Buiten is het 10 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.387 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

geweld in Helmond

De politie hield gisteren rond 13.30 uur een 14-jarig en een 15-jarig meisje uit Helmond aan. Zij worden ervan verdacht zondagavond 6 september rond 19.45 uur op het Frieslandpad een 15-jarig meisje uit Helmond mishandeld te hebben. Onder andere door haar meerdere keren in het gezicht te slaan
Daarbij vernielden ze ook haar bril en pakten haar mobiele telefoon af. Het meisje wist  te vluchten maar moest hierbij haar fiets achterlaten. De 2 jonge daders meldden zichzelf een dag later op het politiebureau aan de Deltaweg in Brouwhuis. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

3 reacties:

Hoort dit bericht niet gewoon bij nieuw helmonds nieuws?

Beantwoorden

Is toch belachelijk dat zoiets kan!!! Waar ik eigenlijk het meest benieuwd naar ben is wat voor ouders die gewelddadige meiden hebben. Ik weet wel dat ouders niet alles in de hand hebben, maar als je kinderen tot zoiets in staat zijn…

Beantwoorden

@Ad:
Op zich had het daar ook kunnen staan inderdaad. Maar soms ‘verdient’ een onderwerp naar ons idee extra aandacht.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *