Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.420 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Helmond dodelijk ongeval

foto Vico Hoozemans

Vanochtend vond een zeer ernstige aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personen auto. Een inzittende van de personen auto is daarbij overleden. Dit ongeluk was op de Kanaaldijk Zuid-West ter hoogte van de parkeerplaats richting Someren. De weg tussen de Rochadeweg en de A67 is in beide richtingen afgesloten.

1 reactie:

De man die om het leven kwam bij bij het verkeersongeval op de Rijksweg (N612) vanochtend rond 8.15 uur is een 38-jarige man uit Geldrop.
De man reed daar in zijn personenauto en kwam vanuit de richting van de A67. In een flauwe bocht kwam hij door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Een tegemoetkomende vrachtwagen, bestuurd door een 40-jarige man uit Geldern (D), kon hem niet meer ontwijken. De auto botste frontaal op de vrachtwagen. De vrachtwagen kwam na de botsing tot stilstand tegen een boom. De bestuurder van de personenauto overleed ter plaatse. De vrachtwagenbestuurder is door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis, maar mocht na onderzoek weer naar huis. De Rijksweg is een tijdje afgesloten geweest.

Bron: Politie Brabant Zuid-Oost

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *