Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

Vanochtend is er om 8.45 uur een dode vrouw gevonden in een voortuin aan de Houtse Parallelweg in Mierlo-Hout. Dat meldde de politie om 9.36 uur. De politie doet onderzoek en wil daarom nog niet veel zeggen over de zaak. Een misdrijf wordt niet uitgesloten, de politie denkt te weten wie het is.
Harrie Fotografie maakte de eerste foto.

Meer informatie volgt hieronder.

13 reacties:

Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto vanuit de hoogte.

De doodlopende straat voor het huis is door de politie afgezet.

Beantwoorden

Harrie Fotografie maakte zojuist ook de onderstaande 3 foto’s.

Beantwoorden

De politie sluit een misdrijf uit na onderzoek naar dode vrouw die in een voortuin werd gevonden. Dat liet een woordvoerder zojuist weten.

Beantwoorden

Op Facebook meldt een buurtbewoonster dat er de afgelopen 3 ochtenden politie aan de deur heeft gestaan.

Beantwoorden

@Noud op dinsdag 4 februari 2014 om 15:39:

Ik las het net ook. 🙁 🙁 🙁
De buren hebben niks vreemds gemerkt zeggen ze volgens de politie op Brabant nieuws! Ze hebben t niet eens gevraagd! T is al jaren ellende! Ben benieuwd of de politie nog burenonderzoek komt doen! Pissig word ik ervan! 15 man sterk en alleen een beetje rondhuppelen in hun blauwe pakjes! Ze staan al 3 dagen bij ze aan de deur in de ochtend! …. De derde dag ging t mis! Te erg!!!! Rust zacht buurvrouw!
https://www.facebook.com/miriam.bekkers

Beantwoorden

als je goed kijkt dan zie je op de foto’s dat er takken van de boom zijn geknakt. Zou het zo zijn dat de vrouw uit een raam van de 1e verdieping van de woning is gevallen ( geduwd? ) en daardoor is overleden?

Beantwoorden

Dat lijkt me een voorbarige aanname als je de plek zelf niet onderzocht hebt Dirk. Uit een paar foto’s kun je moeilijk conclusies trekken. Bovendien sluit de politie volgens Omroep Brabant een misdrijf uit.
Hoe dan ook: sterkte aan de nabestaanden.

Beantwoorden

@Frank op dinsdag 4 februari 2014 om 15:47:

Inmiddels is het betreffende bericht van haar Facebookpagina verdwenen.

Beantwoorden

Politie heeft zojuist via FaceBook laten weten dat de vrouw is overleden door een val uit het raam. De reden zal onopgelost blijven.

Beantwoorden

@Hein Ik zat toch in de juiste richting met de oorzaak van de dood. Wel degelijk een val uit het raam. Foto’s vertellen een hoop.

Beantwoorden

@Dirk op dinsdag 4 februari 2014 om 18:24:

Geen misdrijf overleden vrouw in Helmond
Vanmorgen om 08.45 uur werd een overleden vrouw aangetroffen in haar voortuin aan de Houtse Parallelweg te Helmond. Door onderzoek werd een misdrijf uitgesloten. De reden van haar val uit het raam zal onopgelost blijven.

Aldus de politie inderdaad op Facebook.

Beantwoorden

Zaak onopgelost en mijn buurvrouw nog steeds spoorloos ???

Beantwoorden

@Noud op dinsdag 4 februari 2014 om 18:09:

Ik zie het. Ik had al wel eens vaker dat er iets verwijderd wordt of aangepast wordt. Daarom doe ik vaak copy-past met de tekst en link. Dan blijft het toch te lezen. 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *