Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.081 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Vannacht om 02.30 uur rukte de brandweer uit voor een autobrand ter hoogte van De Plaetse 190 in Brandevoort. Ter plaatse aangekomen bleken er 2 personenauto in vuur en vlam te staan. Nadat deze voertuigen waren geblust, werd de gevel van het pand door de brandweer aangepakt. Want ook die liep schade op bij deze brand.
Anderhalf uur later waren de uitgebrande auto’s door een berger afgevoerd en was de straat gereinigd. Of er gewonden zijn gevallen en hoe de brand is ontstaan weten we (nog?) niet.
Tom Doomen maakte de eerste en de op 1 na laatste foto, Ons_Brandevoort maakte de tweede en weer een andere wijkbewoner maakte de video’s en 6 andere foto’s.

.

In de reacties hieronder staan updates.

6 reacties:

Begint dat gesotemieter nu ook al hier?

Beantwoorden

Pffff, vreselijk. Wat gevaarlijk zo dicht bij die huizen. Hopelijk geen gewonden!
Zoiets moet toch aangestoken zijn??

Beantwoorden

Kan niet anders dan dat het aangestoken is. Een auto vliegt niet zomaar ff spontaan in de fik

Beantwoorden

Nog eentje

Beantwoorden

Update 1:
“Ramen gesprongen, verf van deur en kozijnen gebladderd. Het had zo kunnen overslaan …” Dat meldde de fotograaf die zojuist de onderstaande foto mailde met daarop de gevel bij daglicht.

Beantwoorden

Update 2:
De politie vermoedt dat er vannacht rond 02.20 uur sprake was van brandstichting. Als je daar meer vanaf weet, vragen de wijkagenten Patrick de Vogel en Rob Jansen je om die informatie door te bellen via 0900-8844. Doe je dat liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer op 0800-7000.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *