Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.222 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Carnavalsvereniging Oranjebuurt zorgt tijdens de Helmondse carnaval voor gratis condooms. B1 Sexshop stelde er alvast 1000 beschikbaar en Prins Martijn deelt ze volgend weekend uit. Let op, alleen voor 18+
Hun weggeefactie sluit keurig aan bij het besluit van burgemeester Elly Blanksma. Vandaag maakte zij bekend dat het carnaval in het Centrum dit jaar een risicovol evenement is. Veilig vrijen tijdens die 5 dagen (zeker nu het nog steeds vroeg donker is) kan immers een hoop ellende(lingen) voorkomen.
Zoals de traditie dat voorschrijft bindt onze burgemeester op carnavalszaterdag om klokslag 12.00 uur de Kat de Bel aan. Het volksfeest in Kattegat kan dan officieel beginnen. Iedere kattenmepper is daar op het pleintje in D’n Hirrebult welkom. Of Prins Martijn er dan ook 1 bij Elly durft op te spelden… We gaan het zien.
Deze carnavalscondoomactie wordt mogelijk gemaakt door John van Bree van B1 Sexshop. Dat bedrijf (in 1969 werd opgericht door de Helmonders Martin en Harrie van Bree) is nog altijd een begrip in onze stad. John is een zoon van Martin en een jeugdvriend van Prins Martijn. Hem werd gevraagd om te adverteren in het Buukske van de 75 jaar oude carnavalsvereniging. Op pagina 64 en 65 zie je respectievelijk zijn advertentie en het redactionele artikel. De betaling in natura is mi-ni-maal 1000 condooms. Van Bree: “Want als Martijn er te kort komt, dan belt ie maar.”

6 reacties:

Geweldig 👍🎉😂

Beantwoorden

Top en een goede waarschuwing voor de jongeren.
Hopelijk is de Burgemeester niet te preuts en doet ze leuk mee zaterdag.
Alaaf!

Beantwoorden

uiteindelijk is Carnaval dan toch wat ze boven de rivieren er over denken te weten en waarom ze naar het Zuiden afzakken: een n-feest!! Ik wil het netjes houden! In plaats van de broek ophouden, gaat die nu officieel naar beneden, haha!

Beantwoorden

>>Veilig vrijen tijdens die 5 dagen (zeker nu het nog steeds vroeg donker is) kan immers een hoop ellende(lingen) voorkomen.<<

Ellendelingen, hahahaha

Beantwoorden

Einde aan de oeroude carnavalstraditie ‘gij bent zeker mi carnaval gemakt ‘ 😂

Beantwoorden

Als ze maar niet met een riek geladen zijn😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *