Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.971 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Vanochtend om 6.29 uur rukten de brandweer en politie uit voor een woningbrand op de Houtse Parallelweg in Mierlo-Hout. Het bleek te gaan om het woon- en werkadres van fotograaf Mario Coolen (Cofoto) van weekkrant De Loop.
De gehele zolder (met de persoonlijke items die daar lagen) is echter verloren gegaan en de brand veroorzaakte een gat in het dak. Bij die brand raakte niemand gewond.
Voor weekkrant De Loop en Cofoto heeft deze brand geen gevolgen. Dat gaat allemaal gewoon door omdat de werkzaamheden daarvoor elders plaatsvinden, aldus Mario. Voor de razend populaire RailCams die op het dak van dat pand staan, is het echter voor onbepaalde tijd einde oefening.
Omdat er een rookalarm afging, werd de brand door de gezinsleden zelf ontdekt. Maar zelf blussen bleek (mede door de rookontwikkeling) geen doen. De inmiddels gewaarschuwde brandweer doofde het vuur.
De oorzaak van de brand is een te heet geworden houtkachel, lieten zowel Mario Coolen als wijkagent Jeroen Loohuis (die de onderstaande foto maakte) weten. Die kachel werd in november nog helemaal schoongemaakt en gecontroleerd.

10 reacties:

Wij wensen Mario en zijn gezin sterkte.
Succes me de hele nasleep!

Beantwoorden

beste familie,

Weg is weg en komt niet meer terug. De herinnering blijft ook van jullie archief.
Gelukkig niemand gewond.
Heel veel sterkte, denk aan jullie

gegroet mies

Beantwoorden

Heel veel sterkte allen, weet hoe het is en voelt als je dit mee maakt Pffff krijg er weer zelf de rillingen van. Ben blij dat ook jullie niet gewond zijn, jammer van alle spullen die verloren zijn gegaan. Idd Herinneringen blijven.

Liefs Jolanda Kampert

Beantwoorden

Mario en Anja en kinderen heel veel sterkte. Gelukkig zijn jullie ongedeerd.

Beantwoorden
Femma van poppel

Sterkte!!!!

Gelukkig is jullie lichamelijke schade bespaard gebleven.

Sambaband BandoDiRitmo MIERLO

Beantwoorden

Beste mensen. Hartelijk dank voor jullie reacties en medeleven na wat ons vandaag is overkomen met onze woning.. Gezien de omstandigheden maakt iedereen het redelijk tot goed,. Gesterkt door de wetenschap dat het veel slechter had kunnen aflopen als er geen rookmelders bestonden. Materiële schade is altijd herstelbaar. Voor de rest gaat de knop hier voorlopig om en denken we maar aan 1 ding. Morgenochtend de schouders eronder om de boel op te knappen. Eveneens Rob, van Weblog Helmond bedankt voor je belangstelling. We zullen deze ‘koude’ mei zondag maar snel vergeten….

Slaap gerust iedereen…

Beantwoorden
Mario en familie

Mario en Anja en kinderen heel veel sterkte gewenst !

Beantwoorden

Beantwoorden
Wim van den Broek

He Anja en Mario .ik lees het nu pas heel veel sterkte

Beantwoorden

Mario en Anja,
Kop op!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *