Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.241 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Sinds vorige week vrijdag moeten de nog bestaande rookruimtes in cafés en restaurants in Helmond en de rest van het land weg of er mag in elk geval niet meer worden gerookt. De rokende horecagast moet naar de stoep of het terras.
De 3 mooiste rookruimtes in onze stad wilden we op de foto vastleggen voor het nageslacht. Na overleg met aantal Helmonders stuurden we fotograaf John van Lierop gisteren op pad. In Café ‘t Vat in ‘t Haagje creëerde kroegbaas Anjo 5 jaar geleden een rookruimte voor een bedrag van zo’n 7 duizend euro.
De rokersruimte van Helmond Sport bleek al flink uitgekleed en was ‘s avonds dicht. Bij Café De Engel klopten we helaas te laat aan. Dat café op de Markt is inmiddels gesloten en de rookruimte al afgebroken. Dit jaar heropent die zaak aan de overkant als café-restaurant.

7 reacties:

Hey ut gezelligste café van hellimond

Beantwoorden

Roken op terras of stoep is binnenkort ook afgelopen, let maar op ☹️

Beantwoorden

Roken doe je maar op het industrieterrein! Als ik aan het genieten ben van mijn welverdiende pilsje in het cafe/ terras wens ik geen kankerverwekkende dampen van één of andere junk te inhaleren! En al die smoesjes van uitlaatgassen etc veeg ik mn reet mee af.
Ook het roken in de nabijheid van het terras of gebouw zou met 10 zweepslagen gestraft moeten worden.

Beantwoorden

Roken mag niet meer? dat ze maar iets doen aan het gesnuif in sommige tenten!!

Beantwoorden

Mooie foto’s maar wel jammer dat De Engel er niet bijzit. Die rookruimte was denk ik nog mooier dan die in ‘t Vat. Op de foto van de Facebook-pagina van ‘t Vat lijkt me dat een mooi en gezellig buurtcafé. Daar ga ik een keer naar toe om er een te vatten. 🙂

Beantwoorden

@Stef….maar wel kankerverwekkende vloeistoffen naar binnen gieten….bietje hypocriet nie !

Beantwoorden

Gerrum????????????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *