Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.535 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Helmond, het Helmonds Volkslied, WilHelmonds

Het team van WilHelmonds heeft al vele uiteenlopende reacties mogen ontvangen op de bekendmaking van de wedstrijd. Bij deze willen we iedereen bedanken die zijn mening al heeft gegeven, en iedereen uitnodigen om van zich te laten horen. Mede dankzij jullie begint het al echt te leven!

Wat ons is opgevallen, is dat er nog wat onduidelijkheid bestaat over de invulling van de wedstrijd. Voor wie is het bedoeld? Wie mag er mee doen? Wat voor soort nummers mogen worden ingezonden?

Het WilHelmonds is er voor álle Helmonders, jong en oud, ongeacht muzikale voorkeur. Het is een zoektocht naar hét Helmondse volkslied en de winnaar wordt dus ook bepaald door het volk, de Helmonders, jullie dus! Iedereen kan zijn of haar stem laten gelden!
Welk nummer wint, is volledig afhankelijk van de deelnemers (dus de bands, muzikanten, koren, tekstschrijvers, producers etc.) en de stemmen. Ook reeds bestaande nummers mogen, mits opnieuw uitgevoerd, ingezonden worden.
Enkele voorwaarden zijn dat je het nummer live uit moet kunnen voeren, de tekst moet met Helmond (of het 'Helmondgevoel') te maken hebben en in het Helmonds, Nederlands of Engels gezongen zijn, en mag niet beledigend zijn. Alle muziekstijlen zijn toegestaan.
Overige voorwaarden zijn vanaf januari te vinden op deze site.

Vanaf vrijdagavond 16 januari kan iedereen zich inschrijven! Die avond is er een spectaculaire kick-off in de Velvet Lounge aan de Steenweg. Een muzikale avond, met bekende acts uit Helmond, en natuurlijk alle info over de wedstrijd. Iedereen is uitgenodigd, gratis entree en de aanvang om 21:00 uur. Be there!
Binnenkort mogen we de namen bekend maken die 16 januari zullen optreden.

Hou deze site www.wilhelmonds.nl in de gaten voor meer info over deze avond en over de wedstrijd, en laat van je horen! Want wij zijn erg benieuwd hoe jullie denken over dit initiatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *