Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.207 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Velvet Lounge Steenweg HelmondDe Velvet Lounge op de Steenweg gaat weer open. Naar verwachting zal de nieuwe Velvet rond 1 september een nieuwe start maken. “Voorlopig blijft alles dan bij het oude. Ook de naam” zo liet Jeroen van Schijndel van JMP Office BV ons weten.
De Velvet Lounge van Walther van Lierop sloot begin juni van dit jaar uiteindelijk haar deuren. De Velvet opende die deuren voor het eerst in 2007. In de beginjaren was het een drukke uitgaansgelegenheid, de laatste jaren werd het rustiger en rustiger. Wegens het gebrek aan succes was de zaak de maanden voor juni al grote delen van de week gesloten.
Gisterenavond werd de horecazaak overgenomen door JMP Office. Dit bedrijf
is de uitbater van Plaza Café (op het Havenplein), Café Zeezicht en het recent geopende Club Tien (beide op de Steenweg). Met de Velvet hebben zij dus hun vierde horecagelegenheid in Helmond.

8 reacties:

Gefeliciteerd Jeroen, mooie aankoop. Als de Velvet weer net zo wordt als in het begin zal ik er weer graag en vaak zijn. Proost!

Toch handig, zo’n pappie met leuke functie bij de Rabobank…

Ik hoop dat deze vierde tent dan eindelijk ook eens een rookvrije gaat worden. Helmond lijkt de enige stad te zijn waar je NIET moet wezen als je er niet tegen kunt.

@Paula

De Velvet was toch al rookvrij? (uitgezonderd één kamer helemaal aan de zijkant waar je via een gang heenmoest)

@Jasper de Groot
In het begin wel ja, maar de laatste keer dat ik er was werd er, ’s avonds tenminste massal gerookt, ondanks de mooie rookruimte die er was. En de nieuwe eigenaar lapt in al zijn zaken het rookverbod aan zijn laars. Echt, ik begrijp dat niet, zoveel ‘ik heb schijt aan mijn medemens’ in Helmond tentoongespreid wordt. Ik kom vaak in andere steden zoals Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, maar bv. in Paradiso zie je niemand roken. Daar kan het wel dus… Maar wel goed dat Velvet weer open gaat, jammer van die mooie kroeg om dicht te zijn.

Door het roken van de baas in de tent blijf ik ik in ieder geval weg. Kwam er graag. Is ook niet meer gezellig sinds de nieuwe eigenaar.

Ben blij dat die Walther van Lierop zijn biezen heeft gepakt! Eindelijk gerechtigheid. Het was geen Horecaman en heeft er tevens voor gezorgd dat goed personeel geen ruimte kreeg en ook uit zichzelf zijn weg gegaan. De gasten werden slijmerig behandeld.
Ik hoop dan ook dat de nieuwe eigenaar een goede en positie formule heeft om de Velvet nieuw leven in te blazen.

Altijd gezeik over het roken Vroeger rookte iedereen en klaagde niemand ik ben ook een niet rookster maar als alle rokers buiten gaan staan is het in de kroeg ook saai en dan erbij die zatlappen vind ik veel erger als het hele roken