Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Een 39-jarige vrouw loopt met haar kinderwagen zaterdagmiddag om 15.30 uur op de Matthijs Vermeulenstraat (bij de City Sporthal). Plots komen er 2 jongens van ongeveer 15 jaar op haar af. De ene jongen bedreigt de vrouw met een mes en eist geld. De andere jongen trekt de handtas van de vrouw van haar kinderwagen. Vervolgens gaan de jongens er vandoor.
De politie zoekt getuigen van deze straatroof of mensen die iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. De signalementen van de 2 daders:

  • Ongeveer 15 jaar oud, groot, gezet postuur, rond gezicht. Hij droeg donkere kleding en een sportbroek met lichte strepen aan de zijkant.
  • Ongeveer 15 jaar oud, smal postuur en smal gezicht.

5 reacties:

zeker weer van die …marokanen, …..

Beantwoorden

Ik vind de 2 jongens heel LAF en wat voor nationaliteiten hebben de 2 jongens, dan ?
Die staat niet vermeld door de politie, vreemd….? als die jongens buitenlanders zijn dan moeten zij samen met hun familie terug gaan naar het land waar zij vandaan komen ! Dat moet ook kunnen !!!!!!!!!!!!

Beantwoorden

Wat een rare reacties van Lottie en Kees is hees.

Beantwoorden

als men weet te vermelden dat dader 1 ‘een rond gezicht’ heeft en dader 2 ‘een smal gezicht’ weet men ook of dat deze twee een Kaukasisch of Mediterraan uiterlijk hebben. meestal als er niet bijstaat wat voor huidskleur de daders hebben weet je al genoeg.

Beantwoorden

doe ze maar weer straffen als kinderen dat haalt toch niks uit,ze weten toch wel weer hoe het moet en dat op klaarlichte dag.opsluiten die handel en ga ook eens die ouders wat respect bijbrengen, welke kleur ze hebben maakt niet uit.dit worden weer van die overvallers die denken andermans duur verdiende spullen en geld te kunnen bemachtigen.veel sterkte voor de moeder en het kind. ad

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *