Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.886 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
80reacties

Traverse, De Trompetter, Zondagsnieuws, De LoopWekelijks valt bij de meeste Helmonders de Traverse, De Trompetter en het Zondagsnieuws in de bus. Tenzij je een nee-nee sticker op je brievenbus hebt geplakt.
Deze 3 gratis weekbladen richten zich op Helmond. Maar welke van deze 3 doet dat eigenlijk het beste? Welke lees of blader je door en welke juist niet?
Wat vind je er leuk aan en/of wat juist niet? Of heb jij juist heel bewust zo’n nee-nee sticker op de brievenbus geplakt omdat je je aan deze weekbladen ergert?
Omdat het weekblad De Loop in een groot deel (in het zuidwesten) van Helmond wordt verspreid, zijn we ook benieuwd naar de ervaringen daarmee.
Kortom: wat vinden we van onze gratis lokale weekbladen?

80 reacties:

Ik moest ze er even bijpakken om te vergelijken.. Ik lees regelmatig de Traverse, Trompetter én de Zondagsnieuws. ik zal dus eens mijn mening geven:

Traverse: Fijn krantje om te lezen.. Ook fijn dat het krantje voortaan op kleiner formaat is, maar ik vind het jammer dat de auto-extra in het krantje zelf is verwerkt, waardoor het lijkt alsof er niks meer van het gewone nieuws overblijft.

Trompetter: Ook fijn krantje, vooral erg interessant om elke keer iets uit de ‘oude doos’ van Helmond te lezen.

Zondagsnieuws: Net zo goed een fijn krantje.. ware het niet dat (in sommige delen van Helmond) het krantje op zondagmiddag pas gelezen kan worden en dan pas kan lezen wat er die zondag te doen is.

Voor alle krantjes bij elkaar: Fijne krantjes dus, alleen het zou beter zijn als ze bij elkaar gevoegd worden, want als ik op zondag het Zondagsnieuws krijg, heb ik al het nieuws al in de andere 2 krantjes gelezen. Dit is gewoon zonde van de hoeveelheid papier en de hoeveelheid werk die er hoogstwaarschijnlijk inzit.

Beantwoorden

Ik vind weekkrant de Traverse nog altijd de beste.
Zondagsnieuws is een onzinnig hah-blad. Soms blader ik het toch door om dat dan weer bevestigd te zien. Redactioneel staat er weinig over Helmond in en wat er dan al over Helmond gaat is vaak van weken oud. Er staan bijna alleen maar advertenties in van onwetende adverteerders. Adverteerders die blijkbaar niet weten dat Zondagsnieuws in Helmond alleen maar (vaak te laat) in de bus wordt gedaan en niet wordt gelezen. Zonde van hun geld.

Beantwoorden

Ik vind ze eigenlijk alledrie niks het is inderdaad meer advertentie dan wat anders, vanavond heeft iemand voor mij De Loop meegebracht, dat vind ik nou een leuke krant staat over iedere wijk wel wat in.
Jammer dat deze krant niet heel Helmond bestrijkt.
Zoals Natasja al zei, kunnen ze beter alledrie samengevoegd worden, alhoewel…….. dan moeten we nog meer advertentie’s lezen in één krant.

Beantwoorden

Solveg.. maar beter meer advertenties in 1 krant lezen, dan 3 keer hetzelfde nieuws te lezen! 😉

Beantwoorden

Ja, daar zit wat in Natasja.

Beantwoorden

Om een beetje een idee te krijgen van De Loop kun je op deze site kijken: http://www.cofoto.nl

Beantwoorden

Ik vind ze alle drie helemaal niets. Het zijn gewoon reclamebladen, want ook de redactionele stukken zijn vaak nog reclame omdat er ergens anders of een week later of eerder in dat krantje een advertentie staat. Bij Zondagsnieuws is dat het ergste. Voor mij is het gewoon vulling van de oudpapierbak.

Beantwoorden

Om een goed mening te geven zou je ze natuurlijk wel alle vier onder ogen moeten krijgen. Marijn zegt dat hij ze alle 3 niet bevallen? Neem aan dat jij de jongste niet kent en dus buiten het verspreidingsgebied woont? Inderdaad een goede tip van Merke.. je kunt dan ook op http://www.cofoto.nl of http://www.deloop.eu kijken om een goede indruk te krijgen en dan merk je ook dat het zeker niet gaat om alleen maar redactionele stukken gaat. Bovendien mag je niet vergeten dat een GRATIS huis aan huis blad moet kunnen bestaan door advertenties, daar draait het toch om in dit soort media??
Nog een tip voor Marijn. Als je ze toch niet leest.Haal een nee/nee sticker bij de stadswinkel dat scheelt ruimte in je papierbak. Veel leesplezier!!

Beantwoorden

@Mario
Klopt, ik kende De Loop niet. Maar gisteren was ik op bezoek en die mensen hebben de Loop wel en vinden hem goed, zeker in vergelijk met de andere. Ook begreep ik dat De Loop jouw blad is en dat vind ik positief. Goed dat je er zo mee bezig bent, meteen weet dat het hier over De Loop gaat en je blijkbaar heel goed weet waar wat in Helmond gebeurd. Enige wat ik vreeemd vind is dat jij vindt dat omdat het gratis is, het veel advertenties mag hebben. Gelukkig dat de gratis dagbladen dat niet denken.
Over die andere bladen hou ik mijn mening.

Beantwoorden

Ik ken de Loop wel en vind het blad veel beter dan de andere huis aan huis kranten. Meer foto’s, veel natuur en nieuws inderdaad uit al de stadsdelen, waar hij ook bezorgd wordt. Wat betreft die gratis dagbladen:ik snap niet waar Marijn het over heeft: zelfs het Eindhovens dagblad wat ik toch vét moet betalen, zit vol met advertenties. Weekblad Traverse is driekwart advertenties en ook de Trompetter staat vol. Zondags(oud)nieuws gaat direct in de papierbak. Welke gratis dagbladen bedoel je Marijn? Dan wil ik wel eens weten hoe zij hun papier en bezorgkosten betaald krijgen!

Beantwoorden

@Simone:
Ik bedoel Spits, Metro, De Pers en Dag, dat zijn landelijke gratis dagbladen. Daar staan ook advertenties in natuurlijk, maar bij lange na niet zo veel als bij al de gratis blaadjes in Helmond.
Zondag Oudnieuws is wel sterk gevonden.

Beantwoorden

Beter laat dan nooit, want een mening over de gratis bladen heb ik zeker wel.
Als zondagsnieuws komt, dan zeker te laat. Traverse is in mijn ogen erg gedegradeerd sinds het verdwijnen van de gemeente berichten. Aan de andere kant heb ik regelmatig naar de trompetter gebeld om (zeker in het begin) zeker te zijn van de ontvangst van het blad. Vaak vindt je de bladen terug in een of ander berm naast het spoor. Mijn idee is om bij winkels als Em-Te, AH, C1000 en alle anderen, deze bladen in een rek te plaatsen, zodat bezoekers deze zelf mee kunnen nemen. Geef de bezorg vergoeding aan de winkelier, en je bent zeker van een bewust publiek.
Anders is De Loop. Prima blad met enthoisiaste medewerkers. Niets dan lof. Als ik het blad opensla, dan mis ik af en toe de voorbij razende trein van de webcam.

Beantwoorden

Ik ben dringend op zoek naar 2 exemplaren van De Traverse. Het betreffen week 13 en week 16 van 2007.
wie kan en wil mij daar aan helpen?
Ik zou zeer blij zijn omdt er een voor mij bijzonder stukje in staat!

Dank u zeer.

Beantwoorden

@E. Mennen
Bij het kantoor van de Traverse kun je die nog wel krijgen. Als orgineel of zeker als een kopie. Bij de centrale bieb hoef je het niet te proberen. Daar worden ze na 4 weken weggegooid.

Beantwoorden

“De Loop” heeft de overstap naar de rest van Helmond gedaan wat ik
persoonlijk een goed idee vind.
Zoals ze zelf schrijven, dat de gemeente Helmond niet kon bevroeden toen de
gemeente Helmond het besluit nam om Suytkade te ontsluiten met een nieuwe
oeververbinding dat dit toevallig samenviel met het besluit om “De loop” in
de rest van Helmond te gaan verspreiden.
Ik wens “De Loop” veel succes, want ik vind het een fijn weekblad, véél beter
dan de andere wijkbladen.
Wat vind jij???

Beantwoorden

@Solveg:
Lijkt me wel leuk dat ook dat blad in de bus verschijnt. Je leest er hier goede dingen over. Wordt wel druk in mijn brievenbus met al die gratis weekbladen.

Beantwoorden

Ja Johan, dan wordt het wel druk in de brievenbus, van mij mogen ze de andere weekbladen ook wel afschaffen want dat is alleen maar advertenties.

Beantwoorden

Bedankt voor de vele leuke reacties. Wij van de redactie zijn op onze beurt zeer gelukkig om alle nieuwe lezers te kunnen verwelkomen! De schakel is gelegd en wij hopen dat jullie ons in de toekomst weten te vinden!

namens Team de Loop
Mario Coolen

Beantwoorden

Mooi blad de Loop. Eerlijk is eerlijk. Veel informatie. Veruit de beste van de vier weekbladen in Helmond.

Beantwoorden

Wij hebben de Loop nog niet ontvangen. Op welke dag moet die eigenlijk op de mat vallen?

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud):
De eerste Loop die hier in het centrum op de mat viel, was nummer 35 en gedateerd op zaterdag 1 september.

Beantwoorden

Vandaag hebben we maar liefst 2 exemplaren van De Loop ontvangen. De editie van 1 sptember en die van afgelopen zaterdag. Ik ben er alleen niet zo enthousiast over als sommige andere reageerders hier. Het is eigenlijk gewoon meer van hetzelfde.

Beantwoorden

Volgens mij hebben ze hier nog geen bezorger. Ik heb “de Loop” namelijk hier nog niet ontvangen.

Beantwoorden

Ad en alle Helmondse lezers van De Loop: De Loop wordt in héél Helmond verspreid. Mocht je hem niet op vrijdag of zaterdag, of misschien helemaal niet ontvangen bel dan even met 0492 841940, want dan is er iets góéd mis!Dit telefoonnumer staat ook open voor tips: weet je leuke, ludieke, bijzondere activiteiten, laat het ons even weten!Anja (redactielid De Loop)

Beantwoorden

Anja, ook ik heb “De Loop” tot nu toe maar 1 keer ontvangen (de eerste keer) en ik woon in het postcode-gebied 5702, Helmond-Noord. Als ik er aan denk dan bel ik morgen nog wel met het telefoonnummer 841940.

Beantwoorden

Angelique/Anja, ik heb hem ook maar 1x ontvangen, jammer!!

Beantwoorden

En nu komt De Loop bij mij (postcode 5701) de afgelopen twee keer ook al niet meer in de bus. Hun bezorging is dus niet goed geregeld. Jammer.

Beantwoorden

zondagsnieuws komt al weken niet meer, heb de redactie gemaild doch geen reaktie, laat staan een krant

Beantwoorden
B.van Lierop-van Neerven

Zondagsnieuws is nog steeds geen probleem hier. Maar De Loop, loopt hier ook nog steeds niet.

Beantwoorden

Ze hebben me weer gevonden, dus misschien dat “De Loop” er nu wel inblijft.

Beantwoorden

als eerste de traverse altijd op tijd in de bus en goed om te lezen.
de tweede de trompetter ook op tijd in de bus en intressant.
de derde het zondags nieuws is altijd op tijd bezorgd tot er een nieuwe bezorger kwam sinds enkele weken oude bezorger is dit afgenomen en heeft dit al 13 jaar gedaan zonder klachten nu valt dit krantje binnen als de recclames en evenementen van het weekend afgelopen zijn op zondag avond al melding van gemaakt maar krijg nog geen antwoord terug dus de verspreider is van het zelfde soort.
dan de loop komt maar eens af en toe en ook op zondag avond pas dus ook veel te laat.
ddus de oplossing is om eens de adverteerders te bellen en die over te halen om advertenties te plaatsen in de traverse of trompetter want die is op tijd en als er klachten zijn krijg je antwoord en word iets aan gedaan

Beantwoorden

We hebben al 3 weken geen zondagsnieuws meer ontvangen, kunnen julie actie ondernemen?

p.s. Wij wonen in de Hindestraat

Beantwoorden

@P. Kuijpers:
Aangenomen dat je met jullie de weblog bedoelt, dit antwoord.
Vervelend als je het Zondagsnieuws niet ontvangt. Door het hier te melden kan het effect hebben doordat de mensen van het Zondagsnieuws of hun adverteerders het lezen. Wellicht heeft hen zelf bellen ook effect.
Als je een ander ander soort actie bedoelt, dan horen we het graag.

Beantwoorden

beste mensen ik heb wij hebben al 2x maal geen zondagnieuwe ontvangen ?

Hoe kan dat ? zo wik iik ok mijn gelda verdiennen geld ontvangen en niets bezorgen?

Wij wensen jullie mooie kerstdagen toe en gezond 2008 en goede bezorg jaar?
s.v.p tegen bericht.

Gr D.martens

Beantwoorden

@D.Martens:
Vervelend dat je het Zondagsnieuws niet ontvangt. Er zijn natuurlijk vele redenen te bedenken waarom je dat blad niet ontvangt, de precieze reden weten wij niet.

Beantwoorden

Nou mag u mij een reden op noemen waarom ik deze niet ontvang?

Ik vind de bezorgers moeten gewoon hun krantje,s bezorgen ?

Trouwens wij hebben al vaker geen zondagsnieuwe ontvangen ?

Maar lijk er op dut u de bezorgers ook verdegig?

B.v.d mvgr van D.Martens

Beantwoorden

@D.Martens
Deze website is niet hetzelfde als Zondagsnieuws. Gelukkig maar. Ik denk dat je het beste dat advertentiekrantje even zelf kunt opbellen als je het echt zo graag in de brievenbus wilt hebben. Ik zou dat krantje in ieder geval niet missen.
Natuurlijk horen ze die weekbladen bij je in de bus te gooien. Maar of ze (net als het Eindhovens Dagblad) aan nabezorging doen, dat lijkt me niet. Succes.

Beantwoorden

Oke bedank maar is dat nog jannsen verspreiding of eimand anders ?

Want als ik geen nummer heb dan gaat het een beetje moelijk he?

Maar ik wens eidereen een mooie kerst en gelukig nieuwjaar 2008 toe gr D.Martens.

Beantwoorden

Gisteren haalde ik het Zondagsnieuws uit mijn brievenbus. Omdat die krant bovenop alle andere reclamefolders (we schijnen er gemiddeld 5 per dag te krijgen) in mijn brievenbus lag, viel mijn oog op hun voorpagina en de koeienletterkop Opvang op De Braak. Bij het naar bovengaan vroeg ik me af welke inhoud bij die kop zou horen. Zou het gaan over de duizenden supporters die kaartjes willen bemachtigen voor de nacompetitiewedstrijd(en) van Helmond Sport? Of over de dames die er niet meer kunnen kienen? Of zou er (als het stadion verhuist) een opvangplek voor asielzoekers op de Braak komen?
Eenmaal boven ging ik er eens goed voor zitten om het artikel te gaan lezen. Tot mijn ergernis was het weer eens een bericht van ruim 10 dagen geleden. Over de kinderopvang door Mulo en OED en OEC. Behalve dat Helmond dus ook een korfbalvereniging heeft die OED heet, geen extra informatie of een achtergrondinterview. Nee hoor, gewoon het bericht dat overal al stond. Gek hè dat ik dat Zondagsnieuws (net als bijna iedereen) nooit wil inkijken en het echt zonde van het papier vind?

Beantwoorden

ik vind ze ook 3 keer niks, maarja als ik ze dan zondag ochtend voor me neus heb liggen, met een halve kater en een lekkere kop warme chocomelk dan wil ik er uit verveling nog weleens inkijken. Een half uur later weet ik nog niet eens meer wat er instond… zo saai!!
Kijk veel liever de kabelkrant ofzo of kijk op internet naar 112brabant. daar staan tenminste nog dingen die ik niet weet!

Beantwoorden

Geachte Redactie,
Deze week heb ik geen Traverse ontvangen. Kunt u mij er alsnog een sturen? Bij voorbaat dank,
Met vriendelijke groet,
Leo van Tilburg

Beantwoorden
Leo van Tilburg

Leo, je zit hier aardig verkeerd.
Probeer 0492-581711 of [email protected]

Beantwoorden

jammer!! sinds dat de vakantie is begonnen geen traverse mee gezien,ook geen andere weekkrantjes!! meer in de bus gehad ( geen personeel meer??)

Beantwoorden

Ik vind het een crime om iets geplaatst te krijgen van verenigingen uit Asten in de Traverse.
Is hier sprake van willekeur??? gezien de artikelen die ik wel geplaatst zie.

Beantwoorden

Wij krijgen al weken geen traverse meer, en met mij de hele straat niet. Jammer voor de adverteerders die hun geld hier insteken.
Wij wonen midden in een woonwijk met postcode 5711 ts in someren

Beantwoorden

Wij krijgen in Meerssen west geen zondagsnieuws meer

Beantwoorden

@Helga,
Alweer een prijs te pakken…. Als je het niet hier doet, dan wel bij het Prinseroaje.
Wel een erg grote foto in de Traverse.

Beantwoorden

A> Ad: Ja ja Ad scherp gezien. Puur toeval denk ik. Ik hoop dat ik ook de prins goed heb geraden.

Beantwoorden

Wordt de trompetter ook op oud en nieuw bezorgd

Groetjes Maikel

Beantwoorden

Zondagsnieuws
Reclamenblad met reclamenblaadjes.
Milieu vervuilers. 86 maak niks.
Direkt stoppen met bezorgen.

Beantwoorden

Ik snap niet waar al die negativiteit jegens de regionale weekbladen vandaan komt. Je moet ze niet zien als concurrent van een dagblad als het ED (waar meer dan 100 mensen werken) maar als goede een aanvulling.

Met name Zondagsnieuws is mijn inziens bezig met een inhaalslag. Ze brengen lokaal, regionaal en politiek nieuws. En daarnaast worden deze verhalen in tegenstelling tot bijvoorbeeld Traverse, Trompetter en de Loop wel door journalisten geschreven. Dus geen gekopier van persberichten. Kortom, ik zie ze als een aanwinst in plaats van kattenbakvulling.

Deze vier regionale weekbladen zorgen er wel voor dat alle Helmonders op de hoogte blijven van het lokale en regionale nieuws.

Beantwoorden

de oproep in het zondagsnieuws om te reageren of de gemeente de fietspaden op tijd sneeuw vrij heeft gemaakt moet ik zeggen dat ze zwaar in gebreken zijn gebleven over het Janus Meulendijkspad richting Saxofoonstraat Fagotstraat waar dagelijks honderden kinderen van de omliggende gemeente hier naar school komen zeggen en schrijven één keer een zoutwagen is langs geweest de jongens en meisjes moesten gewoon van hun fiets afstappen, en lopend verder gaan, dit vindt ik gewoon belagelijk ze hadden minimaal wel een sneeuw schuiver door de straat heen kunnen sturen ik geef de verantwoordelijke en dat is volgens mijn de gemeente een rapportcijfer van een min 2

Beantwoorden

Goedemorgen allen
Probeer 2maal een antwoord weg te sturen via de post, voor de gratis kaartjes, vna de ladies night, maar er staat alleen Loop of Traverse [email protected]
of de Loop.
Antwoorden zijn 3 films
Kramer v.s Kramer
Tootsie
Rain Man
De film die word vertoond
Last Chance Harvey
De voorstelling is op.
14 Januari
Hartelijk Dank
Veel succes

Beantwoorden
Mevr. E.G.M. van den Broek

@Mevr. E.G.M. van den Broek:
Een vraag met die antwoorden is bij ons, De weblog van Helmond, niet bekend en hoort dus niet bij deze website.
De weblog van Helmond heeft echter ook een kwis: De kenniskwis van Helmond. Daarin stellen we elke week 2 vragen die we op de voorpagina plaatsen.

Beantwoorden

BELACHELIJK van de Trompetter hoe die hun columnist Sjaak van Buren ofwel Jan Boltjes nu aan de kant schuiven.
Vooropgesteld, ik moet die man absoluut niet. En dat vinden meer mensen, hij wordt er niet voor niks altijd en overal uitgeflikkerd.
Maar Geert Wilders en zijn opvattingen moet ik ook niet. Toch vind ik dat het vrije woord gepredikt moet kunnen worden. Dat mag dus niet in de Trompetter, zelfs niet in de columns van de Trompetter. Helmonders die eerder bij de Trompetter klaagden over Sjaak van Buren, kregen te horen dat een columnist nu eenmaal wat scherper schrijft en dat dat moet kunnen. Maar als hun belangrijkste geldschieter klaagt dat Sjakie te kritisch is, dan moet ie eruit. Heeft echt niks te maken met het feit dat hun grote geldschieter klaagt, zo beweert de Trompetter. Nee hoor, ze wilden zelf ook al een gesprek met Sjaak van Buren aangaan. Ja ja, amehoela!!! Elke week plaatsten ze zijn columns die ze vooraf toch ook lezen mag ik hopen, ze kennen zijn reputatie en weten hoe hij schrijft en de mensen graag neersabelt en altijd op de man speelt. En nu heulen ze met hun geldschieter. “Wiens brood men eet, diens woord met spreekt.” Dus toch gewoon een eenvoudig advertentieblaadje die Trompetter. Bah bah.

Beantwoorden

Beste mensen,

Graag zou ik het volgende willen vragen. Ik ben sinds enkele maanden als zelfstandige begonnen met een eigen webwinkel. Zoals jullie weten heeft de startende ondernemer niet echt het vermogen om grote advertentie’s te kunnen laten plaatsen. Nu is mijn vraag kan er geen stukje geschreven worden over mijn onderneming in Someren?

Graag hoor ik nog van u.

Vriendelijke groeten,

Marc Jaspers

│ DARKSHOP │WWW.DARKSHOP.NL│ [email protected] │ 06-20806340 │

│ BIKER │ ARMY & NAVY │ OUTDOOR │ ACCESSOIRES │

Beantwoorden

@Marc:
Een stukje over jouw bedrijf in Someren kunnen wij niet op De weblog van Helmond plaatsen. Ook niet als je in Helmond gevestigd zou zijn trouwens.
Maar schrijf je de weekblaadjes aan, dan heb je een redelijke kans dat zij wat redactionele aandacht aan je onderneming willen besteden.
Alle succes toegewenst met je webwinkel.

Beantwoorden

Hallo Redactie,

Ook dit jaar weer zijn er "Open Dagen" tijdens Pinksteren bij de Sportvliegvereniging LSV Goch waarbij ook vele Nederlandse piloten zowel mannen als vrouwen jongens en meisjes hun hobby bedrijven. Ook uit Venray e.o. hebben gekozen voor deze prachtige hobby Zweefvliegen met en zonder Motor Ultra Light en Motorvliegen.

Er wordt ook dit jaar weer een uitgebreid programma geboden diversen attracties. ( Met lekkere hapjes en prachtige muziek).

Wat mag U verwachten: Een Pitts S2 S , Pitts Samson II, Pitts S2 B, Siai Machetti SF 260, Een Extra 300 S en een 300 L , Tiger Moth 2 Synchrongliders, Swift Letov LF 107 Lunak C182 PA 18 -150 modelvliegen enz enz.

Het vliegveld is gelegen naast het dorp Asperden noordelijk van Goch eerste afslag na de grens daarna richting Kranenburg.

Tot ziens met de Pinksterdagen.

Door John Cuppen.

Voor inlichtingen kunt U mij bellen op 0478-586056 .

Beantwoorden

Ik lees de krantjes bijna altijd allemaal.
Of liever gezegd, ik blader ze door en wat mijn interesse heeft lees ik.
De Trompetter hebben wij lange tijd niet of nauwelijks ontvangen ivm problemen met de bezorger. Dat vond ik wel vervelend omdat daar mededelingen in staan van de gemeente.
IVM activiteiten, wegafsluitignen, openingstijden stadskantoor enz. Uiteraard kun je deze dingen ook vinden op internet, maar soms vind ik dat krantje dan net iets handiger.

De Loop vind ik een leuk en kleurrijk blad.

De Traverse lees ik ook graag, maar wat ik wel vind en waar ik me soms aan irriteer, de fouten die er in staan.
Zojuist zit ik de Traverse te lezen van vandaag, 10 juni, en dan staat er een stukje in over de Heistraatbraderie die weer terug komt, en dat is dan op 5 juni, dus die datum klopt niet. Verder staat er dat Ali B op komt treden op de Heistraatbraderie maar verderop staat op de Markt??? Uh, de Heistraat is volgens mij nog steeds iets anders dan de Markt…..
En deze fouten vind ik zeer storend.

Het zondagsnieuws krijgen wij vaak ook te laat binnen naar mijn mening (volgens mij moet dat vóór 11 uur bij de mensen op de mat liggen) maar ach, het meeste wat er te doen is weten we dan toch al wel uit de andere krantjes.

Dus wat het fijnste blad is, ik weet het niet. Ze hebben allemaal wel iets leuks en iets prettigs, maar soms ook kleine ergernissen.
En dan die advertenties, ach daar lees ik vaak overheen…. ik kan goed selectief lezen. -)

groetjes
Bettie

Beantwoorden

Oh oh,

Ik moet even iets rechtzetten want ik kwam erachter dat ik een klein leesfoutje had gemaakt. De Heistraatbraderie is dus niet op 5 juni zoals ik dacht maar op 5 juli a.s.
En dat klopt dus wel beter.
Sorry voor mijn misser.

groetjes en succes verder met het blad de Traverse en sucees met de site hier.

Bettie

Beantwoorden

sorry dat ik jullie belde over dat we oude traverse in de bus kregen maar dat bleek achteraf kinderwerk te zijn excuses voor ongemak

Beantwoorden

hallo met tina
ik heb een vraagje
waarom krijgen wij geen travese meer
ik kijk er toch iedere wekk naar uit
groetjes tina

Beantwoorden

ik wil niet in een reserverlijst staan en ik wil weten hoeveeel ik ga verdienen

Beantwoorden

hebben alweer sinds 6 weken geen zondagsnieuws gekregen,daarvoor was hij er nooit voor 12uur,dan heb je er ook niks meer aan want als er dan een leuk uitje instaat is het meestal te laat of in ons geval geen tijd meer on ons autistis kind voor te bereiden wat zeer belangrijk is
ik hoop dat wij hem weer gauw op tijd krijgen.
wij wonen in deurne

Beantwoorden

Zondags nieuws krijgen we hier in Helmond Oostende misschien 10 keer per jaar, de trompetter helemaal nooit. Alleen de traverse is er altijd optijd door weer en wind, daarvoor een pluim.
Sjaak.

Beantwoorden

Ook hier al 3 weken geen zondagsnieuws ontvangen
Doe er eens wat aan
mail adres bekend bij de redactie

Beantwoorden

Heey ik zie verschillende reactie’s.
wij hebben op Dierdonk al 3 kwart jaar last van onregelmatige bezorging.Traverse heb ik al de hele tijd niet meer gezien.Trompetter heb ik gebeld.nummer in Deurne, doen er gewoon niets mee.nu lees ik dat het zondagsnieuws ook al problemen heeft.dat is fijn als je een advertentie plaatst, je bent je geld kwijt en je bereikt niet het beoogd aantal lezers.waar zal ik mijn advertentie gaan plaatsen?wie weet waar.

Beantwoorden

na verder gelezen te hebben,zie ik dat tot mijn verbazing de Loop(ziet er niet verkeerd uit)ook bezorgd moet worden in Dierdonk.zie hem wel altijd in de winkel liggen. wordt deze daar bezorgd? en moeten we die dan zelf afhalen? niet gemakkelijk voor mensen die slecht ter been zijn.
toch eens kijken deze week of er meer weekbladen liggen die in de brievenbus thuishoren.

Beantwoorden

@BAUW
Ach al die blaadjes moeten steeds opnieuw kids zien te vinden die het in de brievenbus moeten deponeren. Regelmatig missen ze wekenlang hele wijken. Bellen heeft geen zin, als je geluk hebt zeggen ze “wat vervelend”. Misschien is het Eindhovens Dagblad een idee, die wordt eigenlijk altijd wel bezorgd en die kunnen de advertentie-euro’s wel gebruiken.

Beantwoorden

@Johan
Heb zojuist een mailtje van Wegener huis-aan-huisMedia gehad. zullen kijken wat ze kunnen doen.Eindhovens Dagblad is geen optie,
valt niet bij iedereen in de bus.
ik denk dat ik de wijkbladen maar eens aan ga schrijven,die worden zeker bezorgd en kunnen de euries ook goed gebruiken.

Beantwoorden

Al gedurende 14 weken bel en mail ik met het zondagsnieuws omdat ik sinds 15 weken geleden geen zondagsnieuws heb ontvangen omdat mijn jeugdige bezorgster stapels kranten met bijbehorende reclame in de struiken in de buurt gooit, met stapels tegelijk!
Ook heb ik gebeld met de verspreider die me verteld hier iets mee te doen; niets is minder waar want tot op heden toe ontvang ik nog steeds geen zondagsnieuws.
Ook heb ik een bericht gestuurd naar de gemeente om te melden dat er vervuiling plaats vind door de grote hoeveelheden kranten die er gedumpt worden; wederom geen resultaat.
Ook heb ik dit gemeld bij de supermarkt recht tegenover de dumpplaats omdat in het zondagsnieuws hun reclame zit; ook van daaruit word niets gedaan.
Kortom als antwoord op uw vraag wat ik vind van onze helmondse kranten?
Interessant de inhoud en dan met name het zondagsnieuws wat ik nog steeds niet ontvang!

Beantwoorden

Ook ik krijg sinds een aantal weken terug, jammer genoeg geen zondagnieuws blaadje meer?
(Binnenstad Helmond) Wat is hiervan de reden?

Beantwoorden

Zondagsnieuws wat is dat nu weer op Oostende een gedeelte krijgt het nooit.
Iedere week word er door meerdere bewoners gebeld hierover.
Maar wij krijgen het ook samen niet voor elkaar. Wat een kut kutbedrijf is zondagsnieuws.

Beantwoorden

Het zou fijn zijn als de bezorger De Loop eens in de brievenbus doet en het deksel laat vallen zodat onze andere belangrijke post niet nat wordt.
Teveel werk?? Ook mogelijk om in de rol eronder te steken. Hoef je geen klep open en dicht te doen. Geeft niet als het nat wordt.

Beantwoorden

l.s.,
wij hebben al sinds 3 weken geen zondags nieuws meer ontvangen. deze reacties hoor ik van meer mensen in onze straat. kan dit opgelost worden?
b.v.d.

Beantwoorden

@de leeuw:
Je moet maandag voor de lol maar eens de bezorgklachten van het Zondagsnieuws bellen, dan hoor je meteen hoe weinig het hen interesseert dat jij hun blaadje niet krijgt. Omdat ik hen ook ooit belde zal ik het je vast verklappen: helemaal niks.

Beantwoorden

Hoi. Wij krijgen in de vakantie de Traverse vaak niet. Bij de buren stapelen zich de stapels kranten op.Met bind-band er nog om.
Controleert nooit iemand of ze ook bezorgd worden?
Groetjes, Wee

Beantwoorden

Hallo

dinsdag 5 oktober 2010. houden wij van buurtvereniging de regt, een speelgoed kleding beurs, bij dave van de burgt, heuvelplein 21,5741 jh beek en donk,
van 20.00 tot 22.00uur

voor kraaminfo, bel leonie werdens 0492 841052 of mail [email protected]

graag tot ziens op 5 oktober,

wij zouden dit ook graag in het huis aan huis blad hebben staan, maar hoe moet ik dat doorgeven,

Beantwoorden

goede dag ik lees namelijk graag alle krantjes alleen vind ik het jammer dat bij mij de laatste weken geen zondags nieuws meer is binnen gevallen zou ersoms geen bezorger meer zijn hopelijk krijgen we het snel weer binnen vriendelijke groeten liset

Beantwoorden

Ik krijg al maanden geen zondagsnieuws meer in de bis

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *