Buiten is het 26 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.874 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
16reacties

Helmond, het Helmonds Volkslied, WilHelmondsOp een mooie avond in maart 2008 ontstond tijdens een gezellig gesprek aan een Helmondse bar spontaan een idee: WilHelmonds. Vandaag, ruim 15 maanden later, het laatste wapenfeit van deze zoektocht naar hét Helmondse lied: een indrukwekkende lijst met namen van alle personen, bedrijven en instanties die belangeloos aan dit schitterende project meewerkten. Zonder jullie geen WilHelmonds, dus namens het achtkoppige WilHelmonds-team: DANK JE WEL!

‘t Akkoordje, 38mm, Anika Etman, Anjo van Café ‘t Vat, Annique & Monkey Beeez,  Arie Willems, Bart Kuipers, Bavaria, Bea Vervoordeldonk, Ben van der Velden, Blendomatic, Bob Heiliger, Café Zeezicht, CassetteBandje, CBP, Cindy Rigters, Cofoto, De Greef, De Helmvlegels, De Houtse Bazar, De Loop, De Oefenruimte, De Pingelaars, De weblog van Helmond, Désirée Verkaar, Eindhovens Dagblad, Femke Verhees, Ferdi van Hout, Floor Hofman, Frank van der Vorst, Frans van Rijt, Gabriël van Neerven, Gebroeders Tel, Geert Blenckers, gemeente Helmond, Hangover Sunday, Hans Goddefroy, Har Dirkx, Helmonds Hoops, Herbie Guldenaar, Joris van Laarhoven, Juriaan Achthoven, Keiegalmers, Kirstin de Visser, Knippenberg, Koolen’s New Project, Leon Snijders, Lieke de Groot, Ling Fung Ko, Maartje van der Rijt, Marie-Elise Rijke, Marije, Mark Verlijsdonk, Markant Recording Studios, Martijn van de Sanden, Met Roosen, Momenteel, Monald Aben, Muziekcafé, Nivko, NKV Gebouw, Oude Aa Posse, Patrick van de Pol, Pep Comics, provincie Noord-Brabant, Rabobank, Rhyzz, Riekie, Rik Schreurs, Riky Verhees, Rob Huybers, Rob Verbakel, Rob, Roland van der Heijden, SLG licht en geluid, Solveg van Kooten, Stadsradio Helmond, Stefan Bollars, Stichting Impact, Stichting SEM, Stippent licht en geluid, Tacoola, The Frowns, Theo van Mullekom, Tim Achthoven, Tom Smeenk, Uitvaart Frits Spierings, vanLeest, Vender’s Breakfast, Veul Skik, Vincent van den Heuvel, Willemien Waterreus, Wim Maasakkers, Wim van den Broek, Zomoessie, Zondagsnieuws + alle duizenden Helmonders die stemden en wiens naam we niet kennen.

Mocht je naam in deze lijst staan en heb je het officiële WilHelmonds t-shirt nog niet van ons ontvangen, maar je zou dat wel graag willen? Laat ons dat dan hieronder in een reactie weten (niet per mail). Geef je volledige naam en je maat (XL L M S, regular of girlie) op, en zet je mailadres in het daarvoor bestemde hokje “E-mailadres: (Niet getoond bij de reactie.)”. We hebben er namelijk een aantal voor jullie bewaard. Mochten er meer gegadigden zijn dan wij shirts hebben, dan bepaalt het lot of je er één krijgt. Wees er snel bij, want op = op natuurlijk!

16 reacties:

Hoi Zwoegers
Ja mijn naam staat ook op de lijst en stel het zeer op prijs een aandenken te hebben in de vorm van HET WILHELMONDS t-SHIRT.
Iedereen dankend die in welke vorm dan ook hebben bijgedragen aan dit geweldig HELMONDS evenement.
Heb begrepen dat niet alle maten er meer zijn dus doe maar in deze volgorde XL L M S, regular.

Nogmaals dank en heel veel kracht en succes bij het organiseren
en groeten
Wim van den Broek

Beantwoorden
Wim van den Broek

Ik zou ook wel zo’n T-shirt willen hebben.

Maatje XL

Beantwoorden

Mensen, ik vond het hartstikke leuk om er aan mee te werken. 🙂
Jullie ook dank je wel.

Beantwoorden

Het is in ieder geval duidelijk geworden dat jullie werk heeft geleefd in Helmond (e.o). Hoelang het voort zal leven zal de tijd uit moeten wijzen.

Beantwoorden

Dank voor alle bedanktjes, het was leuk hieraan mee te werken. En ja, ik wil graag ‘n shirt; in de grootst mogelijke maat….

Beantwoorden

Leuk, doe er mij ook maar een , maatje M

Beantwoorden

Ja, leuk, ik wil graag een t-shirt.
Maat L, damesmodel.

Beantwoorden
Marie-Elise Rijke

Ha Wilhelmonders,

Nogmaals bedankt voor de organisatie en al jullie activiteiten!

Ik vond het kei leuk om er mee meegedaan te hebben!!

Een shirtje als aandenken is zeker ‘n leuke afsluiting. Maatje XL in regular aub.

Groeten,

Bart

Beantwoorden

Ik vond het erg leuk om mijn steentje bij te dragen,

Het aandenken stel ik zeer op prijs 🙂
( maatje XL )

Gr S

Beantwoorden

Aan dit evenement wil ik graag herinnerd worden. Maat XL of L

Beantwoorden

Vandaag laten we je weten wie er een officieel WilHelmonds t-shirt krijgen omdat zij WilHelmonds mede tot een succes maakten. Een shirt als kleine blijk van onze grote waardering.
De shirts gaan naar Bart Kuipers, Gabriël van Neerven, Stefan Bollars, Wim Maasakkers en Wim van den Broek die een shirt in de maat L (regular) krijgen, Marie-Elise Rijke krijgt een L (girlie) en Oude Aa posse ontvangt een M (regular).
Gelukkig hebben we niet hoeven loten wie een WilHelmonds-shirt kreeg. Iedereen die in de lange lijst in het log staat en om een shirtje vroeg, krijgt er 1. Helaas konden we niet iedereen de maat van eerste keuze geven.
De shirtjes kunnen vanaf vandaag (de komende weken) persoonlijk opgehaald worden bij het Muziekcafé op de Zuid Koninginnewal 39. Vraag daar aan de bar aan Geert of Rik naar jouw WilHelmonds-shirt. Mochten zij je niet kennen, neem dan een identiteitsbewijs mee.

Sta jij ook in de lijst in het log en wil je ook nog graag een WilHelmonds-shirt, reageer dan snel hieronder. Er zijn nú nog enkele shirts over, met name in de girlie-maten S en M. Zolang ze niet verkocht zijn natuurlijk.

@Bram van Tilburg:
Omdat jij niet in de lijst in het log staat, konden we je geen shirt geven. Wellicht zit je bij 1 van de organisaties of bands die genoemd werden. Geef dat dan aub even aan in een reactie hieronder, dan gaan we het alsnog voor je regelen.

Beantwoorden

Het uitdelen van de officiële WilHelmonds shirt via deze site is per vandaag gestopt. Er zijn nog een paar vrijwilligers (die hierboven reageerden) die het shirt nog mogen ophalen bij het Muziekcafé, zij blijven daar natuurlijk meer dan welkom om hun kado op te halen.
Voor de Helmonders die nog een WilHelmonds shirt willen scoren, ook zij moeten bij het Muziekcafé aan de Zuid Koninginnewal 39 zijn. De resterende shirts kunnen daar voor 10 euro per stuk gekocht worden.

Beantwoorden

Zou leuk zijn om zo’n shirt op je verjaardag cadeau te krijgen.

Beantwoorden

Hee,

Mijn naam staat er wel bij, maar ik heb nog geen shirt ontvangen.

Tom Smeenk
De Malthezer 22
5735 JH Aarle-rixtel
maat L

groetjes, Tom

Beantwoorden

@Tom Smeenk:
Het spijt ons, maar je bent met je verzoek te laat, zie de reacties hierboven.

Beantwoorden

Top de site, top ook het
Wilhelmonds.

Helaas 24 02 2012 nog
steeds niet ten einde.

Losse flarden

Zie ik ook de lancering van stichting S.E.M.

Was ik niet bij evenals het ‘Wilhelmonds’

Zijnde vrijwilliger nog bestuurslid, dit kwam
later

 

Inmiddels ben ik om mezelf te beschermen uitgeschreven
KvK, geen bestuurslid meer.

Ja jammer dat het zo moest gaan.

 

Rita

 

 

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *