die deze avond met een bezoek komt vereren: Vender’s Breakfast, één van de beste bands die Helmond ooit heeft voortgebracht. Klein detail: ze treden tot veler spijt al jaren niet meer op. Speciaal voor het WilHelmonds zijn de jongens weer aan het oefenen geslagen en geven een uniek, eenmalig reünieoptreden weg. Vender’s Breakfast heeft door de jaren heen opgetreden op vele festivals, legio prijzen gewonnen en 2 studioalbums uitgebracht. Peter van der Els, in Helmond en ver daarbuiten beter bekend als De Vender, is de zanger en tekstschrijver van het stel. Het welbekende Helmond Sport clublied “Vur welleke club bende gai” is van zijn hand, en zal hij op speciaal verzoek tijdens deze avond ook ten gehore brengen.

7 reacties:

leuk!

ik ben erbij!

Beantwoorden

Die “unieke,eenmalige reünieoptredens” van Venders Breakfast beginnen een beetje op een tour te lijken. Hoe vaak ik nu al bij zo’n ‘laatste’ optreden ben geweest weet ik al niet meer maar het zijn er nogal wat. Dat neemt niet weg dat een optreden van ‘mijn rooie maat’ geweldig gezellig zijn.

Beantwoorden

hallo ik maak een krabbel voor het helmonds volks lied .er is van mij een lied ,genaamd ,helmonds plezier.
geschreven door jolanda claasen ,muziek ,door mij zelf marije.
een echt plat helmonds gezelig mee zing lied sta er ook met op de cd van de keiebijters 2009 wil me bij deze aan melden.
voor het helmondsvolks lied
groetjes liefs tot hoorns?marije martinali

Beantwoorden
marije endevoets martinali

@Marije, links in de groene balk staat een e-mailadres waar je je MP3 naar toe kunt sturen.

Beantwoorden

@marije endevoets martinali:
Leuk als ook jij gaat meedoen met deze wedstrijd. En zoals Solveg al schreef, ook jij kunt je inzending mailen naar [email protected]

Beantwoorden

hallo marije,

ik sprak iemand van de organisatie en je kan jou nummer natuurlijk ook opsturen per post, morgen komt op deze site volgens mij het post adres, of je mag hem morgen ook meenemen naar de lanceringsavond.

mvg bert

Beantwoorden

@bert:
Je was goed geïnformeerd! Sinds vandaag staat het postadres van WiLHelmonds in de groene linker kolom.
Vanavond kunnen er ook MP3-nummers op CD worden afgegeven worden bij het WilHelmonds-team die duidelijk herkenbaar zullen zijn. Maar let wel: je zult ook nadere gegevens moeten mailen. Welke gegevens dat zijn, staat in het reglement dat eerdaags op deze site staat.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *