Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Buurtbrigadier Johan Meeuwsen probeerde dinsdagmiddag tevergeefs een veelpleger aan te houden. De reden daarvoor was dat de man het aan hem opgelegde straat- en contactverbod overtrad.
De veelpleger van plusminus 23 jaar zat op een brommer en bleef, terwijl de buurtbrigadier om zijn nek bleef hangen, gas geven. Uiteindelijk kwamen ze allebei ten val waarbij de buurtbrigadier onder de brommer belandde. De man vluchtte daarop op de brommer en later te voet.
“Eindresultaat: heb de brommer, zijn helm, sleutels en zijn jas en weer een reden extra voor de aanhouding. Zal nog even van mijn collega’s aan moeten horen dat de brommer sterker was als ik” zo liet de buurtbrigadier zojuist weten. De lichamelijke schade bij de buurtbrigadier in Helmond-Oost viel mee, alleen zijn kleding is kapot.
De verdachte zal beter moeten opletten nu, want de politie is nu naar hem opzoek.

9 reacties:

vuile ratten daar in helmond ze kontroleren tuintjes hangen mensen om de nek kijken over schuttingen stiekum en voldaan kontroleren alles in 50 voud,skoepen geld,het bestuur in helmond zijn dieven en leugenaars

Beantwoorden

@levi, is er iets?

Beantwoorden

kijk dat is tenminste een agent met ballen en iemand die achter zijn werk staat,alleen al veelpleger zegt genoeg,iemand die gewoon niet wil horen dan maar voelen,dat zijn van die etterbakken die het niet waard zijn dat ze te eten krijgen,en andere mensen het leven zuur maken,aanpakken die hap die halen het bloed onder je nagels uit en als agent moet je je dan inhouden,daarom is het hier in nederland luilekkerland voor die etterbakken.
hoe frustrerend moet het zijn voor een agent als je iemand al tig keren hebt opgepakt en die gast blijft maar doorgaan bbbbrrrrrr.
bedenk wel dat deze agent opgeroepen is omdat er iemand lastig word gevallen door deze veelpleger,dus heeft ie partij gekozen voor diegene die hulp nodig heeft,zo hoort het toch.
en dan daarbij dit had veel slechter kunnen aflopen voor deze agent denk daar ook maar eens aan,poging tot zeer zware mishandeling.
Johan goed gewerkt.

Beantwoorden

Ook van mij een dikke pluim. Die vent is nog niet jarig als jij hem de volgende keer ziet, gok ik. 🙂

Beantwoorden

Verwaarloosde dieren in de woning van de gezochte veelpleger
De politie bezocht zojuist de woning van bovenstaande veelpleger die nog steeds gezocht wordt. Zij troffen daar verwaarloosde honden, een teef en een 8 weken oude pup, en 2 slangen aan. Daarom werd de dierenpolitie en de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming erbij geroepen. De dieren worden in beslag genomen en ergens anders goed ondergebracht, zo laat buurtbrigadier Johan Meeuwsen weten.

Beantwoorden

T verhaal word steeds triester! To be continued….Goed bezig J. Meeuwsen!

Beantwoorden

@ Levi.
Wie is hier nu een vuile rat,toch wel die veelpleger zeker.

Beantwoorden

Wat geweldig goed dat de politie daar achteraan gaat!!! Die vent spoort dus echt niet! Dat blijkt nu helemaal.

Beantwoorden

heet die veelpleger soms levi.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *