Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.058 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

In de eerste 9 maanden van dit jaar zijn er 33 meldingen van schennisplegingen in Helmond gedaan. In dezelfde periode in 2014 waren er 15 meldingen van dit strafbare feit. Mede door deze stijging is de politie gestart met het in kaart brengen van deze schennisplegingen met als doel het opsporen van de dader(s).
Een schennispleger wordt ook wel een potloodventer genoemd. Het gaat om het publiekelijk tonen van persoonlijke intieme lichaamsdelen. Soms gaat dit in combinatie met het zichzelf bevredigen. Dat is strafbaar gesteld in artikel 239 Wetboek van Strafrecht.
Mensen die afgelopen jaar zijn lastig gevallen en nog geen aangifte hebben gedaan kunnen dat alsnog doen. Er kan een afspraak met de politie worden gemaakt via 0900-8844 of een melding gedaan worden via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *