Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.287 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

2 Helmonders (21 en 22 jaar) zijn gisteren door de politie aangehouden omdat ze met een bibigun op mensen hadden geschoten.
Rond 15.45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er 2 mannen vanuit een flat aan de Reinoutlaan in Geldrop op passerende fietsers aan het schieten waren. Toen agenten ter plaatse poolshoogte namen, kregen ze te horen vanaf welk balkon dat was gebeurd. In de woning troffen ze de 2 verdachten aan, met een bibigun met balletjes. Ze werden rond 16.30 uur aangehouden en meegenomen naar het bureau.
Na verhoor heeft het Openbaar Ministerie de verdachten een taakstraf van 50 uur aangeboden. De mannen gingen hiermee akkoord. Daarmee was de zaak dezelfde dag afgehandeld.
Een zware of een lichte straf? In ieder geval een snelle straf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *