Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.068 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vannacht werd lood weggehaald van het dak van Lunchroom LKKR & ZO op het industrieterrein. Over de gehele voorzijde aan de Engelseweg bleek al het daklood ’s ochtends verdwenen. De politie werd gebeld, kwam langs en er wordt aangifte gedaan. Het is nu nog onduidelijk  hoeveel de (vervolg)schade aan het pand is.
De betreffende horecaondernemer nam de verrichte werkzaamheden sportief op en wil graag de rekening vereffenen. Dan moet hij natuurlijk wel weten wie dat ongevraagde nachtelijke klusje uitvoerde. Gelukkig maakte zijn bewakingscamera om kwart voor 5 en kwart over 6 duidelijke beelden en kon de ondernemer vanmiddag een ludieke maar dringende oproep op Facebook zetten. Dat in de hoop dat de nu nog onbekende man met gelijke munt kan worden terugbetaald.
Zijn bericht op Facebook werd inmiddels 307 keer gedeeld. Ook de politie hielp mee om de ‘klusjesman’ te zoeken. Vanmiddag werden zij getipt dat een man met dezelfde kleding, witte schoenen en plastic tassen fietsend op het Speelhuisplein in het Centrum werd gezien. Ook in de Veestraat zou hij zich vertoond hebben.

.

5 reacties:

En ondanks de slechte nachtrust toch weer een heerlijke lunch bij LKKR&ZO

Beantwoorden

Ja vanmiddag gezien in dat trainingspak net na die plensbui onder de paalwoningen schuilen en maar op zijn mobieltje kijken en schichtig rondkijken. Ik dacht al, die deugt niet. Gelukkig een domme blanke dief zonder petje of zo. Hahaha 🙂
Sterkte gewenst voor die mooie zaak.

Beantwoorden

Ook nog rustig gaan zitten en sigaret opsteken, brutale ????

Beantwoorden

Oppakken en terug sturen naar land van herkomst. Eigen volk eerst!!!!!! ✌️

Beantwoorden

Hahhahaha skonne opmerking

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *