Buiten is het 29 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.254 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Hennepknippen Helmond

De neuzen van de politie werken goed. Die conclusie moet getrokken worden na het oprollen van hennepknipperij en de 11 aanhoudingen die daarbij werden verricht.
Surveillerende agenten roken maandagmiddag in de directe omgeving van de 3e Haagstraat een sterke hennepgeur. De hennepgeur leidde naar een woning aan de Markiesstraat. De politie trof rond 14.30 uur in de woning een hennepknipperij aan. In het pand werden 11 Helmonders ( 6 vrouwen en 5 mannen) variërend in leeftijd van 19 tot 69 jaar, aangehouden. De hennepafval, ruim 20 kilo, en de resterende 34 kilo henneptoppen werden in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De elf verdachten zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *