Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.233 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

logo Atlant Groep Helmond

In 2010 betaalde de Atlant Groep 37.209 euro aan sponsoring en 105.740 euro aan lidmaatschapgelden voor netwerken. Dat blijkt uit de opgave die de Atlant Groep aan de gemeente Helmond verstrekte.
De gemeenteraad wilde dat overzicht om te bekijken in hoeverre de sponsoractiviteiten van de Atlant Groep in verhouding staan tot hun kernactiviteiten. Die kernactiviteiten zijn de uitvoering van de Wsw voor de Peelland-gemeenten en het verrichten van re-integratie activiteiten voor hen die voornamelijk behoren tot de categorie zwakkeren op de arbeidsmarkt.
In een toelichting laat de algemeen directeur van de Atlant Groep, de heer Theo van Kroonenburg, weten dat al deze investering in sponsoring en netwerken gericht zijn op het creëren en uitbreiden van relaties met als doel werk binnen te halen. Hier (pdf) staan de overzichten met de kosten van hun sponsoractiviteiten en lidmaatschapsgelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *