Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.207 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Gisteravond zijn 2 verdachten aangehouden in een groot drugsonderzoek. Een 28-jarige vrouw en een 30-jarige man uit Helmond werden aangehouden omdat zij verdacht worden van de handel in drugs in Helmond en omgeving. Zij zijn in verzekering gesteld en worden  maandag voorgeleid aan de Rechter Commissaris.
Op 1 maart werd in dit onderzoek al een 22-jarige Helmonder aangehouden voor de handel in drugs en export van softdrugs. Hij zit op dit moment in bewaring, in afwachting van de verdere procesgang.
In februari en maart werden in een soortgelijk drugsonderzoek 6 verdachten aangehouden. Tijdens een undercoveractie van de Divisie Recherche werden pseudokopen van partijen harddrugs uitgevoerd, undercoveragenten kochten harddrugs van de verdachten. Op 16 februari werden een 37-jarige en een 34-jarige Helmonder en een 34-jarige en een 37-jarige Rotterdammer aangehouden. Begin maart werden opnieuw een 48-jarige en een 22-jarige verdachte uit Helmond aangehouden in dit onderzoek. De 6 worden verdacht van export van softdrugs naar België en/of Frankrijk. Deze verdachten zitten op dit moment in bewaring, in afwachting van de verdere procesgang.
Bij de onderzoeken werden ruim 5,5 kilogram cocaïne, ruim 3000 XTC-pillen, ongeveer 450.000 euro in contant geld, een imitatie vuurwapen en 6 voertuigen in beslag genomen.

1 reactie:

Rotterdamse aangehouden voor witwassen en drugsbezit
Maandag is een 26-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden in een groot drugsonderzoek. Zij wordt verdacht van witwassen en drugsbezit. In haar woning werden bij een doorzoeking in februari ruim 2 kilo cocaïne en ongeveer 450.000 euro aangetroffen. Eerder deze maand werden in een soortgelijk onderzoek een 34-jarige en een 21-jarige Helmonder aangehouden. Zij worden verdacht van handel in harddrugs in Helmond en omgeving.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *