Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.795 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Zoals bekend stopt burgemeester Fons Jacobs per 1 november vervroegd als burgemeester van Helmond. Zojuist is bekend geworden dat er 3 gelegenheden zullen zijn om afscheid van hem te nemen.
Tijdens een bijzondere raadsvergadering neemt hij vrijdag 26 oktober om 16.00 uur afscheid. Die raadsvergadering zal in de Lambertuskerk plaatsvinden. Aansluitend is er de gelegenheid persoonlijk van de heer en mevrouw Jacobs afscheid te nemen tijdens een receptie in het Kasteel.
Dinsdag 30 oktober is het personeel van de gemeente Helmond aan de beurt afscheid te nemen van de man die sinds 2002 de scepter in Helmond zwaaide. Die bijeenkomst zal plaatsvinden in zaal Traverse.
De inwoners, instellingen, bedrijven et cetera kunnen tenslotte afscheid nemen op woensdag 31 oktober van 16.30 uur tot 19.30 uur in 1 van de zalen van het TNO-complex.

10 reacties:

Als er gratis drank is, ga ik ook.

Beantwoorden

alle goede dingen in drieen is een oude gezegde.

Beantwoorden

@Noud op woensdag 29 augustus 2012 om 12:33:

Bij dat soort gelegenheden hebben wij nooit de portemonnee hoeven te trekken voor de drankjes en hapjes. Dus de organisatie weet nu alvast dat er in ieder geval 1 iemand komt. 🙂

Beantwoorden

Kan ie niet geruisloos verdwijnen zoals een slechte burgemeester betaamt? Ook nog een afscheid, waarvoor? Ik drink zelf wel een glaasje thuis als ie echt! weg is…………………………………..

Beantwoorden

Fons kan beter met de stille trom vertrekkken,dat spaart de helmondse gemeenschap veel geld uit.

Beantwoorden

Jacobs komt toch wel met de dienstauto, of wat ervan over is. Nog even een laatste demonstratie brokken maken !

Beantwoorden

Ik werk aan een verhaal over de achtergronden van bgm Jacobs. Wie kan mij helpen aan nadere informatie?

Sjors van Beek
onderzoeksjournalist

email: [email protected]

Beantwoorden

Wat is de officiële dag??? Dan kan heel helmond de vlag buiten hangen ……

Beantwoorden

Hoeveel gaat dat kosten en wie betaald dat ??????? Fons heeft al genoeg geld gekost met die zogenaamde bedreiging of heeft ie al dat weggegooid geld al terug betaald. Vroeger wist men wel raad met zulke heerschappen, pek erover,dan kippeveren en zo de stad uit schoppen

Beantwoorden

Ik kreeg er net erg in dat het op 31 oktober Halloween is. Mooie datum dus om afscheid te nemen van deze horrorburgemeester.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *