Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.153 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een automobiliste is vanochtend kort voor 9 uur tegen een woonhuis aan de Rivierensingel in Brouwhuis gereden.
Zij raakte eerst 2 auto’s die daar geparkeerd stonden, vervolgens botste ze op een boom. Uiteindelijk kwam ze tot stilstand tegen de voorgevel van het huis. De voordeur van de woning ligt eruit.
De bewoners zagen het ongeluk gebeuren. Volgens de wijkagent van Brouwhuis waren er geen gewonden, maar is er wel veel schade.

Hoe het ongeval is ontstaan is onduidelijk, opmerkelijk is dat er woensdag 500 keer te hard werd gereden op de Rivierensingel in Brouwhuis. Dat bleek bij een snelheidscontrole die mede op verzoek van de bewoners werd gehouden. Van de ongeveer 1900 passanten waren er 500 in overtreding. De hoogst gemeten snelheid op deze 50 km-weg rondom deze wijk was 93 km/u, zo liet de politie donderdag weten.

1 reactie:

In tegenstelling tot hetgeen de wijkagent liet weten, zou de vrouw met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht zijn.
De automobiliste reed om onbekende reden in de flauwe bocht links van de weg tegen een stoeprand en schampte vervolgens een lantarenpaal. Daarna reed zij een boom op de stoep om en vervolgens tegen een geparkeerde auto waarna zij tegen de gevel en voordeur tot stilstand kwam.

Harrie Grijseels maakte de onderstaande 8 foto’s van de ravage.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *