Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.070 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

asieldieren Stichting Dierenambulance Helmond e.o. Ineens kunnen onze trouwe viervoeters in het dierenasiel belanden. Omdat hun baasjes om gezondheidsredenen of door een allergie niet meer voor hun dier kunnen zorgen. Maar ook vanwege het verhuizen naar een kleinere woning, iemands overlijden of omdat het dier op straat gevonden werd, in de steek gelaten door de vorige eigenaar.
Het dierenasiel Stichting Animal Hope Helmond (verbonden aan de Dierenambulance) zoekt in die gevallen nieuwe baasjes. In samenwerking met het asiel besteedt de weblog aandacht aan die dieren. Want met de hulp van de Helmonders die nog een plekje vrij hebben bij de haard (de centrale verwarming mag ook…) kunnen zij het asiel verlaten.
Deze asieldieren (voornamelijk honden en katten) zie en hoor je hieronder op onze filmpjes. Als een dier een nieuw baasje kreeg, lees je dat in de reacties. Het bijbehorende filmpje verdwijnt uit het log en is dan alleen hier nog te zien. Het filmpje van een ander asieldier komt ervoor in de plaats. Alle nog niet geplaatste dieren kun je hieronder blijven zien via een filmpje of een link naar dat filmpje.
Het dierenasiel doet een beroep op het grote hart van de Helmonder, waar hij niet altijd mee te koop loopt maar wat hij toch écht heeft.
Interesse in 1 van deze dieren? Bel dan de Dierenambulance (0492 – 513 971).5 reacties:

Vandaag hebben we voor u de heuglijke mededeling dat de konijntjes bij de Dierenambulance inmiddels alle vier een nieuw baasje hebben gekregen.

Beantwoorden

Beste weblog lezers, ik heb begrepen dat er op de ( oude) Burgt een woning is met huisdieren die daar opgevoed worden die verwaarloosd zijn. weet de dierenambulance dit ook misschien kunnen ze dan samenwerken zou toch mooi zijn.

Beantwoorden

Het filmpje van de konijntjes is hierboven verwijderd omdat ze een nieuw baasje kregen.
En daarom staat er nu een nieuw filmpje van 4 katten die ook een baasje zoeken.

Beantwoorden

Helaas zijn Hasko, Buffy en Astra nog steeds niet geplaatst. Ze zijn nog steeds op zoek naar een baasje.

Beantwoorden

Groot nieuws. Buffy is eindelijk geplaatst en kan zijn laatste jaren slijten in een warme mand bij de kachel omringd door liefde.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *