Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 117045 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Naw en Vruuger CCLII

De Vruuger-foto (1957) van de hoek van de Markt en Veestraat is in 2013 al eens de revue gepasseerd. Maar Naw nog een keer, dit keer met feestelijke verlichting. “Een echte opkikker voor deze donkere decemberdagen met alle coronabeperkingen” aldus Kees Gruyters die deze rubriek verzorgt.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.
5reacties

Politie valt 2 huizen binnen: 4 aanhoudingen

In een lopend onderzoek naar verdovende middelen zijn er vanochtend op 2 adressen invallen gedaan door de politie. Daarbij werden 4 verdachten aangehouden. 
In een bovenwoning aan de Heistraat hield de politie 4 verdachten aan. 2 Helmonders van 20 en 22 jaar en een 20-jarige Eindhovenaar zitten vast voor verder onderzoek. Een vierde verdachte bleek de status van ongewenst vreemdeling te hebben. De 25-jarige man werd overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie. Lees verder »