Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.703 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Helmond, het Helmonds Volkslied, WilHelmondsFemke Verhees (lid van het WilHelmonds-team) zegt over de lanceringavond van WilHelmonds:
“Ik wil iedereen bedanken voor een supergeslaagde kick-off van ons project! Wat een geweldig feest was dat vrijdagavond en -nacht, en wat gaaf om te merken dat er nu al zoveel interesse is in het WilHelmonds! Dat doet mijn PR-hart goed, haha!

De Vender van Vender's Breakfast in HelmondMijn WilHelmonds-collega’s en ik werken al ruim driekwart jaar aan de opzet van dit project en vrijdag gingen we dan écht van start.
“Dat komt helemaal goed!” was gisteravond mijn gedachte bij het zien van zoveel aanwezigen die stuk voor stuk leken te genieten. Super! De eerste inschrijvingen staan al genoteerd en we hebben zelfs al enkele nummers mogen ontvangen. Ook alle WilHelmonders stonden echt te genieten. Jullie begrijpen dat onze after party, bij een WilHelmonder thuis, niet stuk kon.
Special thanks voor alle bands die zo vriendelijk waren de avond muzikaal in te vullen, voor Marlon voor de presentatie, voor wethouder Bethlehem en de  gemeente Helmond en de provincie Noord-Brabant voor het toekennen van de subsidie, voor SLG licht & geluid, voor alle sponsors, voor de fotografen & alle anderen die meehielpen en last but not least, voor het publiek!! Want zonder jullie stonden wij alleen.

Check hier alle foto’s van de avond. We hebben er 82 geselecteerd en dat zijn er 32 meer dan we vooraf hadden afgesproken. Want de fotografen van dienst (Ben van de Velden, Désirée Verkaar en Peter W) gaven ons te veel mooie foto’s. Oordeel zelf, misschien zie je jezelf nog terug!

Wil je meedoen aan het WilHelmonds? Eerdaags staat op www.wilhelmonds.nl alle benodigde info over hoe je je moet inschrijven en dan weet je ook meteen wat er te winnen valt (en dat is veel)!

Niet vergeten: vanaf 2 april kun je stemmen op de ingezonden nummers op deze site. Zorg dat je JOUW stem laat gelden zodat JOUW favoriete Helmondnummer wint! In mei zijn de live rondes, tot die tijd staan op deze website regelmatig de laatste nieuwtjes.”

9 reacties:

Het was geweldig!! Heb me erg vermaakt! Dank aan publiek en alle mede WilHelmonders! En ook voor de enorm gezellige afterparty na de Lancering!! Tot bij de Live Rondes in Mei!

Beantwoorden

Vrijdagavond de lancering. fantastische avond, en geweldige bands, heerlijk. er komen nog meer avonden. dank aan alle college van wilhelmonds natuurlijk, tot binnenkort. Frans.

Beantwoorden

Dat ziet er inderdaad gezellig uit. Volgende keer ben ik er bij.

Beantwoorden

Ik had graag komen luisteren. Leuke gezellige foto’s. Helga, ik ga mee!

Beantwoorden

nou mensen stuur je nummer dus maar in, bestaand of niet bestaand, schrijf er zelf een,..alles kan,..stuur je nummers in! vanaf nu kan het!

veel succes Wilhelmonds organisatie!

mvg Peter

Beantwoorden

Ik heb een heel leuke avond gehad vrijdag en die foto’s die jullie maakten zijn erg mooi, maar ik sta nergens op. Die band Momenteel vond ik echt goed! Wat weinig mensen achter de bar, maar zo druk had ik het ook niet gedact.

Beantwoorden

Het was zeker een top avond. Op http://www.stichtingsem.nl zijn nog meerdere mooie foto’s te vinden.

Beantwoorden

Ik heb me geweldig vermaakt. Na zo’n avond weet je weer precies waarvoor je met zijn allen al die maanden gewerkt, vergaderd, geregeld, gebeld, gemaild, etc. hebt. Maar er is nog genoeg te doen, want dit was ‘maar’ de start.
Hoewel ik vrijdagavond niet veel taken had, en dus van veel muziek heb kunnen genieten, vond ik het wel jammer dat ik “Vur welleke club bende gai” allebei de keren niet gezien heb omdat ik op die momenten net wel wat moest doen.
Maar gelukkig werd dat weer ruimschoots goed gemaakt door de leuke reacties van zowel muzikanten als publiek.

Beantwoorden
Rob (van WilHelmonds)

Gelukkig doet mijn internet het weer. Daarom nu pas deze reactie.
Wat een geweldig feest was het idd. Goed gezegd Femke. Was een erg geslaagde avond vrijdag voor iedereen die er was en dat waren er vele vond ik. Poeh poeh wat was het druk.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *