Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.795 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
88reacties

– PRIMEUR –

Burgemeester Fons Jacobs deelde vanmiddag bovenstaande foto op Facebook met de tekst “Nieuwe spelersbus van Ajax!!” Voor de zekerheid dit screenshot.

We werden in deze getipt door Arnold Otten. Zelf hadden we dit niet opgemerkt omdat we niet dagelijks de Facebook van de burgemeester checken. Sterker: we wisten niet eens dat de burgemeester (een groot PSV-supporter) daarop zat. 🙁

Opvallend stukje historie is dat boze voetbalfans van MVV eind 2007 ‘s nachts varkenskoppen in de tuin van de burgemeester hadden gelegd. Uit protest tegen het weren van de Limburgse supporters bij de wedstrijd Helmond Sport – MVV. Jacobs had destijds namelijk een noodverordening ingesteld omdat het seizoen ervoor rellen waren uitgebroken tussen de fans van beide clubs.

88 reacties:

Hoe dichter Fons Jacobs bij zijn pensioen komt, hoe meer we hem leren kennen. Ik vind het niet kunnen voor een burgemeester.

Beantwoorden

Dit zegt wel iets over het culturele noveau van helmonds eerste burger.
Kan absoluut niet!
Cor

Beantwoorden

Hier laat dit heerschap zijn ware gezicht zien. Met zulke uitspraken diskwalificeert Fons Jacobs zich voor welk openbaar ambt dan ook. Het zou de CdK en/of het CDA sieren wanneer deze de burgemeester publiekelijk de oren wast. Ben benieuwd. Wat zij de CDA premier Balkenende ook alweer, fatsoen moet je doen?

Beantwoorden

Pffff niet slim. Veel supporters fatsoen bijbrengen is al een klus. Fatsoen bij ouderen en #bestuurders moet er eigenlijk zijn. Niet slim!

Beantwoorden

Misschien kan Fons het nieuwe IOC-lid worden? Hij is in de strijd met Pieter Pindakaas.

Beantwoorden

onze Fons

verleden tijd

onzer aller Fons

verleden tijd
Niks mis mee

Beantwoorden

Discriminerend,provocatief,dom en als bestuurder ontoelaatbaar.Kortom Fons Jacobs!

Beantwoorden

Een burgervader onwaardig!!
Niet zijn eerste blunder als ik het me goed herinner. Een paar jaar geleden toen met dat alarm in Brouwhuis, dat mensen niet reageerden, zette hij in zijn eentje heel Helmond op alle zenders op tv voor schut.
Er was nog een blunder dacht ik.
Wat weet die vent toch steeds onze stad af te breken. Wat anderen allemaaal goed proberen te doen hier in Helmond, weet Jacobs af te breken. Zielig hoor.
Maar goed dat hij gaat, met of zonder zo’n varkenskar. Daar is iedereen het wel over eens zo te lezen.

Beantwoorden

Laat die man toch een een lolletje (neem aan dat het lollig bedoeld is) maken (als privé persoon) op internet. Dat gezanik altijd…

Beantwoorden

@Chris
Een veewagen voor transport van personen… Geschiedenis is niet je sterkste kant wel?

Beantwoorden

Zojuist heeft De Telegraaf dit nieuws overgenomen.
Ook Omroep Brabant ging aan de slag met dat nieuws. Op hun website en op de radio. Burgemeester Fons Jacobs gaf hen vanochtend telefonisch zijn visie.
Fons Jacobs laat hen weten zich van geen kwaad bewust te zijn. “Het is gewoon een grappige foto die ik heb gedeeld. Dat heb ik als privépersoon gedaan. Iedereen weet dat ik een PSV-supporter ben. Het is raar dat hier zoveel ophef over bestaat. Misschien dat de Ajax-fans nog niet helemaal over het verlies van afgelopen zondag heen zijn.”

Beantwoorden

Dat je als burgemeester mee gaat in een domme grap is al niet handig. Maar dan geen excuses aanbieden is nog dommer.

Beantwoorden

Dit is vragen, bijna smeken om problemen Fons. Laag niveau voor een burgervader.

Beantwoorden

Ongelóófelijk! Dat dit soort mensen burgemeester kan worden..

Beantwoorden

Hey Fons, Maxima zou gezegd hebben hij is een klein beetje dom. Maar ik vind hem briljant, een beetje knippen en plakken leuk gedaan.

Veel plezier met de Gierkar van Feyenoord te modificeren.
Of de cigaar van WII eens pimpen!
Gewoon alle voetbalclubs in het daglicht zetten niets aan de hand verder.
Of de bolderkar van AZ een ander kleurtje geven misschien ING blauw IPV Scheringa’s schema.

Veel plezier.

Beantwoorden

Grap moet kunnen. Toch maakt ie 1 fout: er is (voor doelgroepen) op social media geen onderscheid tussen privépersoon en ambt. Blijf altijd bewust van wat je deelt… Doet me denken aan deze casus in Zeeland, hoewel hier de humor echt te ver ging. Die van Fons is mijns inziens onschuldig.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/332580/Burgemeester-na-ophef-op-bezoek-bij-overvallen-Chinees.htm

Beantwoorden

Vuile nicht dat ie is, heeft niet eens verstand van voetbal k.t pisvee’r

Beantwoorden

Beste burgemeester, ik als Helmondse Ajax fan kan dit grapje niet heel erg waarderen. Ik dacht dat u er voor alle burgers moet zijn maar nu kwalificeert u mij en mijn vrienden als “varkens”. Beetje jammer en m.i. ook volkomen onnodig. Ik zou ook kunnen gaan schelden, maar ik weiger mij tot uw niveau te verlagen. Als u tot bezinning gekomen bent hoop ik alsnog op een welgemeend excuus want u als burgervader voor alle burgers was er natuurlijk nooit op uit om mij te beledigen, of toch wel?

Beantwoorden

Tjonge wat een vreemde man die burgemeester, die is echt verkeerd bezig en dat noem je een volksvertegenwoordiger?
Krijgt zeker te weinig aandacht en doet hij het op deze manier. Erg jammer

Beantwoorden

Deze man moet zich bewust zijn van zijn voorbeeldfunctie en beseffen dat een privé pagina van een burgemeester niet echt privé is. Flauwe voetbalgrappen horen erbij, maar niet verspreid te worden door een burgemeester. Hij moet dus wegens incompetenie ontslaghen worden.

Beantwoorden

Deze man is compleet gestoord!

Beantwoorden

Dat die man fan van PSV is zegt al genoeg over zijn niveau!!!

Beantwoorden

Dit is gewoon voetbal humor.Wat een mietjes zijn het toch.

Beantwoorden

ACH WAAR JE MEE OMGAAT WORD JE MEE BESMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beantwoorden

Ik denk dat deze man niet helemaal beseft wat voor impact het plaatsten van deze foto heeft. Deze man heeft 24/7 een voorbeeldfunctie. Zelfs in zijn eigen gemeenschap zijn er Ajax-supporters (ik zag dat er al eentje heeft gereageerd). Daarbij vind ik het vervoeren van mensen in voertuigen die bedoeld zijn voor vee of goederen historisch gezien ook niet heel handig van deze burgemeester. Ik lees hier dat deze man al meerdere keren in het nieuws is geweest om discutabele redenen. Ik ben blij dat het niet de burgemeester is van mijn gemeente. Het zou me niet bepaald een trots gevoel geven en doet zeker afbreuk aan de naam Helmond. Natuurlijk mag deze man prive zijn voorkeuren hebben. Maar een facebook-pagina van een burgemeester is nu eenmaal niet prive. Als hij, in de functie van burgemeester, iets goeds voor de gemeente Helmond zou doen, zou hij het ook op deze pagina zetten.

Tenslotte maakt zijn reactie ‘dat de mensen nog niet over de nederlaag heen zijn’ zijn reputatie nog triester dan dat die al is.

Beantwoorden

Ach hij zal binnenkort wel weer politiebescherming aanvragen en krijgen,want dit lokt het wel uit,want in bepaalde kringen van de supporters zal dit niet worden geaccepteerd,jammer van een zielige burgervader.

Beantwoorden

Hoewel burgemeester de ophef niet begrijpt, heeft hij de zoveel besproken foto toch maar van zijn Facebook-pagina verwijderd. Voor ‘de geschiedschrijving’ daarom dit screenshot.

Inmiddels namen onder andere ook RTL Nieuws, Algemeen Dagblad, Het Parool en Metro dit nieuws over. Ook op Twitter zorgt het voor veel reacties.

Beantwoorden

Ik vind het komisch maar ja dat ze geen humor hebben in Amsterdam is al jaren bekend. En die reacties van stomme nicht gaat nergens over. Dat is pas slecht!! En sommige beginnen meteen over het verleden! Doe normaal en verzin den ludieke actie terug!

Beantwoorden

Soms is Fons net een mens en dat schijnt niet te mogen?
Amsterdammers en Helmonders waar is (was) je gevoel voor humor?

Beantwoorden

Weer een mooie PR-actie Fons!!
Trots op Helmond zijn, daar ging het toch om?

@Lieke op donderdag 9 augustus 2012 om 20:18:

Een andere heel domme actie was toen Jacobs vond dat die bedreigde Chinese eigenaresse van die friettent in het Haagje zelf maar voor haar belang moest opkomen en haar woordje moest doen tegen die hangjeugd bij haar friettent.

Beantwoorden

Ach natuurlijk nemen we dit in Amsterdam lach wekkend op, tenslotte heeft Jullie burgervader de humor nog van zijn Jeugd.
Vond op internet nog een filmpje hoe gelukkig hij was in zijn jeugd en met zijn zgn grappige foto verlangt hij dus weer graag terug naar die tijd

( Dit moeten jullie dan ook maar sportief opnemen, zonder gekwetsde gevoelens zoals Wij Ajacieden dat ook maar moeten doen)

Beantwoorden

Mokum jij bent gek in je hoofd!

Beantwoorden

Zielige man…

Ik vraag me af hoe lollig hij het zelf zou vinden als er een foto gesjopt en gepubliceerd zou worden van onze Fons in zijn wiet plantage….

Beantwoorden

@Jf op vrijdag 10 augustus 2012 om 11:47:

Misschien komt dat omdat mijn Opa bijna in een kamp zat, omdat hij vocht tegen mensen die het ook normaal vonden om mensen met VEEWAGENS af tevoeren.
En is het nu op eens niet meer zo grappig, omdat de ware aard wordt getoond van Jullie Burgemeester.
Waar is je gevoel voor HUMOR nu dan toch opeens.

Beantwoorden

Hahahahaha ik kom niet eens uit Helmond. Wat er in de tweede Wereldoorlog is gebeurd is vreselijk maar staat los van deze foto en als het een paarden trailer was was het dan wel grappig. Dit is niet zo bedoeld door hem.

Beantwoorden

Toch hebben ze in Amsterdam wel gevoel voor humor:

Beantwoorden

@Ronald op vrijdag 10 augustus 2012 om 12:22:

Geweldig.

Beantwoorden

@Jf op vrijdag 10 augustus 2012 om 12:12:

Idd JF…

Wat er in de WOII is gebeurd was verschrikkelijk.
Dit nooit meer zeiden ze toen.
Vervolens kregen we Joegoslavie ( Sebrenica) en Ruwanda.
Dat die sukkel van een Burgemeester met een VEEwagen komt (ongeacht voor welk dier dan ook) bewijst maar dat deze man niet geschikt is voor zo´n functie, daar hij zich net zo verlaagd als de supporter die een Ajacied Jood noemt en het gajes uit Rotterdam/Utrecht/Eindhoven enz enz die nog steeds rustig Hamas Hamas… alle Joden aan gas mogen en kunnen roepen.
Ben momenteel ook aan het kijken of er een officiele aanklacht bij Justitie tegen hem kan worden ingediend, want als een persoon met een publieke voorbeeld functie dit soort foto´s met bijbehorende text ( alle AJAX spelers zijn Varkens) is het einde zoek.

ps dat AJAX de JC schaal niet won, zal mij worst wezen.
In Amsterdam willen Wij de echte schaal met de text ( Kampioen van Nederland) en niet de B schaal ( troostprijsje)

Beantwoorden

WOII, veewagens en andere bespiegelingen zijn van secundair belang. Wat telt is dat hij de eerste burger van onze stad is en dus zich heeft te gedragen en niet als de eerste de beste puber zoiets publiceert. Het wordt gewoon echt tijd dat hij verdwijnt. Hij is weer een schande voor onze stad.

Beantwoorden

@John: houd jij je vooroordelen lekker voor je, vriend. Ik ga nu ook niet zeggen dat jij zo’n azijnzeiker bent die overal zout op legt!
Sommige dingen zijn als lolletje bedoelt, hoe flauw ze ook zijn. Dit heeft NIETS met jodentransport te maken in WOII (althans, mogelijk wel door de maker, maar dat is nooit de intentie van Jacobs geweest).

Beantwoorden

@Chris op vrijdag 10 augustus 2012 om 13:00:

Beste Chris, een Burgermeester behoord ( in functie of prive) te beseffenn dat dergelijke foto´s als zeer kwetsend kunnen worden opgevat.
Daar Hij als gezichtsbepalend en maatschappelijk voorbeeld functie door het leven gaat, behoord hij niet 2 of 3x na tedenken met wat hij op internet plaats, maar wel 10x.
Het leed is nu reeds geschied en de gevolgen zullen hopelijk nog lang voor hem gaan nawerken.
Ik hoop op vele aanklachten bij Justie tegen hem en een gerechtelijke vervolging.
Heb op de AFCA side reeds een oproep geplaatst om met zoveel mogelijke AJACIEDEN een aanklacht tegen Hem in te dienen.

Beantwoorden

I´m proud to be born in Mokum.

Beantwoorden

Wat een drukte om niets; wat een overdreven flauwekul!!
Blijkbaar meent iedereen op een dergelijk bericht te moeten reageren (uiteindelijk ik ook zelfs).
De teentjes worden steeds langer; meningen nog meer niets zeggend (grotendeels van mensen die niets, maar dan ook helemaal niets te melden hebben en waarschijnlijk ook niets anders hebben te doen); de smoeltjes steeds groter (en dat in Helmond waar een grote smoel toch niets bijzonders is. Een handelsmerk, zal ik maar zeggen).

Als iemand anders die foto “gepubliceerd” had, dan had je de toeters eens moeten horen schallen. Tot in Amsterdam, dat zeker! Dan was iedereen (met uitzondering van de Ajax-fans) het ermee eens geweest. Maar nu deed Fonske het en…….dat mag niet, want een burgemeester (goed of slecht) mag geen mens zijn. Fonske, Fonske toch!! Van wie mag dat eigenlijk nie?. Oh ja, van hen die niets te melden hebben en menen toch wat te moeten zeggen.

Ik zou zeggen: maak een eind aan het gezeur en gemekker en ga over tot
de orde van de dag!

Beantwoorden

nou zei boven de rivieren mogen wel zeggen we we maar een stel domme boeren zijn zegt iemand zoals een burgermeester dan wat terug wat ook nog een leuk grapje is dan ist ineens verkeerd ajaxieden hebben blijkbaar zeer lange tenen waar maken ze hun eigen wel druk om man iedereen heeft recht op een mening en ja ook een burgermeester maar blijkbaar mogen die mensen geen grapjes maken vind het allemaal zeer overtrokken

Beantwoorden

Ajax is een kampioen van armzalig voetballend Nederland. Fons Jacobs neemt, niet als burgemeester, het Amsterdamse kluppie op de hak. En dat leidt dan bij velen tot een berg stampei. Gewoon lachen. Als Ajax tegen Helmond Sport zou voetballen is de kans groot dat ze zouden verliezen.

Beantwoorden

wie tejo? ajakkes of wij helomders hahahaah

Beantwoorden

Arme varkentjes, vergeleken te worden met 020 spelers.
Waar blijft de partij voor de dieren?hahahaha

Beantwoorden

Jacobs is toch echt over de schreef gegaan en dat niet voor de eerste keer.Hij heeft als burgemeester wel meer fratsen uitgehaald.

Beantwoorden

Ik mag lijen dat Helmond AJAX voor de beker loot en dan eens gezellig mag mee maken, wanneer AJACIEDEN en AMSTERDAMMERS een zgn REKENING cq ERESCHULD komen verrekenen.
Ik mag lijen dat de tuin van die zgn lolbroek van een Burgemeester wordt verboud als een om geploegd veld.
Ik mag lijen dat Hij en zijn familie zal worden bedreigd.

Want als het gebruik van vee wagens maar als lolletje mag worden gezien, dan mag al het andere wat ik net zei ook als een lolletje worden gezien.

Je weet wel…. ach meneer de Rechter… het was maar een Geiiiintje

Wat een zielig volk daar in Helmond en omgeving.
Dat wat zo onschuldig wordt verwoordt door jullie, dat is wat in het verleden miljoenen mensen hun heeft gekost.
Want het valt toch best allemaal wel mee, niet toch.
Jullie moeten je schamen, allemaal, die dit goed praten.

Beantwoorden

Mensen als “Mokum” kunnen we hier op het “weblog van Helmond”
missen als koude pap. Of doe je je maar voor als Mokummer? Zou
ook nog eens kunnen! Wat een gezwam. Dat bedoelde ik nu met
mensen die niets te melden hebben. Doe iets nuttigs! Ga buiten spelen!
.

Beantwoorden

@John op vrijdag 10 augustus 2012 om 00:32:

Ja de duitsers reden ook op motoren en in automobielen…. Alle voertuigen maar weren dan??? Wat een gezanik zeg!
MENSEN HET IS EEN GRAP… Het blijkt wel weer eens dat die neuzen geen ruggegraad hebben…. spelers zoals suares, el hamflap zijn toch ook varkens???

Beantwoorden

Helaas kan ik geen enkele reactie vinden op dit item die het lezen de moeite waard is, als ze al leesbaar zijn. De heer Jacobs heeft de impact van zijn lolletje onderschat, laat dat duidelijk zijn. Burgemeester ben je voor 24 uur per dag. De reacties hier die de “varkentjes nog eens extra wassen” zijn wat zielig. Wie van deze schrijvers gaat straks mee naar A’dam als HS daar voor de beker moet spelen? Of is de heldenmoed dan ineens op. De reactie van Mokunmmer, die, echt of niet, oproept tot geweld had bij mij helaas niet door de ballotage gekomen. Laatste vraag: wie gaat de extra politiemacht betalen als de A’dammers echt hier komen spelen. Hun aanhaang is inderdaad niet vergevingsgezind. En gaat de heer Jacobs dan ook, voor de lol, voorop staan, of achter een haag ME-ers?

Beantwoorden

Als echte Helmonder zou ik deze vreselijke man een titel willen geven die ze hem bij zijn vertrek moeten uitreiken : Burgemeester Jacobs, NIETNOL VAN HET JAAR !
(zie Helmonds woordenboek)

Beantwoorden

@helmonder op vrijdag 10 augustus 2012 om 14:52:

Volgens mij Ajax.

Beantwoorden

@Hans Gruijters op vrijdag 10 augustus 2012 om 20:27:

Hans.

In de city van Bakel komt het woord ballotage-commissie in de vocabulaire niet voor. Fons Jacobs is als Helmond Sport aanhanger geen burgemeester.
Volgens mij snap jij het niet. Jij woont toch niet in Bakel?

Beantwoorden

Is een burgemeester geen mens, mag die man geen grappen maken,
Wat een stelletje zeikers zijn jullie, ik vind hem grappig heel erg grappig…
En als ze daar in Amsterdam niet tegen kunnen dan zouden ze ook geen grappen meer mogen maken over Ons PSV, wij Brabanders zijn heel anders als dat zootje neuzen.
BahBah stelletje zieligers…

Beantwoorden

Fons ik vind dit geweldig,toont aan dat je buiten burgemeester ook maar een gewoon mens bent,iedereen wil toch hebben dat de burgemeester zich 1 voelt met de burgers,elke supporter maakt grappen over de ploeg waar hij geen supporter van is,goed lezen– GRAPPEN–wat is daar mis me.

Beantwoorden

Zojuist liet Wim Daniëls weten

Als stadsdichter van Helmond verontschuldig ik me voor de humor van de burgemeester van H. Ik neem tot z’n afscheid (november) zijn taken waar.

Onze collega’s uit Eindhoven besteden ook een item aan het hele voorval:
Fons Jacobs; grauwte smoel, ginne skrik

Beantwoorden

De Komkommertijd Expres

Beantwoorden

Nu sturen ze de burgemeester voor straf naar een dure cursus Social Media. Mooi op tijd hoor, twee maanden voor zijn pensioen.
Dat is weggegooid geld, geld over de balk en parels voor de zwijnen!!

Beantwoorden

Officiële verontschuldiging van Fons Jacobs, burgemeester van Helmond:

Burgemeester Jacobs: “Het was niet mijn bedoeling om mensen te kwetsen of beledigen”
Ik zag op vakantie een foto van een Facebookvriend voorbij komen met daarop een veetransportwagen met Ajax-logo. Ik heb in een impuls op ‘Like’ gedrukt en geen vergelijking met varkens gemaakt. Het was totaal niet mijn bedoeling om mensen te kwetsen of te beledigen. Als dat wel het geval is, dan spijt me dat.

Beantwoorden

Opsporing verzocht: Politie Helmond zoekt Facebook Hooligan! Signalement dader: Oud, gefrustreerd en gewapend met zilveren ambtsketting…

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op zaterdag 11 augustus 2012 om 11:19:

Gelukkig, beter laat dan nooit!

Beantwoorden

Wat is het weer belachelijk overdreven allemaal.

Maakt mij niet uit over welke voetbal club het gaat.
Maar een grapje mag tegenwoordig kennelijk niet meer.
Maar Supporters zelf hoeven zichzelf kennelijk nooit te veronderschuldiggen.
Spreekkoren / vechtpartijen zijn er regelmatig en dat is dus in de ogen van een voetbal. Supporter minder erg als een onschuldig plaatje.
Ik heb liever dit als dat ze op de tribune of onderweg naar het stadion vreselijke ziektes gaan roepen.

Ik zelf heb niets met onze burgemeester maar hij is ook maar een mens die kennelijk ooit grappig probeerd te doen.
Ik zie het probleem niet in iedergeval.

Beantwoorden

Tijd voor een burgemeester die gewoon supporter is van Helmond Sport en niet voor P$V…………..

Beantwoorden

Ik wil trouwens De Weblog van Helmond feliciteren met deze primeur. Zowat half Nederland heeft het er inmiddels over.

Beantwoorden

@Noud op zaterdag 11 augustus 2012 om 13:17:

Dank je wel Noud.
Natuurlijk ook de credits voor Arnold Otten die het als eerste opmerkte.
En ook De Telegraaf mag niet vergeten worden. Hun correspondent las ons bericht donderdag en publiceerde het vrijdag in hun papieren krant waardoor nu half Nederland en heel Helmond het er over heeft. Wellicht is De Telegraaf niet bij iedereen geliefd, maar ze zijn wel wakker.

Beantwoorden

Fons hoeft zich niet te verontschuldigen. De burgemeester va Helmond moet zich verontschuldigen. Helmond Sport is niet een provinciale sportvereniging uit Eindhoven.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op zaterdag 11 augustus 2012 om 14:23:

Goede en sportieve opmerking. Ere wie ere toekomt.

De naam van de bron wordt in het openingsartikel genoemd.

Niet altijd gebruikelijk in de journalistiek.

Beantwoorden

Burgemeester Jacobs biedt excuses aan vanuit zijn PSV-hangmat.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op zaterdag 11 augustus 2012 om 14:23:

Inderdaad. Ik was even vergeten dat Arnold Otten jullie had getipt.

Beantwoorden

Onze burgemeester mag ook fan zijn van een voetbal club. Misschien als burgemeester geen handige reactie, maar hij heeft ook een prive leven…

En wij maar denken dat we tolerant zijn met zijn allen. Wat een ophef om niets…

Beantwoorden

Buurman: dan moet ,,de Vender” mar burgemister worre.

Beantwoorden

Zeiksnorren hier die zeggen dat het niet kan.

Ik zeg leuke grap waar je niets kapit maakt of sloopt dus,ik zeg top die burgemeester en nu,niet meer over zeiken

Beantwoorden

Fons Jacobs wordt in duel met Anita van achter aangevallen.

Beantwoorden

Beantwoorden

Fons heeft volledig op het verkeerde paard gewed. 0 punten voor zijn club. De echte concurrent Ajax 1 punt, en de vijand uit 010 3 punten.

Beantwoorden

Volgens Omroep Brabant heeft de KNVB een klacht ingediend bij minister Spies over de het plaatsen van de foto door Jacobs op Facebook. Ze vinden dat Jacobs op het matje geroepen dient te worden.

Beantwoorden

@FrankV op maandag 13 augustus 2012 om 22:26:

Omdat we zelf verbaasd opkeken na je reactie, het klopt inderdaad: zie de link:
http://www.omroepbrabant.nl/?news/178920852/KNVB+klaagt+bij+minister+Spies+over+Facebook-rel+Jacobs.aspx

Beantwoorden

En… wat heeft de KNVB daarmee te maken?

Beantwoorden

Is dat gezeur en geneuzel nou nog niet afgelopen. Je wordt er toch niet goed van. Iedereen is zich ermee gaan bemoeien. Van laag tot hoog. Godsamme….. doe iets nuttigs!

Beantwoorden

Even de geschiedenis rechtzetten.
We kregen zojuist te horen dat het nieuws dat Omroep Brabant gisteravond om 22:18 uur bracht, niet van hen afkomstig was. Eerder die avond kwam Johan Derksen van Voetbal International met die primeur in het het gelijknamige RTL7 tv-programma. Ere wie ere toekomt.
Zie het fragment vanaf minuut 15.21.

Beantwoorden

Gisteren kreeg dit Facebook-incident ook over de grens aandacht. Op de website van het Nederlandstalig Vlaams actualiteitenmagazine, opinietijdschrift en weekblad Knack staat nu dit bericht. Knack wordt beschouwd als het belangrijkste nieuwsmagazine van Vlaanderen.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 15 augustus 2012 om 08:44:

Het wachten is nu op CNN. 😉

Beantwoorden

Laten we hopen dat we 020 loten voor de beker..Kijken wij ook wel naar uit MOKUM mannetjes…Beste actie die jacobs heeft kunnen maken als zgn. burgervader….

Beantwoorden

De spelersbus van Ajax is onderweg naar het zuiden. Naar Helmond?

Beantwoorden

Met de spelersbus van Ajax op de foto, met dank aan de burgemeester van Helmond. #lol

bron: ajaxmuseumNL

Beantwoorden

Weer een geintje van de burgemeester?

zo 02 sep 2012, 15:01
Spelersbus Ajax staat vast
Van onze Telesportredactie
AMSTERDAM – Het is nog onduidelijk of de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Ajax op tijd kan beginnen. De kans is groot dat het duel, dat om 16:30 uur zou beginnen, wordt uitgesteld. De spelersbus van Ajax heeft enige tijd vastgestaan op de A6 bij de Ketelbrug tussen Lelystad en Emmeloord.

Er wordt momenteel overleg gevoerd over het begintijdstip van het treffen tussen Heerenveen en Ajax.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *