Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.703 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
12reacties

archieffoto Fons Jacobs (door Wim van den Broek)– PRIMEUR –
Burgemeester Fons Jacobs zou afgelopen week een stevig auto-ongeluk hebben gehad met zijn dienstauto. Dat lieten 2 bronnen dit weekend de weblog weten. Met zijn auto zou hij met hoge vaart tegen een vangrail zijn gereden, aldus 1 van de 2 bronnen.
“Geen reactie, dat is privé.” Dat liet de burgemeester ons zojuist desgevraagd via een woordvoerder weten nadat wij ‘s ochtends om aanvullende informatie hadden gevraagd. De burgemeester, die desondanks vandaag wel gewoon aan het werk is, lijkt ongedeerd te zijn.

Hoe ernstig het ongeluk is geweest, of er andere verkeersdeelnemers bij betrokken waren, waar en wanneer het ongeluk plaats vond en hoe het werd veroorzaakt, zijn we (nog) niet aan de weet kunnen komen. De woordvoerder van de gemeente kon ons niet meer vertellen dan de reactie van de burgemeester “geen reactie, dat is privé.”

12 reacties:

Het blijft een brokkenpiloot, nu letterlijk. 🙁

Beantwoorden

Total loss.Zijn auto stond vorige week niet geparkeerd bij ‘t Cour. Hij mag meerijden met Peter. Als zijn schoenveter los is moet hij wel op zijn hoede zijn.

Beantwoorden

Privé ??? Met zoijn dienstauto privé??? Moet ik niet proberen van m’n baas, kost me mijn baan.,

Beantwoorden

Als het de dienstauto betreft, wat is daar prive aan?

Beantwoorden

@Rene op maandag 27 augustus 2012 om 17:31:

Hahaha, helemaal gelijk. Nee meneer baas, dat uw leasbak door mij in de prak zit, is helemaal mijn privé-kwestie. Hebt u niks mee te maken.
Fijn dat de burgemeester zelf ongedeerd is, maar dit is gek. Is er iets te verbergen? Ben benieuwd welke smoes hij nu verzint en wat hij op zijn Facebook post.
Bah bah, dat Jacobs maar een paar maanden eerder stopt.

Beantwoorden

Ik denk dat hij onder invloed is gewest van ….. of alcohol.

Beantwoorden

invloed sorry

Beantwoorden

@Rene

Dan heb jij toch een slechte baas.
Ook ik mag prive rijden met mijn auto van de zaak. ^^

Beantwoorden

Laat me raden: dienstauto, zat daar niet een logo van Ajax op…. Of haal ik nu wat zaken door elkaar?

Beantwoorden

Wedden dat al ik de vangrails in rijd het zeer gemakkelijk traceerbaar is,wat de oorzaak is,waar en hoe laat dit gebeurd is,zo moet ik bv blazen,door wie mijn auto weggesleept is,wie er van de politie is bij geweest.Schei toch uit!

Beantwoorden

Jammerrrrrrr maar helaas

Beantwoorden

deze zakkevullende burgemeester is het niet waard om burgemeester van Helmond te zijn,wie heeft die oncapable eikel gekozen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *