Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.679 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

15reacties

Dit weekend is het Drakenbootfestival in Helmond. Vandaag strijden de bedrijventeams om de titel ‘snelste draak van Helmond’. Morgen is het vrienden- en familiedag in de knaal. Met een drone gewapend ging DvdR er vanmiddag naar toe en kwam thuis met de onderstaande 4 foto’s en een video. 

15 reacties:

Weinig publiek.

Beantwoorden

5 euro voor een plastik pilske

Beantwoorden

@belachelijk op zondag 11 juni 2023 om 06:16:

Dan ben je goed belazerd inderdaad. Muntjes waren ‘slechts’ 3,30 euro.

Beantwoorden

De Helmondse horeca-ondernemers klagen steen en been. Ook met dit mooie weer zitten terrassen niet overvol.

Beantwoorden

Beantwoorden

Lekker smerig water lijkt wel open riool had organisatie of de horeca wel even mogen zuiveren. Horeca vangt toch al genoeg dus ook de troep opruimen.

Beantwoorden

Klagers,

Keigezellig evenement, vandaag om 13.00 uur terassen vol op havenweg. Mooi rondje lopen langs het kanaal en roeiers toezwaaien en aanmoedigen.
Relaxte sfeer overal, wat wil je nog meer.
Ben gvd eens trots op ons Helmond met al die mooie en succesvolle evenementen.
(Reacties zullen wel zijn dat het te veel geld kost, laat maar komen)

Beantwoorden

@Toke,

Tot hoe laat zitten de terrassen vol? En het havenplein, zit dat ook vol zoals vroeger?

Beantwoorden

VROEGER? vroeger was mijn oma een jonge meid, da’s vroeger. En, inderdaad, vooral voor horeca in de avond en weekenden dat er geen evenementen zijn is het te rustig, dus ben blij als er wel iets te doen is.
We zijn nou helaas geen studentenstadstad .maar steeds meer mensen uit de regio worden blij verrast hoe leuk en gezellig ons Helmond is

Beantwoorden

Wel jammer dat de livestream van de drakenbotenrace steeds wegvalt.

Beantwoorden

Ik ben voor Toke,Altijd maar dat gezeik van de mensen die overal iets over weten vanachter het toetsenbord. Die opmerking over vroeger krijg je een knuffel voor( als dat nog mag tegenwoordig). Voor de rest niet zeiken,alles is duur,dus de huur van een horeca pand ook. Het zal toch betaald moeten worden. Gegroet beterweters.

Beantwoorden

@Andre op zondag 11 juni 2023 om 23:44:

nee dat gezeik van jou overal op vanachter je toetsenbord over alles en nog wat heb jij commentaar en dat alles betaald moet worden is het risico van ondernemerschap daar moeten de mensen niet de dupe van zijn,beterweter

Beantwoorden

@Toke op zondag 11 juni 2023 om 16:21:

zoals jij uitgaat kost het inderdaad niet veel,bij een tafeltje gaan staan waar elke keer bier wordt neergezet,bietje goedkoop uitgaan profiteur

Beantwoorden

Klopt dat er zaterdag niet veel publiek was ..zondag was het zeer druk ..mooi weer super gezellige sfeer ..en wij hzv Lutra als winnaar de dag afgesloten …was wederom een mooi festijn voor helmond !

Beantwoorden

@belachelijk
Kun je het niet winnen met normale argumenten?
Profiteur? Reageer dan niet,ouwe steuntrekker.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *