Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.300 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
38reacties

Peggy van de Vijfeijken, Tommie Niessen en Aukje Kuypers kunnen Helmonder van het Jaar 2018 worden. De jury van deze verkiezing maakte deze 3 genomineerden vandaag bekend. Zoals elk jaar krijgt de winnaar een cheque van 4000 euro en een sculptuur van de Helmondse kunstenaar Willem van der Velden. De 2 andere genomineerden ontvangen elk een cheque van 1000 euro. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Rabobank Helmond. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op maandag 7 januari 2019 wordt voor de 24e keer de Helmonder van het Jaar benoemd. Dan wordt ook de publieksprijs uitgereikt waarop vanaf zaterdag de hele maand gestemd kan worden. 
Peggy van de Vijfeijken is de vrouw achter Stichting VIPE. De stichting verzamelt hoogwaardige tweedehands pruiken, reinigt deze en brengt ze gratis terug naar de maatschappij. De jury vindt het mooi dat Peggy uit eigen ervaring het initiatief heeft genomen om tot oplossingen te komen voor een bijzondere doelgroep.
In zorgverlener, blogger en auteur Tommie Niessen ziet de jury een goede kandidaat omdat hij voorop loopt op het gebied van innovatieve zorg. Daarnaast is hij sterk op het gebied van social media en draagt hij daar ook zijn trots voor Helmond uit. Tommie bracht onlangs zijn eerste boek uit met ontroerende verhalen van zijn werk in de zorg.
Aukje Kuypers werd in maart uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar in Nederland. De algemeen directeur van technisch dienstverlener Kuijpers uit Helmond wordt door de jury omschreven als een vrouw die staat voor innovatie.
Naast directievoorzitter Rabobank Helmond Paul van Rijn als juryvoorzitter bestaat de jury uit burgemeester Elly Blanksma, Jan Jaspers, Bart Spoormakers, Audrey van den Broek en Udo Holtappels. De Helmonder van het Jaar is een persoon of instelling die zich verdienstelijk maakt voor de stad Helmond op sociaal, maatschappelijk of cultureel gebied.

In de reacties hieronder staat een update.

38 reacties:

Ooh wauw tommie wat gaaf!! Dik verdiend!

Beantwoorden

???? dat er dit jaar alleen maar personen genomineerd zijn en geen clubs of verenigingen met tig leden. Want dat is geen vergelijk.
Tommie mag het van mij worden.

Beantwoorden

Tommie!

Beantwoorden

Voor mij Peggy

Beantwoorden

Tommie ????????

Beantwoorden

Peggy

Beantwoorden

Peggy ????????

Beantwoorden

Met vlag en wimpel Tommie ????

Beantwoorden

Tommie heeft dit verdiend

Beantwoorden

Tommie ????????????

Beantwoorden
Angelie van den Eijnden

Ik ga voor Tommie. Zo lekker gewoon gebleven ????

Beantwoorden

Leuk dat iedereen direct reageert! Vergeet vanaf zaterdag niet te stemmen op de publieksprijs, dan telt je stem echt mee.

Beantwoorden

Tommie topper, brengt een andet licht op de zorg ????????

Beantwoorden
Esther van den eventuin

Ik zeg tommie????

Beantwoorden

Peggy! Andere zijn goed in hun werk en daardoor genomineerd. Peggy is de enige vrijwilliger!

Beantwoorden

Zeker Tommie ????????????????

Beantwoorden

1 of 2, Peggy of Tommie, omdat die veel betekenen voor de mens zelf

Beantwoorden

Peggy, simpel toch????

Beantwoorden

Ik zeg Tommie!..heeft zelfs de landelijke pers met zijn Hellimonds overtuigd (bv (RTL Late Night) Prima ambassadeur voor de zorg en Helmond.
Elly is trots op je weet ik zeker:-)

Beantwoorden

Zeker peggy stem op haar topvrouw met alles wa ze doet ????

Beantwoorden

Tommie die verdient het zeker hij doet goed zijn werk in de zorg duimen dat hij het wordt

Beantwoorden

Tommie ????

Beantwoorden

Voor mij is tommie de helmonder van het jaar . Zeker wel !!!!

Beantwoorden

Vink zielig, iedereen kiest voor Peggy of Tommie, ga ik voor Aukje.. 😛 …

Beantwoorden

Tommie????????

Beantwoorden

Tommie! Vanuit het hele land wordt hij gesteund volgens mij

Beantwoorden

Uiteraard Tommie Niessen

Beantwoorden

Tommy

Beantwoorden

Peggy!!! Zij is de gene die er voor heeft gezorgd dat er voor jou en mij iets is als je met je handen (in) het haar zit.. als de tijd is aangebroken dat je deze nodig hebt, ben je blij dat je hier terecht kan.. Ja je krijgt een vergoeding vanuit je basis pakte 450 euro nou ik kan je zeggen daar heb je niet de pruik voor die jij wilt die jij bent die jou past die jou jou maakt.. Peggy Stichting VIPE heeft voor jou wat jij zoekt en omdat jij al met je handen in het haar zit het allemaal al duur zwaar en heftig genoeg is krijg jij van deze dame advies op maat geheel gratis dat wat jij nodig hebt.. je eigen ik in een tijd terwijl jij echt je eigen ik niet bent.. dus help Peggy en hun stichting naar nog meer bekendheid en hopelijk hopelijk dat de dag komt dat de gemeente en of overheid deze stichting ook gaat steunen..

Beantwoorden

Drie kanjers natuurlijk, maar ik dank dat Tommie Helmond en de zorg het mooiste op de kaart zette. Dus ik stem op Tommie.

Beantwoorden

Ik denk dat Tommie de publieksprijs dik gaat winnen. Want hij heeft veruit de meeste volgers op Facebook die vanuit heel Nederland op hem stemmen. Ik gun het hem graag, lijkt me een toffe gast, maar helemaal eerlijk ten opzichte van de andere twee kandidaten is het niet natuurlijk.

Beantwoorden

Tommy

Beantwoorden

Politica van het jaar in Helmond is zonder enige twijfel
Petronella, Maria, Godefrika van den Heuvel.

Sorry burgemeester als ik uw naam niet goed weergaf.

Beantwoorden

Peggy omdat ze het wel verdient naar allles wat ze heeft gedaan en meegemaakt

Beantwoorden

Peggy óf Tommy! Voor ieder een ????????

Beantwoorden

Tommieee!

Beantwoorden

Die Tommie moet zich eerst eens aan de richtlijnen en de voorschriften van de behandelende artsen en specialisten eens als 1e opvlogen en niet op eigen houtje het het opgetelde behandelplan veranderen! Beseft blijkbaar niet dat hij met ‘vuur speelt’ als er iets met die patiënt(e)n gebeurt door zijn ‘eigen’ behandelplan/programma wat zonder weet van de artsen en specialisten omgaat, hij is dan verantwoordelijk voor zijn doen en laten, de artsen/specialisten staan daar dan volledig buiten. Eigengereid en arrogant ventje die denkt dat hij het allemaal beter weet, net zijn moeder, ook zo een eigenwijs en arrogant ding! Beslist dus géén Tommie!

Beantwoorden

Update:
De Helmonder van het jaar 2018 is Tommie Niessen (Tommie in de zorg). Behalve die titel ging hij er ook vandoor met de publieksprijs.
Een sfeerimpressie van de nieuwjaarsbijeenkomst eergisteren in ‘t Speelhuis waar Tommie alle prijzen pakte.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *