Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.757 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
14reacties

“Binnen het Elkerliek wordt nu alles op alles gezet om goede zorg te blijven bieden aan alle patiënten in ons ziekenhuis. De situatie doet een enorm beroep op de inzet van al onze zorgprofessionals. Vanwege de grote toestroom van patiënten die we verwachten, zijn wij op zoek naar vrijwillige handen om hierbij te helpen en te ondersteunen.” Aldus het Elkerliek op haar website.
We plaatsten dat vanavond op onze Facebookpagina, alleen daar. Dat doen we wel vaker als het ons aan tijd ontbreekt, maar denken dat het bijdraagt aan onze nieuwsvoorziening. In deze eerste corona-weken vaker dan we willen. 🙁 Nu is er wel tijd en nu dus ook hier hun oproep (screenshot).

In de reacties hieronder staan updates.

14 reacties:

Hoi Elkerliek. Ik werk op de luchthaven en die gaat dicht. Wat voor opties hebben jullie in het ziekenhuis om jullie te kunnen helpen. Mijn fijn om iets te kunne doen om te helpen. Ik hoor het graag hoe en wat ik moet doen. Groeten Chris

Beantwoorden

Morgen inschrijven ❤ elkerlieksite ligt weer ff plat of zo

Beantwoorden

Ingeschreven

Beantwoorden

Ik heb mij aangemeld ervoor.

Beantwoorden

Krijg de pagina niet geopend en op Elkerliek site zelf staat hierover niets vermeldt. 🤔

Beantwoorden

Gedeeld 🙂

Beantwoorden

Ik heb mij aangemeld 🙂 hoop dat ik mag helpen

Beantwoorden

Update 1:
Bij menig Helmonder werkt deze link https://www.elkerliek.nl/Mobile-Channel-1/Nieuws-overzicht/2020/Elkerliek-zoekt-hulp!.html beter.

Met dank aan de Helmonders die ons hierover vannacht benaderden en vanochtend hielpen. ❤ #trotsophelmond ❤

Beantwoorden

Update 2:
Gisteravond was drs. Marijn Castelijns, chirurg in ons ziekenhuis, te gast bij Eva Jinek op RTL4. Dutch Retriever (die ons achter de schermen meteen even tipte): “Wat ben ik als Helmonder blij dat we dergelijke mensen hebben lopen in ons @elkerliek. Allemaal, stuk voor stuk helden daar!!”
Klik op onderstaande Jinek-tweet en bekijk een deel van dat gesprek en/of kijk hier voor een langer deel.

Dinsdagavond liet het Elkerliek weten een overweldigende hoeveelheid hartverwarmende reacties te hebben ontvangen van mensen die hen graag een helpende hand willen bieden. Daarom zoeken zij op dit moment alleen zorgmedewerkers met een BIG-registratie: “Die zijn nog altijd heel erg welkom! Zij kunnen zich aanmelden via ons aanmeldpagina voor BIG-geregistreerden.”

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op donderdag 26 maart 2020 om 07:07:

TOP gedaan, mijn complimenten. 💐 👊 🏆
Trots op Helmond. ❤️🖤

Beantwoorden

Wel mensen die een zorgopleiding hebben.

Beantwoorden

Wat een #held! Ik geef hem en daarmee eigenlijk alle #Elkerliek-mensen deze bossen bloemen.

Beantwoorden

misschien een voorbeeld nemen aan het Anna.Verloven intrekken en mensen meer uren laten draaien EN geen bezoekuur meer !

Beantwoorden

@Karin Kampers op donderdag 26 maart 2020 om 13:20:

Kon je echt niks anders verzinnen om hier neer te slingeren?
Erg negatief en vooral ongepast, mevr. Kampers.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *