Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.670 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
611reacties

Robert Mol, een 23-jarige jonge man uit Geldrop is donderdagochtend 5 mei 2005 overleden aan de gevolgen van mishandeling. Hij werd rond vier uur `s nachts mishandeld op de Steenweg na een ruzie die in Basta ontstond. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later overleed. De politie onderzoekt de zaak.

Wij van De weblog van Helmond wensen de familie en vrienden veel sterkte.
Voor het condoleren is er natuurlijk www.condoleance.nl. Maar wat vinden wij Helmonders van alles er omheen? Van de politie, de camera’s, Basta, omstanders etc. etc.?

611 reacties:

de cu2 is weer te bewonderen op http://www.cu2.nl/robert-mol-rip ik hoop dat jullie hem mooi vinden…

Beantwoorden

@basta op de cu2…

ik vind het geen stijl van de basta dat ze er zo iets opzetten…ik hoop dat het iemand is die de naam alleen maar gebuikt…want dit is te gek voor woorden…zulke berichten laat je niet echter op een site die uit respect gemaakt is…

robert r.i.p.

Beantwoorden

@beppie:
Waarom schrijf je dat hier? Die persoon deed hier toch niets fout?
Je kunt hem toch op je eigen site van een antwoord bedienen?
Je kunt een reactie toch gewoon verwijderen?
We zijn benieuwd naar je antwoorden.
En een tip: zet je site in het daarvoor bestemde vakje. Zoals iedereen doet.

Beantwoorden

@rob

mijn antwoord staat er al…en nee kan het niet verwijderen..alleen de mensen van cu2…en ik zal de volgende x ook de site in het vakje zetten..sorry daarvoor..

Beantwoorden

en ik denk zelf dat die gene bang is geworden dat ze hem zouden achterhalen…want hij/zij.. heeft nu de pro gewist…

Beantwoorden

@Beppie:
Van iedere reactie weet CU2 (net als wij) het ip-nummer. Wellicht wil je ons ff een mailtje sturen. We hebben een ideetje namelijk.

Beantwoorden

Is het al bekend wanneer de rechtzaak is?

Beantwoorden

beste allemaal,ik ben net terug van vakantie en had eerlijk gezegd een heleboel reacties verwacht maar ik zie dat het erg stil is.ik vroeg me af hoe het nu met jullieallemaal gaat en of er al iets meer duidelijk is geworden en hoe het met roberts familie gaat en met mark en zijn familie?groetjes x

Beantwoorden

jullie geven m of wie het gedaan heeft wel de schuld maar is zijn schuld niet als iemand mijn een klap geeft krijgt i er een terug maar zijn dood komt dat i liever wat in zijn neus propt het is erg maar als i niet had gesnoven dan was i zelf ook niet zo agresief geweest dus waar lullen jullie allemaal over afz een hellemonderr

Beantwoorden

helmonder je kan maar beter gewoon niets zeggen omdat je niet eens weet wat je zegt

Beantwoorden

weet iemand waneer het voorkomt en oe het met m gaat

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *