Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.324 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
59reacties

huisuitzetting HelmondMorgenvroeg om 9.30 uur wordt een bejaard echtpaar uit hun huis gezet door de deurwaarder. Zonder dat er voor hen enige opvang is geregeld.
Na klachten van omwonenden vanwege overlast van hun inwonende zoon, had woningbouwvereniging Woonpartners een rechtszaak aangespannen om hen uit huis te zetten. De uitspraak van de rechter was dat er tot huisuitzetting kan worden overgegaan.
Het Portugese echtpaar Diaz Perez (zij is nog net geen 70, hij is de 70 al gepasseerd) woont nu nog in de Margrietlaan. Kort voor Kerstmis werd de man ziek en kregen ze te horen dat hij prostaatkanker heeft. Vanaf morgen hebben ze dus geen dak meer boven het hoofd. Stichting Maatschappelijke Opvang Helmond e.o. (SMO) wil of kan hen geen onderdak bieden. De deurwaarder heeft de huisuitzetting al 2 maal uitgesteld om ze de tijd te geven iets te regelen.
Hun jaar begint dus slecht. Iemand die voor dit echtpaar onderdak weet kan de redactie desgewenst rechtstreeks mailen.

59 reacties:

Schandalig dat bejaarde mensen hartje winter op straat worden gezet.
De mensen in de buurt hadden beter de zoon eens flink aan kunnen pakken, in plaats van zijn ouders.
Ik weet wel dat als ik overlast zou bezorgen, mijn koffers klaar werden gezet, en ik kon vertrekken.

Beantwoorden

Schandalig,

Maar zolang de mensen rechts blijven stemmen zal er aan dit soort zaken helaas weinig worden gedaan, en zullen er nog velen van dit soort verhalen volgen.

Streng maar rechtvaardig? Volgens mij is het woord gewoon onmenselijk hard, in dit soort gevallen hoort de overheid in te grijpen.

Beantwoorden

Nou ik denk dat er echt wel meer is gebeurd dan dat ik hier lees….

Beantwoorden

Gefeliciteerd Woonpartners, ik hoop dat jullie er dadelijk veel plezier aan beleven deze mensen nu op straat te zetten.

Beantwoorden

@ Pieter,Tja, bij Woonpartners zitten ze er allemaal warmpjes bij, dus waarom zouden zij zich druk maken.

Beantwoorden

Het huis is leeggehaald, de meeste spullen zijn met de kraakwagen meegegaan, goede spullen zijn opgeslagen door Woonpartners.

De zoon is al 3 dagen verdwenen, niemand weet waar hij is.

Het bejaarde echtpaar is meegenomen door mensen van de LEV groep.

Ik denk doordat dit bericht hier geplaatst is door de weblog van Helmond er toch mensen zijn gaan nadenken!

Bedankt weblog…..

Beantwoorden

Wat is een LEV groep? Ja het is fijn te weten dat deze mensen niet aan hun lot zijn overgelaten en er nog mensen zijn die zich om andere bekommeren. Kom op zeg! We leven in Nederland en niet in Amerika!

Beantwoorden

Zie Levgroep.nl

Beantwoorden

Dank u

Beantwoorden

Gelukkig dat het echtpaar niet aan zijn lot is overgelaten en zeker op z`n manier.
Tja echt een Woonpartners-streek…(weet er alles van)
Hoop maar dat de Levgroep onderdak heeft kunnen regelen voor het echtpaar,zodat ze weer vlug kans hebben op andere woonruimte

Beantwoorden

Jullie kunnen nu wel mopperen op Woonpartners, maar de huur moet gewoon wel betaald worden.
Bij Woonpartners gaat alles van “de grote hoop”. Als een huurder zijn huur niet betaald zullen de andere huurders dat toch extra op moeten brengen.
Zelfs deze uitzettingskosten zullen door de andere huurders van Woonpartners betaald moeten worden.
En wie graag de huur van andere mensen wil betalen moet zich hier maar melden.
Er worden al veel te veel kosten en problemen afgewenteld op gewone fatsoenlijke huurders met een klein inkomen.
En nog lukt het ze bij Woonpartners om winst te maken en als belasting naar de overheid te sluizen.
Sociale volkshuisvesting is een sprookje.

Beantwoorden

Woonpartners heeft het beleid van zodra er huurachterstand is om onmiddellijk aan de bel te trekken.Huurachterstand hoeft daarom niet noodzakelijkerwijs te leiden tot huisuitzetting. In het geval van het bejaarde echtpaar ging het om overlast.Er moet hier nogal wat aan de hand geweest zijn.Wie weet hoeveel waarschuwingen daar al aan vooraf zijn gegaan.En als de huisuitzetting aan de orde is,wacht men teveel af,terwijl al in een eerder stadium actie had kunnen ondernomen worden.Ik ga er vanuit dat het bejaarde paar onderdak gevonden heeft.

Beantwoorden

Woonpartners ten voeten uit.

De "oudere" weerloze mensen aanpakken, de jeugd die vervuilt, agressief is, verbaal en non-verbaal agressief reageert, geluidsoverlast veroorzaken, waardoor ze het woongenot van omwonende verstoren, durven de schijtlijsters niet aan te pakken. Als je zulke jonge huurders naast je (of boven) je krijgt wonen, die de halve dag ‘bonkebonke’ muziek draaien, ’s avonds van die stinkende vuurkorfjes in hun tuin zetten en dan ook regelmatig ’s nachts ‘bonkebonke’ gymnastiek doen, laat Woonmpartners het afweten. Dit soort huurders worden niet aangepakt en dus sta je als nette huurder machteloos. Je wilt dan nog maar één ding en dat is verhuizen, zo snel mogelijk, leuk hoor. Breek me de bek niet open.

Beantwoorden

De kwaal van nederland de verkeerde worden altijd aangepakt.

Beantwoorden

@toos Wat ben jij verbitterd figuur zeg. Misschien is een plekje in een bejaardenflat meer voor jou weggelegd.
Hele wijken met mensen die in ieder geval geestelijk jeugdiger zijn dan jij houden ervan om zo nu en dan eens een muziekje te draaien, of bij een gezellig vuurtje een bubbeltje open te trekken in de tuin. Misschien héb jij geen sociaal leven en steekt het daarom zo erg dat andere mensen léven.
Neemt niet weg dat deze mensen in mijn opinie gewoon terecht uit huis geknikkerd zijn.
Vergeet niet dat er vast al véél meer is gebeurd waardoor deze mensen het huis uit moesten. Daarna hebben ze zelfs nog tweemaal uitstel gehad.
In plaats van dat deze ouders hun ruggegraatloze zoon eindelijk eens op zijn sodemieter hebben gegeven. Kom op zeg … Een zoon van van waarschijnlijk rond de 50 die nog bij zijn ouders van 70 inwoont en geen enkele opvoeding genoten heeft ? Ik zeg … eigen schuld ruggegraatlozen.

@jan Om dit soort figuren, zowel de ouders als de zoon, zou juist nog veel meer rechts gestemd moeten worden. Naar alle waarschijnlijkheid heeft dit oudergebroed al bijna 50 jaar gelazer met hun kroost en nog niet opvoeden en corrigeren. kansloos tuig dat ze maaschappij verziekt.

Beantwoorden

@Remco

Het zijn bejaarde mensen. Er bestaat ook nog zoiets als menselijkheid en het hebben van een hart. En dat betekend onder andere dat je als goed opgevoede mensen een bejaard echtpaar niet op straat hoort te zetten, zeker niet in de kou van hartje winter, ongeacht of ze hun zo’n wel of niet goed hebben opgevoed.

Beantwoorden

Tsja het is triest dat zulke dingen gebeuren en dan mogen we nog blij zijn dat we in Nederland wonen en mensen op een of andere manier nog worden opgevangen, kijk eens bijv naar America daar worden mensen zonder pardon op straat gezet ja KEIHARD en daar zijn nauwelijks instanties die die mensen opvangen dus die mensen leven op straat en dakloos. Ik weet niet de preciese situatie van deze mensen maar weet wel dat mensen hier niet van de een op andere dag op straat worden gezet, daar is naar mijn mening toch een heel traject aan vooraf gegaan, neemt niet weg dat het natuurlijk in en in triest is vooral omdat het nu om bejaarde zieke mensen gaat maar geloof me niemand zet mensen voor de lol uit zijn of haar huis, winter of zomer, jong of oud!

Beantwoorden

En laten we eens eerlijk zijn: als ik ergens zou wonen en mijn buren veroorzaken jaar in jaar uit overlast zou ik ook opgelucht zijn dat ze eindelijk uit hun huis worden gezet. Moeten ze zich maar gedragen en anders op een hutje op de hei gaan wonen dan heeft niemand er last van. Je kunt wel blijven waarschuwen natuurlijk maar op een gegeven moment is de maat vol! Iedereen heeft recht op woongenot en het moet niet zijn dat een paar mensen dat voor een hele straat of wijk verzieken! Neemt nog steeds niet weg dat het triest is om mensen op straat te zetten en dat die mensen wel geholpen moeten worden.

Beantwoorden

En de zoon is met de noorderzon vertrokken……..

Beantwoorden

zoiets doen ze niet zomaar, zal heus wel wat meer aan de hand zijn… dus oordeel niet te snel 🙂

Beantwoorden

Ik weet wel als er sjef gerris nog aan was geweest dat het dan niet zo was gegaan die was er voor de mensen

Beantwoorden

Als deze mensen niet waren opgevangen door dat LEV, dan had een bejaard echtpaar in de kou op straat gestaan. Met deze temperaturen betekend dat dat als er geen goede mensen in deze wereld als die van LEV waren geweest deze mensen waren doodgevroren. Wie wil dat op zijn geweten hebben, zelfs als ze een hoop herrie maken. Overigens heb je in Nederland alleen een gerechtelijk uitzettingsbevel nodig, kortom de woningbouw met al zijn advocaten hoeft alleen maar de rechter te overtuigen, dus van dat hele traject hoeft geen sprake te zijn.

Verder staat er dat de overlast door hun zoon werd veroorzaakt, en ik kan me best voorstellen dat deze mensen niet zomaar hun eigen zoon op straat zetten, misschien zijn het wel hele lieve ouders die dus nu de dupe van hun zoon worden. Maar zelfs als ze zich slecht gedragen is het in mijn ogen barbaars om bejaarde mensen met deze temperaturen op straat te zetten ongeacht de situatie.

@Debbie Ja het kan altijd erger, en in het "oh zo geweldige Amerika" worden mensen gedwongen om in een auto voor hun eigen huis te slapen dat dan vervolgens jaren leeg staat. Maar omdat er moordenaars zijn geeft dat jou nog niet het recht om te stelen, en omdat het dus nog erger kan is dat geen argument om onze kwalen goed te praten.

Verder gaat Nederland al jaren elk jaar meer op de VS lijken, als resultaat van jarenlang rechts beleid (waar dat verhaal van links beleid vandaan komt snap ik nooit, het laatste linkse kabinet was in de jaren 70 kijk maar na, de rest was rechts en midden) en met dit rechtse kabinet zullen we alleen maar meer op de VS gaan lijken, omdat iedereen tegenwoordig zo hard is geworden.

Want mensen hoor jullie zelf praten! Er wordt een bejaard echtpaar in dit land gewoon in de vrieskou gedumpt en jullie eerste reacties zijn dat ze het wel verdient zullen hebben? Dat ze maar in een hutje op de hei moeten gaan zitten? Hoe hard en wreed denkt men tegenwoordig waar is jullie hart?

Beantwoorden

Dat moeten ze bij die lui doen die auto’in de fik steken maar dat durven ze niet.

Beantwoorden

waarom denkt iedereen dat de “bejaarde”ouders aardig zijn?

Beantwoorden

@sonja

Omdat sommige mensen nog in het goede in mensen geloven.

En omdat ze hun zoon niet uit huis zetten terwijl het uiteindelijk hun hun eigen huis kostte.

Beantwoorden

en wat met de omwonende die nu n feestje bouwen omdat hun kind nu eens eindelijk rustig kan slapen,zijn die niet zielig dan?

Beantwoorden

daarbij,ze wisten al langer dan n jaar dat het kon gebeuren,omdat ze de omwonende die de hele dag werken en hun huur op tijd betalen hun leven zuur maakten.maar ja,ze zijn zielig,want ze zijn bejaard(ahum)

Beantwoorden

Nou nou het houdt de gemoederen hier wel bezig. Ik hoor veel kritiek op woonparters, heb zelf ook wel wat minpuntjes hoor maar ja welke corporatie is humaan, alles draait immers om geld! En geld is MACHT! Daar is niets sociaals meer aan.

Beantwoorden

mijn mening is dat het een goed besluit is van woonpartners en dat anderen er een voorbeeld aan kunnen nemen.

Als je kinderen overlast bezorgen in de wijk en de woninbouw diverse keren probeert de rust in de wijk terug te krijgen en dit tot niets oplevert, dan is dit het uiterste middel om problemen op te lossen.

Zoals in het stuk aangegeven is al 2 maal eerder uitstel gegeven, ooit houd het op.

Beantwoorden

Links – recht, oud – jong. Het gaat hier om een uithuis zetting, opgelegd door de rechter. De woningbouw heeft een uithuiszetting aangevraagd, en gekregen. Waar op de wereld je ook bent, je moet een onafhankelijk rechter overtuigen. Waar ik benieuwd naar ben is een reactie van een of meer omwonenden, die (zonder vermelding van naam) vertellen wat hier heeft afgespeeld. Laten we vooral niet America erbij halen, want dan kun je op humaan gebied hier nog veel leren. Dat heb ik niet van de televisie, maar de praktijk van alledag. Daar worden mensen door de kerk opgevangen, en gecorigeerd. Ga je echt over de schreef, dan zit je zo een jaartje of wat vast.
In een straat als Margrietlaan heb je veel buren, laat die maar eens reageren.
Verder hoop ik toch dat de gezondheid van de man (en vrouw) een stuk zullen verbeteren in 2011.

Beantwoorden

Amerika is niet te vergelijken met Nederland daar is het puur overleven en KEIHARD als je geen geld of huis hebt en hier heb je ook nog zoiets als het leger des heils, die laten mensen ook niet in de kou staan. Er hoeven hier echt geen mensen dood te vriezen! Er is veel mis ook in Nederland maar we hebben het hier nog steeds beter dan welk land dan ook, denk maar aan alle voorzieningen, uitkeringen ed.

Beantwoorden

deurwaarders zijn gewoon vieze ***!! enige wat ZIJ willen is alleen maar méér geld geld geld en als het kan, net zoals nu, mensen uit huis zetten of alles in beslag nemen. Ik hoop dat het ooit bij hun zelf gebeurd dat ze in een situatie komen te zitten waardoor ze alles , MAAR OOK ECHT ALLES, kwijt zijn. waardeloos volk die deurwaarders

Beantwoorden

“Jullie kunnen nu wel mopperen op Woonpartners, maar de huur moet gewoon wel betaald worden.”

Dat stond niet ter discussie; het ging om een inwonende zoon, die overlast veroorzaakte. Dan zou die aangepakt moeten worden door het rechtssysteem, niet het makkelijke slachtoffer. Dit is hetzelfde als wanneer de grote jongen niet op zijn bek kunt timmeren, zijn kleine zusje maar pakt.

“Amerika is niet te vergelijken met Nederland daar is het puur overleven en KEIHARD als je geen geld of huis hebt en hier heb je ook nog zoiets als het leger des heils, die laten mensen ook niet in de kou staan.”

Een goede manier, die ze daar hanteren, is gewoon de voordeur eruit halen, dan betalen de wanbetalers wel. Niet bij deze mensen natuurlijk.

“Het huis is leeggehaald, de meeste spullen zijn met de kraakwagen meegegaan, goede spullen zijn opgeslagen door Woonpartners.”

In de ogen van die systeemzombies, die de hele dag achter hun computer zitten en dit “baan” noemen, kun je je wel voorstellen, dat dan zo’n beetje alles, wat niet in VT Wonen staat, meegaat met het grofvuil.

“Gefeliciteerd Woonpartners, ik hoop dat jullie er dadelijk veel plezier aan beleven deze mensen nu op straat te zetten.”

Ik vraag me af, hoe je dan de slaap kunt vatten of wat er door je heengaat, als je na een productieve werkdag de verwarming aandraait. Of wat ze tegen hun ouders zeggen, als die toevallig vragen, hoe hun werkdag was. “Ach, vandaag twee oude mensen uitgezet,” of zouden ze toch maar liegen?

“Wat ben jij verbitterd figuur zeg. Misschien is een plekje in een bejaardenflat meer voor jou weggelegd.
Hele wijken met mensen die in ieder geval geestelijk jeugdiger zijn dan jij houden ervan om zo nu en dan eens een muziekje te draaien,”

Een muziekje? Waarom moet het in andere huizen doordreunen; waarom kan er geen koptelefoon gebruikt worden? Waarom mag hij wel zijn muziek draaien en anderen niet studeren of lezen, waarvan de overlastgever even voor jou beslist, dat het niet mogelijk is. Hoe kun je van iets genieten, als iemand anders eronder lijdt?

“In plaats van dat deze ouders hun ruggegraatloze zoon eindelijk eens op zijn sodemieter hebben gegeven.”

Als ze dat niet kunnen. Weet je met je sociale hart en je drukke sociale leven wel, hoeveel ouderenmishandeling er in Nederland is. Alsof ieder oudje zijn volwassen zoon maar eventjes zomaar kan slaan. Misschien hebben ze het geprobeerd; weet jij veel?

Beantwoorden

ja inderdaad! misschien durfden de ouders niks te zeggen tegenover hun eigen zoon die er nu voor gezorgd heeft dat ze op straat staan. Weet jij veel als dat zo’n psychopaat is die de gekste dingen in z’n hoofd haalt.

Beantwoorden

America , waarom die erbij halen .IS HET NIET ZO DAT NIET ALLEEN HET GOEDE MAAR VOORAL HET SLECHTE OVERWAAIT NAAR EUROPA ??
Wat betreft deze oudjes vind ik dat de buurt er beter aangedaan had om die zoon aan te pakken .

Beantwoorden

Waarom moet de buurt daar voor zorgen en daar voor opdraaien??? Hebben we daar geen politie of wijkagent voor, die worden voor dat soort problemen betaald, de burger niet. De buurt durfde waarschijnlijk ook niet op te treden tegen die zoon en je weet als je je ergens mee bemoeit kan dat soms je eigen leven kosten, daar zijn voorbeelden genoeg van. De buurt is niet verantwoordelijk voor deze problematiek, daar zijn instanties voor en die hebben nu MOETEN ingrijpen zodat de boel niet verder zou escaleren anders zouden er weleens echte slachtoffers kunnen vallen en dat wil toch niemand? Want dan had iedereen hier gezegd: “Als het kalf verdronken is, dempt men de put”

Beantwoorden

@sonya

Dit mensen zijn wel zielig maar worden niet in de ijskou op straat gezet.

@Debbie als de aardige mensen van LEV ze niet hadden opgevangen en ze op straat waren blijven staan en de man met prostaatkanker vervolgens door de combinatie van kou en ziekte was gestorven, dan waren er slachtoffers gevallen.

Ik leef liever niet in een land waar zieke bejaarde mensen in de ijskou op straat worden gedumpt, ongeacht de situatie.

Deze mensen worden 3 dubbel gepakt, prostaatkanker, zoon draait harde muziek waardoor ze zelf waarschijnlijk ook niet kunnen slapen en in de kou op straat gezet. Het doet mij pijn dat iemand dan vervolgens ook nog hard durft te roepen van “terecht”.

Beantwoorden

ik geef je groot gelijk jan

Beantwoorden

Waarom hebben die mensen dan niets gedaan aan die situatie met hun zoon, ze waren ruim van te voren gewaarschuwd dat dit een keer zou kunnen gebeuren??? Ik vind het ook in en in triest dat er mensen op straat worden gezet, oud,ziek, jong, winter of zomer….het zal je maar gebeuren! Maar mijn zoon zou zoiets niet voor elkaar krijgen hoeveel ik ook van hem hou omdat hij mijn zoon is! Ik zou er alles aan doen en niet voor zijn daden op straat komen te staan. Er waren andere oplossingen geweest om het niet zo ver te laten komen maar ze hebben die niet gezocht en waarschijnlijk gedacht dat het niet zo ver zou komen.

Beantwoorden

dan hadden de ouders aangifte moeten doen tegen hun eigen zoon, dat was dan een bewijs dat zij de taferelen van zoonlief niet in de hand hadden.

als mijn kinderen mijn leven op wat voor manier dan ook verzieken, dan vliegen ze er hier uit en als het moet wordt er aangifte gedaan. Dan pas laat je je kinderen zien dat dit niet te toloreren is

Beantwoorden

Precies kwiebes dat bedoel ik hier ook duidelijk te maken. Ouders mogen dit nooit tolereren van hun kinderen en moeten daar tegen optreden. Hadden ze dat maar gedaan en of aangetoond dat ze er alles aan hebben gedaan, dan hadden ze nu nog in hun huis gewoond en viel hen niets te verwijten.

Beantwoorden

het zijn wel mensen van in de 70 jaar, oude mensen kunnen niet zomaar hard optreden tegen een zoon van waarschijnlijk in de 40. Wie weet had de zoon wel de touwtjes in handen? Misschien zijn deze mensen wel dement of niet meer in staat om dingen te regelen? Meneer is ziek en daarmee hebben ze al genoeg aan hun hoofd.

Beantwoorden

@kim

Bedankt!

@lavidaloca Inderdaad!

Beantwoorden

Ouders ook bejaard blijven als hoofdhuurders verantwoordelijk voor het gedrag van hun inwonende kinderen.
Een rechter zal niet deze zware eis opleggen als er niets aan vooraf gegaan is.
Ook voor een verhuurder is het een uiterste maatregel.
De ‘buurt’ mag en kan niet eigen rechter spelen.
Voor de ‘buren’lees geen enkele medeleven. Je zal het zelf maar zijn?

Beantwoorden

Precies het gaat hier alleen maar om de bejaarde slachtoffers maar over de buurt hoor je niets. Zijn zij ook geen slachtoffers van een lange tijd van terreur in hun eigen buurt, je zal er zelf maar naast hebben gewoond!

Beantwoorden

De mensen in de buurt zijn wel zo stoer geweest om deze oude mensen aan te klagen, maar zouden ze ook zo stoer zijn om te klagen over het café in de Bernadettestraat, vlak achter de Margrietlaan. Wat dat café allemaal voor overlast zorgt in de buurt is niet meer normaal.

Beantwoorden

Ook een melding van maken zou ik zeggen, contact opnemen met de wijkagent bijv die moet er iets aan doen. Maar ja een horecagelegenheid is wel wat lastiger lijkt me.

Beantwoorden

@drulleke | 04 januari 2011 om 00:51; de huur was betaald steeds op tijd.

@Remco | 04 januari 2011 om 14:15; je moet geen dingen zeggen waar je niets van af weet, de zoon is nog maar aan het begin van de 20.

@sonja | 04 januari 2011 om 21:41; Jij bent wel keihard zeg, toevallig zijn het erge lieve mensen die alleen hun zoon niet de baas konden, erg genoeg als je maar een kind hebt.

@kim | 05 januari 2011 om 11:21; Dit is toevallig een hele sociale deurwaarder, die een week lang bezig is geweest om dit te verkomen er zijn denk ik niet veel deurwaarders die dit doen. Heeft ook voor 2x uitstel gezorgd om te proberen een oplossing te vinden.

Dit zijn mensen die zeer laat toch nog een kind hebben gekregen, maar door hun ziekte en leeftijd konden ze hem absoluut niet de baas. Ik ken de mensen en ook de zoon dus weet echt waar ik over praat.
Ik snap ook best dat het voor de buurt niet fijn was, maar het had zo niet geregeld moeten worden.
Daarnaast hadden ze ook nog een hee slechte advocaat die hun zaak slecht heeft behartigd en 20 minuten te laat op de zitting kwam zonder zich te hebben verdiept in waar het nu eigenlijk allemaal om ging.

Er zijn veel mensen die met deze zaak te maken hebben of hebben gehad een steekje hebben laten vallen, wat? een steekje? meerder steken.

Ze wonen nu in den Hert.

Beantwoorden

@sara.Fijn dat ze plaats hebben gevonden bij Den Herd

Beantwoorden

Fijn dat ik nu lees dat die mensen een tehuis hebben. Je hebt toch met ze te doen als je het allemaal zo meeleest.

Beantwoorden

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het bejaarde echtpaar NIET opgenomen is in Huize D,n Herd.De Lev-groep heeft gezorgd voor onderdak.

Beantwoorden

Het echtpaar zit nu in een woonhotel in Eindhoven (nu is Helmond tenminste van het probleem af).

Beantwoorden

@Solveg: ik weet dat Huize D,n Herd al het mogelijke heeft gedaan om het bejaarde echtpaar te helpen aan woonruimte, maar aangezien het echtpaar geen woord Nederlands spreekt kon er geen opname in Huize D,n Herd plaats vinden.

Beantwoorden

@ J.E. Mulder: Nou, mw. spreekt wel Nederlands, moeilijk, maar als je een beetje je best doet kom je eruit, ik ken haar al jaren.
Dan de bij, als het belangrijk is kun je er gewoon een tolk bij halen.

Beantwoorden

Schandelijk, hoe mensen hier zo over hun medemens kunnen praten. Het zijn ook nog bejaarden, waar gaat deze wereld heen, en ook de manier waarop ze uitgezet zijn, hun kleine dierbare bezittingen zo op de stoep neerzetten, niet meer menselijk. Woonpartners , het is een schande en vergeet de Helmondse Gemeente niet en wat dachten we van onze burgemeester………schand e,schande en nog eens schande

Beantwoorden

nou erg zeg dat je je huis uit moet en dan ook nog is oudjes schandalig gewoon

Beantwoorden

iedereen moet zyn huur betalen dus ook iedereen

Beantwoorden

@bezige bij……..zie reactie 7 jan.
Huur was iedere maand op tijd binnen..
Eerst goed lezen voordat je commentaar geeft

Beantwoorden

ik ken toevallig die er onderwoont in de margrietlaan,weten jullie wel dat die onderburen al 18 jaar met dit probleem van overlast zitten,die zoon schreeuwt midden in de nacht heel de wijk bij elkaar dan slaat ie de gaten in de deuren de vader heeft hetzelfde probleem gaat 500 keer per dag de trap op en af en deur open en dicht en schreeuwen,en die woningen zijn super gehorig,en dan weer de ramen uit de voordeur,deze mensen hebben psychische problemen en zijn niet geholpen met een andere woning ,die hebben medische hulp nodig.daar vragen deze mensen uit portugal ook niet om ,maar je zal er maar onder wonen en dit 18 jaar lang.
die onderbuurman is al meer dan 15 jaar met de woningbouw bezig,15 jaar mensen stel je dat een voor.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *